A Legjobb Intézmények Afganisztánban 2020

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Afganisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Afganisztán. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált....

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Afganisztán. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Afganisztán. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Tovább

Keresés egyetemek Afganisztán és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Afganisztán, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Afganisztán közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

Kevesebb

Iskolák

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university.

The American University of Afghanistan is Afghanistan’s only private, not-for-profit, non-partisan and co-educational university. Kevesebb