Hivatalos Leírás

A James Cook Egyetem (JCU) Queensland második legrégebbi egyeteme és Ausztrália vezető trópusi egyeteme. JCU egy kiváló, oktató és kutatói tevékenységet folytató, sokszínű campus egyetem, melynek fő helyszínei a trópusi Queensland-i városok Townsville és Cairns, valamint a modern szingapúri és brisbani városok.

A JCU-t világszerte elismerik a tengeri biológia, a környezeti tanulmányok, a trópusi egészség és az idegenforgalom területén szerzett tapasztalatai terén. Hivatásos tanfolyamaink az ipar és a szakmai szervezetek által akkreditált, és sok szakember a posztgraduális programok vendégelőadása. Az elmúlt öt évben a JCU akadémikusai 31 országos díjat nyertek az ausztrál tanítási és tanulási tanács kiválóságáért - több mint sok nagyobb egyetem.

  • A JCU vezető szerepet tölt be a kutatásban és a kutatásban, amely a világon a trópusok előtt álló kritikus kihívásokkal foglalkozik.
  • A JCU az egyetemek felső 2% -ában helyezkedik el a kiemelkedő globális rangsorrendben, a világegyetemek akadémiai rangsorában (ARWU, 2017).
  • Nemrégiben a Times Higher Education (THE) a "Top 150 egyetem alatt 50" (2016) alatt rangsorolta.
  • A világ első a korallzátony ökológiájára vonatkozó hivatkozásokkal, és a kutatási területek közül az első három az ökológia és a környezet, a növény- és állatkutatás, valamint a geotenciák területén.
  • A JCU nemzetközileg elismert vezető szerepet tölt be az idegenforgalmi oktatásban és kutatásban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

James Cook University Brisbane Campus

A James Cook Egyetem MBA (Leadership) célja a mai törekvő és meglévő vezetők által igényelt készségek és ismeretek fejlesztése az egyre változó globalizált világban. ... [+]

Áttekintés

A James Cook Egyetem MBA (Leadership) célja a mai törekvő és meglévő vezetők által igényelt készségek és ismeretek fejlesztése az egyre változó globalizált világban.

A program felkínálja Önt, hogy vezesse a feltörekvő vállalkozások következő generációját, és fejleszteni fogja az emberek, szervezetek és változások menedzseléséhez vezető megközelítést.

Pályaépítés

Az MBA (Leadership) program 15 fő tantárgyból és egy (1) opcionális tantárgyból áll, amelyet ki lehet választani a JCU Brisbane posztgraduális üzleti, IT, vendéglátás vagy számviteli tantárgyak listájáról. További részletekért tekintse meg a weboldalt.... [-]

Ausztrália Brisbane City
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane