University of Southern Queensland (USQ)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az USQ akár 25% -os nemzetközi hallgatói ösztöndíjakat kínál.
Tudjon meg többet az alábbiakban kínált ösztöndíjakról:

Nemzetközi szállás ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ápolási ösztöndíj

A University of Southern Queensland (USQ) Ausztrália egy dinamikus egyetem, amely elkötelezett a campus és az online tanulmányi programok biztosítása mellett, több mint 110 ország minden szintjén. Az USQ Ausztrália első számú egyeteme a rangsorolt fizetés szempontjából [1], és ötcsillagos besorolással rendelkezik a nemzetközivé válás és a foglalkoztathatóság szempontjából [2] .

Rólunk

Több mint 50 év alatt az USQ kiemelkedő oktatási és kutatási intézménnyé vált, három, egyetemi campus ( Toowoomba , Springfield és Ipswich ), egy információs központ ( Stanthorpe ) révén, online és megbízható oktatási partnerek útján .

Manapság az USQ fenntartja a kiemelkedő közösségi támogatást, és jelenlegi és releváns tanulmányi programokat biztosít a hallgatói karrier felépítéséhez, hogy kitűnjön a jelenlegi globális versenyhelyzetben.

Az USQ vezető szerepet játszik kulcsfontosságú, választott kutatási területein, például a mezőgazdaságban, a mérnöki munkában és az épített környezetben, az asztrofizikában és az egészségügyben, és elismerést kapott az Ausztrál Kutatási Tanács 2018. évi Ausztráliai Kutatási Kiválóság (ERA) rangsorán keresztül elért eredményeiért. Az USQ 18 kutatási területre ért el ERA-minősítést, amelyek „jóval meghaladják a világszintű szabványt”, és 12 kutatási területre vonatkoznak, amelyek „feletti vagy a világszintű szabványok szintjén” [3] .

Programok és tanfolyamok

Az USQ egyetemi hallgatói közösség- és karrier-központú tapasztalatokat nyújtanak a hallgatók számára. A kisebb osztályok lehetővé teszik az oktatók közötti nagyobb mértékű elköteleződést és a fokozott társak közötti kapcsolatot. Több mint 25 000 hallgató Ausztrália és a világ minden tájáról úgy dönt, hogy az USQ-ban tanul:

 • Mezőgazdaság és környezetvédelem
 • Művészetek és humán tudományok
 • Repülés
 • Üzleti menedzsment
 • Média és kommunikáció
 • Oktatás és oktatás
 • Informatika
 • Jog és kriminológia
 • Ápolás és rokon egészség
 • Pszichológia és emberi szolgáltatások
 • Tudomány és mérnöki tudományok
 • Földmérés és épített környezet
 • Képző és előadóművészet
 • Kutatás
 • Angol nyelv és Pathway programok

Az USQ Toowoomba egy regionális egyetemi campus, széles körű felszereltséggel és támogató szolgáltatásokkal felszerelt, amely kielégíti a hallgatói igényeket. Teljes körű on-campus tapasztalatot kínál valamint a hallgatói tevékenységek széles skáláját kínálja, kiegészítve az akadémiai programot.

A Toowoomba nyugodt életmódja és családbarát légköre kiváló választás azoknak a hallgatóknak, akik menekülést akarnak a nagyvárosi életből, miközben továbbra is karriercéljukat követik. A Toowoomba mindössze 1 óra 45 percre található Brisbane-től és 2 óra az Aranyparttól.

122951_campus.jpg

Az USQ Springfield a hallgatókra összpontosító oktatási környezetet biztosít a legfrissebb műsor-átadás és technológia területén. Az olyan kiváló minőségű létesítményekkel, mint a digitális produkció és a teljesítmény-központ, valamint a világszínvonalú repülésszimulátor, szoros ipari kapcsolatokkal rendelkezik, hogy a hallgatók összekapcsolódjanak a tapasztalati lehetőségekkel. Kb. 45 percre található Brisbane városától.

122952_two.jpg

Az USQ Ipswich rendelésre épített paramedicinális képzési létesítményeket és új klinikai ápolási laboratóriumokat, szülésznői szimulációs központot, sportpályákat, kávézót és tornatermet kínál. Az USQ 2006 óta tagja az Ipswich közösségnek, és jelenleg több mint 1000 hallgató tanul ezen a campuson, lenyűgöző könyvtárral és élő esőerdőkkel. Az USQ Ipswich 55 perces autóútra található Brisbane városától, tömegközlekedéssel elérhető.

122954_purple.jpg

Online

Csatlakozzon az USQ hallgatók több mint 70% -ához, akik úgy döntenek, hogy karrier céljaikat online tanulmány útján érik el. Több mint 100 tanfolyam mellett a hallgatók rugalmas online tantermekkel választhatják meg, hol, mikor és hogyan tanulnak.

122956_online.jpg

ösztöndíjak

Az USQ számos ösztöndíjat és ösztöndíjat kínál minden háttérrel rendelkező hallgatók számára. Ezeket rendszeresen frissítik.

Nemzetközi hallgatói támogatás

Az USQ biztosítja a hallgatók számára a legtöbbet a tanulási tapasztalataikból, rugalmas támogatási lehetőségeket kínálva egy támogató környezetben. Függetlenül attól, hogy a hallgatók az egyetemen vagy online tanulnak, hozzáféréssel rendelkeznek dedikált hallgatói kapcsolattartó tisztviselőkhöz, akik támogatást nyújtanak minden szakaszban, a beiratkozástól kezdve egészen a diploma megszerzéséig.

Ausztráliai USQ-ra tanulni érkező nemzetközi hallgatóként a következőket kínálják a hallgatóknak:

 • Ingyenes repülőtéri gyűjtés és transzfer a szállásba (újonnan érkező hallgatók számára)
 • Ingyenes napi campusközi buszjárat
 • Lakossági főiskolák és tanácsok a campuson kívüli szálláshelyekről
 • Nemzetközi hallgatói karrier tanácsadás
 • A hallgatók jóléte, egészsége, tanácsadása és jóléte
 • Többféle hit és szolgáltatások
 • Rendszeres hallgatói események és tevékenységek
 • Fogyatékossággal élő források
 • Karrierfejlesztés
 • Könyvtári források, beleértve a tanulmányi támogatást.

122957_fair.jpg

Hol maradjunk?

Az USQ megkönnyíti a szállást három campus helyszínén. Toowoombában és Springfieldben az egyetemen elérhető szállás biztosítja a barátságos, lakossági közösségi környezetet a hallgatók számára. Az Ipswich campus közvetlen közelében független tulajdonban lévő és campuson kívüli szállást lehet igénybe venni.

Kutatás

Az USQ elkötelezett amellett, hogy tudományos szempontból releváns kutatásokat végezzen , és hozzájáruljon az innovációkhoz a közösségünk, a nemzet és a világ számára.

Az USQ kutatási kultúrája a változás elősegítése, kutatói bevonják, együttműködnek és megértik az érdekelt feleket és az ipart, hogy világszintű változásokat hozzanak.

Az USQ kutatási intézetekben, központokban, karokban és iskolákban sokféle tudományágban segíti a kutatási programokat. Három intézete és kilenc központja képviseli az élénk és támogató kutatási környezetet, hozzájárulva a sikerhez a kutatási kiválóság kulcsterületein, az ausztrál kormány Ausztráliai Kutatási Kiválóságának (ERA) értékelésével mérve.

Kutatási kiválóság

Az USQ arra törekszik, hogy úttörő kutatásokat végezzen globális hatással és hatással. Különböző kutatási erősségekkel rendelkezik, kiemelkedő kutatási területeken.

Kutatási erőfeszítéseinek világszínvonalú minőségét a 2018–2019-es Ausztrál Kutatási Tanács Ausztrália Kutatási Kiválóságának (ERA) jelentésének eredményei igazolják [4] .

A következő kutatási területeket értékelték:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Jó egyetemi útmutató, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Ausztrál Kutatási Tanács 2018. évi Ausztráliai Kutatási Kiválóság (ERA) rangsora.
Ausztrál Kutatási Tanács 2018. évi Ausztráliai Kutatási Kiválóság (ERA) rangsora.

Helyszínek

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Ausztrália
Telefonszám
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Ausztrália

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Ausztrália

Ausztrália Online

Address
Ausztrália Online, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket