Hivatalos Leírás

Miért válassza az UWA-t?


Fedezze fel az egyetemeinket és létesítményeinket, ismerje meg államunk legrégebbi egyetemének történelmét, és fedezze fel, hogy az UWA-diploma miért teremthet meg Önt a jövő karrierje számára, nem csak a holnapi munkahelyekre.

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként rangsoroljuk Nyugat-Ausztráliát, és helyezzük az egyetemek 100 legjobbja világszerte.

No1 - Egyenlően egyenlő a hallgatói kereslet és kutatás terén

7 - A tantárgyaink közül hét a Top 50-ben szerepel

Top 100 - Helyezett 96. a Top 100 egyetemek világszerte


Öt ok arra, hogy tanulmányozzák az UWA-t

Tudja meg, mi ösztönzi az embereket, hogy velük folytassák céljaikat.


Élénk hallgatói élmény

A Swan folyó melletti Perth-i campusunk a legszebb ausztráliai festmények közé tartozik. Mi mindössze 10 percre van Perth fő bevásárló- és üzleti negyedétől, és közel a város lenyűgöző strandjaihoz.

Az egyetemen számos különféle kényelmi élményt kínálnak, beleértve a kávézókat, könyvtárakat, könyvesboltokat, élénk kulturális körzetet és tíz klubot és társadalmat, hogy csatlakozzanak a diákélethez és élvezhessék a legteljesebbet. Támogató Student Guildunk azt jelenti, hogy kipróbálhatja önként az ön kezét, önálló tanácsadást szerezhet számos ügyben, vagy részt vehet az egyetemeken és egyetemeken található számos változatos eseményen.


Innovatív tanfolyamszerkezet

Bármi legyen is az Ön célja, az UWA fokozatot teremt a lehetőségek világa. A mai munka mintegy 40 százaléka nem létezik 20 éven belül (CEDA, 2015), ezért hiszünk abban, hogy jobban felkészülünk a jövő karrierjére.

Innovatív kurzusszerkezetünk egyedülálló a WA-ban, és globális modellen alapul. Ez azt jelenti, hogy az érdeklődésedet és a karrierlehetőségek maximalizálását egyidejűleg folytathatja. Ez a rugalmasság különbözteti meg a tömegektől, és kulcsfontosságú a karriered jövőbeni megakadályozásához.


Ranglisták és minősítések

Ausztráliában első helyen állunk a hallgatói kereslet, a kezdeti fizetések, a kutatási intenzitás és a kutatási támogatások alapján, a 2016-os egyetemi útmutatóban szereplő legfontosabb intézkedéseken alapulva. A QS világranglistái lehetővé tették a legmagasabb minősítést - 5 csillagot - az egyetemek legmagasabb egy százalékát világszerte. A témakörök közül hét a Top 50-ben rangsorolva, a QS World University rangsor szerint.


Végzett eredmények

Az UWA fokozata befektetés a jövőbe. Végzettségeink következetesen meghaladják az országos átlagot fizető fizetést és az államilag végzett foglalkoztatási arányokat. Az erős ipari partnerséget ünnepeljük, amely gyakorlati, valós világélményt kínál az értékes szakmai hálózati lehetőségek mellett. Ezt a gyakorlati tanulási megközelítést nagyra értékeli a munkáltatók, és biztosítja Önnek a karrierlehetőséget. Alumíniumaink továbbra is ösztönzik és pozitív hatással vannak a társadalomra.


A világ megváltoztatása a kutatás révén

Kutatásintenzív egyetemként a Nyolcak csoportjába vagyunk (az ország legjobb kutatóegyetemének koalíciói) és a világ egyetemi hálózatának csak két ausztráliai tagjának egyike. A Matariki hálózat alapító tagja vagyunk a kiváló minőségű, kutató-intenzív egyetemeknek, különös tekintettel a hallgatói tapasztalatokra.

Az évek során továbbra is magas kaliberű, globálisan elismert alkalmazottakat, kutatókat és hallgatókat vonzottak, köztük Barry Marshall Nobel-díjas professzorunk is, és évente a WA egyetemek kutatási finanszírozásának körülbelül 80% -át kapjuk.


Ipari kapcsolatok

Az UWA-nál nem csak diplomát keres, hanem lehetőséget kap arra, hogy értékes tapasztalatot szerezzen a jövőbeli karrierje felé.


Mentori

Csatlakozzon az iparági szakemberekhez egy-egy tanácsért és fejlessze készségeit.


Nem hitelképes tapasztalat

Az iparági elhelyezésű hálózatok lehetővé teszik, hogy nem hiteles elhelyezéseket találjon.


Elhelyezés a hitelhez

A hitel-kihelyezések vagy gyakorlatok a diploma részét képezik.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


University of Western Australia Business School

A mi MBA teljes idejű intenzív lehetőséget nyújt Önnek, hogy fokozza karrierlehetőségeit közvetlen kapcsolat révén az üzleti vezetők és a személyre szabott vezetői fejles ... [+]

Mindössze 12 hónap alatt az UWA MBA Full-Time Intensive fokozza karrierlehetőségeit bárhol a világon. Az UWA MBA teljes munkaidős intenzív lehetőségeinek köszönhetően a lehető legjobb esélyt kapja, hogy jövőbeli vezetővé váljon, lehetővé téve számodra, hogy a három speciális szakterületre összpontosuljon: vezetés, erőforrások vagy menedzsment.

A tanfolyamról

Az MBA teljes munkaidőben intenzív felkészülést nyújt Önnek a kívánt munkára. A kurzus magában foglalja:

A személyre szabott Vezetési Fejlesztési Program, amelyet a világszínvonalú Vezetői Kar (két ausztrál Tudományos Tanács jövőbeli munkatársainak és a Vezetés és Menedzsment vezetője)Egyedülálló vezetés egy vezető iparágbólKarrier-coaching és workshopok által szállított MBA Karrier Szolgáltatások ManagerStratégiai Elemzés és Tanácsadás Projekt, amely egy valódi projekten dolgozik valamelyik partnerszervezetünknél (korábbi szervezetek: ATCO Gáz, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Tanszék, APPEA)Mester osztályok a felsővezetők és a felső vezetők felső ASX vállalatok és a kormányzati szervekKözvetlen kapcsolat a Business School Board tagjaivalKiválasztás a szakosodott területeken a pénzügyek irányításábanPályaépítés... [-]
Ausztrália Perth
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Western Australia Business School

Fejlessze vezetői készségeit és mélyreható ismereteket szerezzen a nemzetközi kereskedelmi jogról. ... [+]

Mindössze két év alatt két mesterképzést végezhet. Nyerjen egy nemzetközileg elismert MBA-t, valamint mesterképzést a nemzetközi kereskedelmi jogban.

A tanfolyamról

Az MBA teljes munkaidőben intenzív felkészülést nyújt Önnek a kívánt munkára. Ezen kívül a Master of International Commercial Law ad ön felbecsülhetetlen tudást ezen a területen. A tanfolyam magában foglalja a személyre szabott Leadership Development Program által kifejlesztett világszínvonalú Vezetési Kar és egy-egyben mentori egy vezető iparág szám. Ön is kap karriert képzés és workshopok, és dolgozik egy stratégiai elemzés és tanácsadás projekt egyik partner szervezet. A Master of International Commercial Law szilárd alapot nyújt a jogi területek a kereskedelem, az értékesítés, a hajózás és a pénzügyek. Ezután specializálódni olyan területekre, mint a WTO-jog, a kereskedelmi választottbíróság, az összehasonlító jog és az ausztrál pénzügyi tranzakciók törvénye és szabályozása.... [-]

Ausztrália Perth
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Western Australia Business School

Ismerje meg, hogyan vezethet bármely helyzetben - függetlenül attól, hogy felépít egy kereskedelmi vállalkozást vagy non-profit szervezetet, vagy egy nagy, multinacionáli ... [+]

Az UWA Master of Business Administration (MBA) nagy hangsúlyt fektet a jelenlegi üzleti trendekre, és nagyon kívánatos azoknak a szakembereknek, akik magasabb szintű menedzsmentre akarnak menni.

A tanfolyamról

Az MBA Flexible ideális olyan tapasztalt szakemberek számára, akik karrierjüket átalakítják és a vezetés és menedzsment készségeire épülnek.

Mint MBA rugalmas hallgató, teljes körű tanulmányokat végez az üzleti élet minden területén - a számvitel és a pénzügyek, a döntéshozatal, a közgazdaságtan, a szervezeti magatartás, a marketing és a stratégiai menedzsment terén -, amely lehetővé teszi a legnagyobb üzleti tevékenység megszerzéséhez szükséges készségeket és ismereteket kihívásokat.... [-]

Ausztrália Perth
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul