Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK A IFM - Institute of Management

Részmunkaidős oktatás és képzés Salzburgban

Az IFM - Institut für Management vezető magán szolgáltató Ausztriában részmunkaidős gazdaság oktatás és képzés egy erős gyakorlati és elméleti fok BA, MBA és PhD. A partner vállalatok számára, hogy az IFM kínál első osztályú egyéni fejlesztési és képzési koncepciók, amelyek egyénre szabott, hogy az igényeket a cég.

A mi képzési kínálatot, akkor rajzolni egy nemzetközi hálózat első osztályú egyetemi oktatók és gyakorlati szakemberek számára.

Akadémiai tanulmányok, tanfolyamok és szemináriumok

Azt látjuk, hogy a képzés alkalmazkodniuk kell a tanuló - és nem fordítva! A munka, a magánélet és a képzés a fő hangsúly, és útmutatóul szolgál a design a mi tanulmányi programok és tanfolyamok.

Havi kiadások dátumát a mi MBA és BA program egyedi vizsgálat időpontját, és a moduláris felépítés vizsgálat nagyfokú rugalmasságot biztosít, és megkönnyíti a következtetést részidős tanulmányok. A tanfolyamok és szemináriumok is igényeinek megfelelően alakították ki szakmai - ideális azok számára, akik szeretnék, hogy továbbra is az oktatás rövid idő alatt.

A vállalatok és vállalatok, amelyek szeretnék befektetni a hosszú távú alkalmazottak, testreszabott házon megoldásokat. Ezen felül, akkor a vállalkozó a szakértelem a IFM kar belül konzultációt elérhető.

is megtalálja a megfelelő képzést a karrier és kihasználják a tapasztalat a siker!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Institut für Management

Ön már keresett egy MBA egy ideig, ami valóban megvalósítható mellett a munka és a család? Akkor mi a tökéletes MBA program az Ön számára! Moduláris felépítéssel és rugal ... [+]

Részmunkaidős menedzsment vizsgálatok Salzburgban

Mivel az elején a 21. században, a Master of Business Administration MBA talán a leginkább elismert posztgraduális diploma korunk. Nem ok nélkül -, mert a tanulmány teszi kiváló üzleti oktatás a vezetők a legmagasabb tudományos szinten.

Sajátos előnye IFM:

A moduláris felépítés a mi Executive MBA program, a kiindulási bármikor! A rugalmas tanulmányi tervezés, egyedi vizsgálatot tervezés alkalmazkodik az idejét költségvetést! Által kidolgozott részeként Ön a kurzus tartalmát és koncepciók formájában papírok és a Diplomamunka viszi azonnali gyakorlati alkalmazása a személyes és a szakmai jövőbeli fejlődést.... [-]

Ausztria Salzburg
Nyílt Beiratkozás
Német
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul