MDCI - Management Development Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Példa nélkül álló idők új gondolkodást igényelnek.

Az MDCI és a CMC újraírták a Playbookot.

A Menedzsment Fejlesztési Központ (MDCI) több mint harminc éve újradefiniálja a vezetői oktatás módját a Közel-Keleten és Afrikában. Most, hogy az átalakulási vezetők lehetővé tételére összpontosítunk, új Pathway eredményeztünk az Egyesült Királyságban akkreditált MBA eléréséhez.

A CMC vezérigazgatója, Dr. Lester Massingham vezetésével bemutatjuk a The Next Generation MBA-t az Öböl következő generációs vezetőinek. Mindössze 12 hónap alatt kezdje el befejezni, mindössze 12 000 USD pénzügyi befektetéssel.

Mindannyiunknak van története. Itt egy rövid pillantás a miénkre.

  • Több mint 5000 öregdiák.
  • Együttműködés a vezető brit karokkal, főiskolákkal és egyetemekkel.
  • Megkapta a királynő díját az oktatás exportáért.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Történelem

1990-es évek eleje

Az MDCI Bahreint választotta regionális csomópontjaként, hogy kiszolgálja arab karrier-szakemberek és vezetők vezető oktatását az összes ágazatban.

1993

Az MDCI elindítja az első távoktatási MBA programot a régióban az Egyesült Királyság Hull Egyetemen, a dubai és a bahreini bázisoktól.

1995

Az MDCI Szaúd Aramco első MBA szolgáltatójaként jóváhagyásra került, és az első helyszíni MBA-t az Ománi Szultánságon szállítja az Egyesült Királyság Lincoln Egyetemen.

1997

Az MDCI elnyerte a királynő díját az oktatás exportáért.

1998

Az MDCI elindítja a régió első üzleti adminisztrációs doktorátust, amely a GCC-ben található, a Hull és Lincoln egyetemekkel együtt.

2000

Az MDCI első biztonsági diplomát szerzett a GCC-ben az Egyesült Királyság Readingi Egyetemen.

2000-es évek eleje

Az MDCI a Munkaügyi és Szociális Minisztériummal közösen indítja a fejlett menedzsment fejlesztési programot Bahreinben. Eközben a brit katonai attaséval konzultálva az Al Yamamah Offset Program részeként átadta a Hull MBA programot Ománi Szultán fegyveres erõinek.

2006

Az MDCI kinevezte a Dél-afrikai Egyetem regionális képviselőit.

2015

Az MDCI a Liverpool John Moores Egyetemen vállalja az üzleti adminisztráció doktori fokozatát Bahreinben és Ománban.

2020

A Next Generation MBA élő online, online, a globális CoVid-19 zárolás alatt indult.

A vezetői bátorság felszabadítása, 1993 óta több mint 5000 alkalommal

Alumni

Bahreinben 1993 óta az MDCI több mint 5000 pályafutása során forgalmaz, támogat és irányít menedzsment fejlesztési, al- és posztgraduális programokat elismert tudományos intézményekből, beleértve az Egyesült Királyság vezető egyetemeit, mint például a Hull, a Reading és a Lincoln. szakemberek.

New Gen

A sokoldalú gondolkodás ihlette a The Next Generation MBA tervezését és ütemezését. A kezdők számára a 2020 példátlanul nagy új életet igénylő év. A CMC transzformációs vezetői igazolása a York St John fokozattal jár, hogy erre több szinten válaszoljon. Van egy elképzelésünk, hogy az öregdiákok készen állnak arra, hogy ezt javasolják a „következő generáció” családtagjaiknak, barátaiknak és csapatának.

vezetők

Mindössze négy évvel a menedzsment fejlesztésének, valamint az alap- és posztgraduális programoknak köszönhetően az MDCI 1997-ben megkapta a királynő díját az oktatás exportjáért, elismerve a brit cég vezető szerepét a Közel-Keleten és Afrikában. Több mint két évtizede előrehaladva és az MDCI programjain több ágazat vezetői is részt vettek több szektorban, ideértve a minisztériumot, a C-Suite-t, valamint olyan vállalkozók, amelyek vonzzák a nagy akvizíciókat, egyesüléseket és listákat.

Végül elérhető MBA, amely elérhető, akkreditált, hozzáférhető és megfizethető.

Miért költene legalább kétszer annyi időt és pénzt egy MBA keresésére, ha 12 hónap alatt 12 000 dollár alatt el tud érni egy brit egyetemi akkreditált képesítést?

Az elmúlt hónapokban tapasztalt kvantumugrás-változások arra ösztönözték csapatunkat, hogy új megoldást találjanak az MBA-hez. A tökéletes programot eljuttattuk Arabia bátor karrier-szakemberei számára, akik új vezetői képességeket keresnek ebben a példátlan helyzetben.

Az eredmény a következő generációs MBA.

A tanulmány egy év alatt fejeződik be, nem igényel alapképzést, és az Öböl-brit oktatók oktatják és / vagy online élnek, ezáltal további költségeket csökkentve.

Miért válassza az MDCI-t?

Nem hiszünk a siker akadályaiban.

Ez a régióban a leginkább elérhető MBA.

Nincs szükség fokozatra.

  • Tapasztalt üzleti tapasztalatai révén a fedélzeten tarthat.
  • Vegyük az első hat hónapot, hogy szakmai bizonyítványt szerezzenek a transzformációs vezetés területén.
  • Csökkentse a költségeket és az utazást, vegyen részt az Öbölben és / vagy lépjen be az osztályterembe, élő online módon.
  • Hétvégi házhozszállítás, amely megfelel a munka és a család számára.

Szeretetünk Arabia iránt

Az MDCI több mint harminc éve segíti a Közel-Keleten és Afrikában a hallgatókat abban, hogy elérjék a valódi lehetőségeket és elérjék karrier ambícióikat. Az MDCI öregdiákja a királynőnek az oktatásért nyújtott exportdíjjal 5000 öregdiumot képvisel - olyan vezető szervezetekben, mint a Batelco, a Szaúd Aramco, az Al Marai, a Gulf Air, a Qatar Petroleum, a RasGas, az OEM és az Omántel.

Helyszínek

Manama

Address
MDCI - Management Development Centre
Manama, Fővárosi kormányzat, Bahrein

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok