Alfred Ford School Of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Alfred Ford School of Management megadja neked a lehetőséget, hogy menjen, ahol más MBA programok nem megy, a legbelső meghajtók a saját viselkedését, hogy a lehető legszélesebb perspektívák az üzleti és helye a társadalomban.

Kínálunk páratlan oktatási tapasztalat:

  • superior utasítást szakértői kar
  • innovatív és rugalmas tanulási formátumban
  • kötelezettségvállalás végzős hallgatók, akik értéket közösség, az együttműködés, a szenvedély és a büszkeség

Tanulás esettanulmányokkal az Alfred Ford Management of Vimeo-tól.

Az Alfred Ford tanulmányi tapasztalat az egyik adok-kapok, amelyben a kar hallgat, mint azok előadás, és a diákok kezdeményező olyan gyakran, mint jegyzetelni. Végső soron ez a megközelítés azt jelenti, megbecsülésének diákjaink tapasztalat és bölcsesség, és abban a hitben, hogy részvételük emeli vita, hogy a legmagasabb szinten, és létrehoz üzleti vezetők, akik kényelmes természetes eszmecsere a mai globális gazdaságban.

Egy általános menedzsment tudásbázist nyújt Önnek a rugalmasságot, hogy beköltözik egy széles körű üzleti vagy menedzsment szerepeket, míg a hangsúly a vezető fejlesztési megadja neked a interperszonális készségek van szüksége, hogy ott.

Ismerje meg az üzleti és több, a nevelés delves mélyen érintett környezeti, társadalmi és kormányzati kérdések is.

Vision Statement

Ahhoz, hogy egy vezető üzleti iskolája területén tudatos vezetés és menedzsment képzésére vezetők, hogy egy globális gondolkodásmód és kifogástalan karakter.

Mission Statement

Az Alfred Ford School of Management alakul globálisan gondolkodó etikai vezetők ötvözi a legújabb vezetési ismeretek ősi bölcsesség.

Helyszínek

Durbuy

Alfred Ford - School of Management

Address
Petite Somme 10
6940 Septon-Durbuy

6940 Durbuy, Vallon régió, Belgium
Telefonszám
+32 86 38 73 55