Hivatalos Leírás

Nemrégiben diplomázott egyetemen, és mesterfokozatot keresett? Vagy korlátozott munkatapasztalata van és készen állsz egy új kihívásra?

Antwerp Management School mesterképzései teszik a különbséget!

Antwerp Management School , az Antwerpeni Egyetem autonóm menedzsmentiskola (Belgium) 8 akkreditált Advanced Masters-et kínál valóban nemzetközi kontextusban tanulmányi lehetőségekkel: Belgiumban, Kínában, Brazíliában, Olaszországban és az USA-ban. Sőt, a Financial Times-ban rangsoroltuk a 35-ös rangot a menedzsment mestere számára (2016 - 2018)

Jelenleg 6 akkreditált angol tanított mesterképzést kínálunk: Master of China Europe Business (tanulmány Belgiumban és Kínában.) - Nemzetközi Divatmenedzsment Master (tanulmány Belgiumban, Olaszországban és Brazíliában). kettős diplomát szerzett az USA-ban.) - A globális menedzsment mestere - innovációs mester

Végül több mestert is kínálunk szakembereknek, ügyvezető programoknak, egy Executive PhD-nek és egy Executive MBA-nek. Ez az utóbbi Belgiumban a 1. helyen található (a Financial Times szerint).

További információért forduljon felvételi menedzserünkhöz : Eva Peeters eva.peeters@ams.ac.be T - 32 (0) 3 265 40 11

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Antwerp Management School

Megvan a törekvés, hogy fejlessze tovább a karrierjét a szervezet? Szeretné, hogy a különbség a cég vagy szervezet, hanem a globális összefüggésben a társadalom? Akkor bi ... [+]

Executive MBA (Emba)

Megvan a törekvés, hogy fejlessze tovább a karrierjét a szervezetben, de magától telepítését is magas a napirenden, és szeretné telepíteni a tehetségét? Szeretné, hogy a különbség a cég vagy szervezet, hanem a globális összefüggésben a társadalom?

Akkor biztos már készen áll Executive MBA antwerpeni Management School, egy egyedülálló program nemzetközi oktatók és a résztvevők, akikkel kezdeni egy útra, ahol az öntudat, az együttműködés, a megértés, a globális gazdasági környezetben és társadalmi tudat gombot.

Miért követik ezt a programot az antwerpeni Management School?

A Emba van kialakítva, oly módon, hogy maximalizálja a tudásmegosztást, a párbeszéd-vezérelt órák, amelyek részt Ön élénk megbeszélések mindkét társaik és a tanárok. A hagyományos és a szerzett MBA tartalom nagyra értékelik, és gyökerezik a program: a fogalmi menedzsment ismeretek tovább mélyül és szélesíteni, stretching ön túl a megadott speciális szakértelmet birodalmába stratégiai gondolkodás és cselekvés.... [-]

Belgium Antwerp
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Study at AMS

Career Fair

Meet our students: Julan

Location address
Antwerp Management School, Boogkeers 5, 2000
Antwerp, Flanders, BE
Social Media