Bhaktivedanta College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bhaktivedanta Főiskola a "dióhéjban"

A szanszkrit kifejezés Bhaktivedanta különleges jelentőséggel bír Bhaktivedanta Főiskola. Vedanta, tagjai veda (tudás) és Anta (következtetés), azt jelenti, a betetőzése a tudás, a megértés, illetve kritikai értékelése. Bhakti azt jelenti, szerető odaadó szolgálat transzcendentális, személyes forrása mindennek.

Tehát a szó Bhaktivedanta ötvözi a gondolatok a tudományos kiválóság és a legmagasabb szellemi értékek és tevékenységek. A megtisztelő kifejezés Bhaktivedanta kap tisztelt hívő-tudósok az indiai spirituális körökben. Sríla AC Bhaktivedanta Swami Prabhupáda az alapító-ácsárját a Krisna-tudat (ISKCON), megkapta ezt a címet a huszadik század közepéig az ő kortársai.

Élete alkonyán írt közel hetven könyvet, amelyek fordításai és megjegyzéseket vaisnava szövegek. 1965 és 1977 ő és követői világszerte már több mint száz templomok, gazdaságok, és az iskolákban. Napjainkban az ő tanításai alkalmazzák és tanítják sok gyülekezet csatlakozik az ISKCON.

Sríla Prabhupáda az inspirációt Bhaktivedanta Főiskola, mert az ő példamutató életet tanítja, hogy a legjobb oktatás ötvözi az ismeretek az önmegvalósítás és a szeretet az Isten, vagy Sri Krishna.

Bhaktivedanta Főiskola nemzetközi intézmény szolgálja a nevelési igényű ambiciózus, spirituális beállítottságú diákok. Erre a célra a testület folytat hat eszmények:

Bátorság és Cél Diák Jóléti Szellemileg Integrated Learning Tudományos és szakmai kiválóság Erkölcsi és lelki érettség Partnerségi Együttműködés

A Kollégium épülete Durbuy, egy kis falu fészkelt a festői Ardennek régió Belgiumban. Páratlan annak csend és nyugalom, ez erdős területen egy kiváló környezetet biztosít a kutatás és a mérlegelés. Középpontjában a Főiskola campus áll a történelmi Château de Petite Somme, a szíve egy virágzó vaisnava templom és a közösség.

Történetünk

Megnyitása óta 2002 szeptemberében Bhaktivedanta Főiskola kapott több mint ezer diák 20-6 országokban. A kezdetektől, az Akadémia tudományos modulok voltak kiegészíteni a tanórán kívüli tanulás és mentori programok, amelyek ösztönzik jellegű, az önmegvalósítás és a lelki érettség.

A program célja, hogy integrálja a szigorú tudományos tanulmányt a szellemi kifinomultság, értékek oktatás és a szakképzés. A tanítási közeg angol, és a diákok egy alternatív első nyelv kínálnak extra támogatást egyaránt beszélt és írott angol.

2003-ban, University of Wales Lampeter (UWL) akkreditált hároméves egyetemi kurzust, amelynek végén egy Bachelor of Theology diplomát "Vaisnava tanulmányok": az első az angol nyelvű világban. A Főiskola munkatársa volt a Oxford Centre for hindu Studies (OCHS), egy elismert független központ a University of Oxford.

Azóta sok kar tagjai megkapták doktori az Oxford. Elkötelezett a befektetés a jövőbe, Bhaktivedanta Főiskola közelmúltban befejezett építkezés egy új könyvtárat, irodai eszközök és tartózkodási blokk, így a hallgatók up-to-date felszereltséggel, a kutatás és a kikapcsolódásra.

Bhaktivedanta Főiskola egy jó hírű és megfelelő forrásokkal nemzetközi intézet, amely igénybe veszi az ősi indiai bölcsességet, hogy táplálja motivált, jól integrált és önállóan gondolkodó felnőttek. Egy támogató és lelkileg-felemelő környezetben, a testület lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kihasználják tanulmányi és szakmai lehetőségeit, alkalmazni Krisna tudatos elvek a kortárs életmód, és tartós hozzájárulást minden érdemes területei az emberi törekvés. Ennek elérése érdekében a testület segíti hat eszmék, amelyek a következők:

  1. Jövőkép és Cél

Inspiráló hosszú távú sikere révén a lelkes törekvés az igazság, célját és önmegismerés.

  1. Diák Jóléti

Fokozása hallgató kilátásait azáltal szilárd alapjait pályaválasztás, a gazdasági stabilitás és a lelki kiteljesedést.

  1. Lelkileg Integrated Learning

Gazdagítva a hallgatók pozitív lelki élmény, tantervek átitatva vaisnava teológia és gyakorlati, karrier-orientált képesítést.

  1. tudományos és szakmai kiválóság

Előmozdítása a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és ösztöndíj míg a hallgatók felkészítése a példamutató vezetői az adott területeken.

  1. Erkölcsi és lelki érettség

Lehetővé téve a diákok, hogy dolgozzon erény és belátás, elfogadják az etikai és kiteljesedett szakmák, és alkalmazza a bölcsesség, hogy minden szempontból a magán- és közéletben.

  1. Partnerségi Együttműködés

Együttműködést folytatunk a helyi, nemzeti és globális közösségek létrehozására oktatási örökségét tartós társadalmi, kulturális és szellemi haszon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Summer courses »

Videók

Bhaktivedanta College Online

Bhaktivedanta College Kirtan Course