Solvay Brussels School of Economics & Management - Executive Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1903-ban alapított Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsment Iskola a Bruxelles Egyetem tanszéke. Jelenleg vezető szerepet tölt be Európában a kutatás és oktatás területén a közgazdaságtan és menedzsment területén. Az iskola alapvető küldetése az üzleti vezetők és vállalkozók képzése, akik képesek alkalmazkodni a társadalom folyamatosan változó természetéhez és alakítani a holnap világát.

Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsment Iskola - röviden

Solvay building

Véget ért az az idő, amikor a nagy üzleti iskolák életre képezték a vezetőket. A globális gazdaság, a digitális átalakulás és az együttműködési modellek fejlődése mind olyan tényező, amely megköveteli vezetői és szektoralapú képességeinek folyamatos gazdagítását.

Ma a menedzseri funkció elméleti elemzésre, mozgékonyságra és vezetésre van szükség, valamint nagy innovációs és nyitottsági képességre, hogy megfeleljen az örök mozgásban lévő világ minden kihívásának. Megköveteli az aktív élet és a továbbképzés rendszeres összekapcsolását - az új kompetenciák integrálása, valamint a know-how és az üzleti ismeretek megújítása érdekében. A Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Vezetõiskola segít megfelelni ennek a hatalmas kihívásnak. Menedzserként lenni és megmaradni, tökéletesen összhangban állva vállalkozásának legújabb trendjeivel, az ehhez kapcsolódó eszközökkel és mérőszámokkal, valamint azokkal a felismerésekkel, amelyekre vezetése épül. Sokkal több, mint egy program, irányító kezet kínálunk karrierje során. Hogy felépítse vezetői útját, és lehetővé tegye céljainak elérését és teljes kivirágzását vezetőként. Az évek során a Solvay Brüsszeli Iskola a piac megfigyelésének, elmélkedésének és innovációjának fontos katalizátorává vált.

A kutatás és a gyakorlat között

Programjaink kari kutatások eredményei, a területen végzett gyakorlattal kombinálva, a számos elismert szakember által, akik szintén karunk részei. A Solvay Brüsszel Közgazdasági és Menedzsment Iskolájához való csatlakozással egyedülálló tapasztalattal rendelkezik, amely tudományos ismereteket, a gazdaság és menedzsment rendkívül szigorú tartalmát, gyakorlati esettanulmányokat, a legújabb technológiákon alapuló szimulációkat, lenyűgöző szemináriumokat és csapatmunkát kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy megismételni a vállalat dinamikáját. Fogja lelkesedésünket egy aktív, mozgásban lévő, határozottan pozitív és látomásos vezetői stílus iránt.

"A Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsmentiskola segít karrierje építésében, céljainak elérésében és szakmai fejlődésében."

Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsment Iskola - néhány ábrán

  • 68 főállású előadó
  • 400 részmunkaidős felső vezető és szakember
  • 2 Socrates-díj (a professzor oktatásának minőségéért)
  • 3.000 hallgató, 23.500 öregdiák
  • 105 aktív kétoldalú együttműködési megállapodás (diákcsere) több mint 40 országban
  • Évente 340 Erasmus-hallgató érettségizik

A Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsment Iskola a Brüsszeli Szabadegyetem része. Ezt az EQUIS és az AMBA akkreditálta, és a Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM) program egyik alapítója.

Nemzetközi perspektíva és akkreditációk

A nemzetközivé válás iskolánk jövőképének és küldetésének középpontjában áll.

A Solvay Brussels School of Economics and Management, amely Belgium és Európa kozmopolita szívében található, kezdettől fogva nemzetközi iskola.

Az iskola nemzetközivé válási stratégiája három pilléren alapszik: a nemzetközi érdekelt feleken, a diákjaink globális elérhetőségén és a nemzetközi láthatóságon.

Solvay students

Akkreditáció

A Solvay Brüsszeli Közgazdasági és Menedzsment Iskolának ambíciói vannak, és reméli, hogy a három fő nemzetközi akkreditáció megszerzésével megkoronázza erőfeszítéseit annak érdekében, hogy vezető iskolává válhasson - amelyet Triple Crownnak is neveznek: AMBA, EQUIS és AACSB. Jól haladunk: már az AMBA és az EQUIS akkreditáltak vagyunk, és folyamatban vagyunk az AACSB akkreditáció megszerzésére.

Miért ilyen fontos? Mivel a vezető iskolák akkreditáltak, vagyis társaik elismerik az iskola kutatási és oktatási programjainak magas színvonalú nemzetközi színvonalát. Az akkreditációk minőségi színvonalú keretet nyújtanak az iskolának, amely lehetővé teszi az iskola számára annak egyediségének bemutatását: jövőképét, küldetését és ambícióit. És természetesen az akkreditációk az iskola helyiségeinek megvalósítására összpontosítanak. Az akkreditált iskola olyan iskola, amely teljesít. Ennyire egyszerű.

Ezek az akkreditációk egyre fontosabbak a globális világban , ugyanúgy, mint a rangsorok: kiváló minőségű kommunikációt folytatnak, biztosítják az ígéretek teljesítését és garantálják, hogy az iskola jól kapcsolódik a társadalommal . Az akkreditációk azt mutatják, hogy az iskolának világos ambíciói és törekvései vannak, és hogy az iskolának nemcsak akarata vagy elszántsága van a magas színvonal elérésére, hanem valójában sikerül is elérnie ezt a minőséget, amelyet maga az iskola határoz meg, de nemzetközi társai is elismerik.

142877_pexels-photo-1595391.jpeg

Helyszínek

Brüsszel

Address
Avenue Franklin Roosevelt 42
1050 Brüsszel, Brüsszel, Belgium

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: