United Business Institutes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetés és célkitűzések

A misszió United Business Institutes van, hogy egy vezető szolgáltató a legjobb minőségű brit stílusú professzionális egyetemi, graduális és posztgraduális üzleti oktatás és képzés, amelynek középpontjában a nemzetközi üzleti és menedzsment, amely interkulturális tájékozott és karrier-orientált, valamint alapos megértése az általános oktatás. Tálalás diákok, Belgium, Luxemburg és más országok a világ, United Business Institutes fogja tanítani a diákok a 21. századi készségek szükségesek, hogy sikeres legyen hozzájárulva a gazdasági és társadalmi fejlődés, helyi, regionális és nemzetközi szinten.

A célkitűzések United Business Institutes a következők:

nyújtanak brit stílusú üzleti oktatás a diákok, és ezzel növeli a képességüket, hogy vegyenek részt a nemzetközi kereskedelemben, és hozzájáruljon a munkaerő-fejlesztés; a diákok, hogy hozzájáruljon a globális megértés és a társadalmi-gazdasági fejlődés nyújtott, a kultúrák közötti kommunikációs készség; művelni egy ösztönző tanulási környezet, amelyben a nemzetközi üzleti gyakorlat tájékoztat a legmagasabb szintű tudományos elmélet és elvek etikus magatartás; a hallgatók a hozzáállás, készségek és szokások egész életen át tartó tanulás és a vezető szerepet a világgazdaságban; központja legyen a szellemi és gyakorlati kiválóság a régióban, ahol a tanítás, gyakorlat, és a gyakorlat integrált.

A tanterv célkitűzései United Business Institutes programok a következők:

a hallgatók a készségek és fogalmi kereteket, amely végigvezeti a karrierjük terén az üzleti; a hallgatók az eszközök és a gyakorlati tapasztalatok elengedhetetlen, hogy a karrier az üzleti életben; fejleszteni a diákok ismereteket a központi funkciók a menedzsment, a marketing, a pénzügy és az informatika globális gazdaságban; fokozza a tanulók felértékelődése az etikai és jogi környezet az üzleti

A Cross-Cultural Awareness eleme a tananyag:

növeli a diákok érzékenységét a hatása a kulturális különbségek a munkahelyen és menedzsment hatékonyságának segít a diákoknak megvizsgálja saját kulturális feltételezések menedzsment és munkastílus és gyakorlatok fejleszti a tanulók interkulturális kommunikációs készségek Eléréséhez az esélyegyenlőség és az integráció a legfontosabb, hogy UBI. Célunk, ápolása és fejlesztése széles körű ismeretek és tapasztalatok, amelyek nem találhatók belül egyetlen csoport hallgatói és személyzete. A kezünket arra törekszünk, hogy hozzon létre egy közösséget, ahol értékelik a sokféleséget, és amely egyszerre tükrözi és szolgáltatások igényeit a szélesebb nemzetközi közösség, amelyben működünk.

Egyszerű a vállalkozás átadása egyetemi hitelek

United Business Institutes van, hogy elősegítsék a vállalkozás tanulmányi hitelek, és különösen biztató nemzetközi diákcsere legjobbak között intézmények világszerte.

A diákok akkreditált és elismert főiskolák, iskolák és egyetemek így várjuk, hogy csatlakozzon megszakítása nélkül előrelépés diplomát. UBI diákok érkeznek több mint 72 országban.

Az ECTS kreditet kapsz a UBI átadhatóak, és hasonló módon megszerzett kreditek más intézmények átadhatóak UBI.

Többek között programok, UBI diákok át, és az iskolák, mint például:

Londoni Egyetem (Egyesült Királyság), AGSIM, Thunderbird (Glendale, Arizona), SDA Bocconi (Milánó, Olaszország), Webster University (Genf, Svájc), Tilburg Egyetem (Hollandia), Amerikai Egyetem (Paris, Franciaország), Clark Egyetem (Massachusetts, USA), University of Wales (UK), University of Miami (Florida), University of Westminster (UK), és még sok más.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master In Business Administration MBA

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Belgium Brüsszel Luxemburg Wiltz + 3 további

Tanított a brüsszeli UBI, ez a Master in Business Administration (MBA) program minőségbiztosított és érvényesített Middlesex University London és a diákok kapnak egy Middlesex University London mértékben sikeres befejezése. [+]

Tanított a brüsszeli UBI, ez a Master in Business Administration (MBA) program minőségbiztosított és érvényesített Middlesex University London és a diákok kapnak egy Middlesex University London mértékben sikeres befejezése.

Célok

A Boardroom az osztályteremben!

A munkaképes szakmai tanárok kínál pragmatikus megközelítésre tanfolyamok összpontosít témák és tartalmak szállít azonnali eredményeket a munkahelyen.

Minden tanfolyam tanítani angol nyelven: a globális üzleti nyelv

Belgiumban működő, UBI ismerje fel az angol mint nyelv kulcsfontosságú a globális üzleti vezetők.

Javítani kell magad munka közben

Esti tanfolyamok lehetővé teszik, hogy a munka és a tanulmányi egyidejűleg. Választhat, hogy teljes a program egy-két év attól függően, a menetrend.... [-]


Videók

Why you should choose UBI?