United International Business Schools

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A United International Business Schools szervezet (UIBS) egy független és akkreditált felsőoktatási intézmény, egyetemen Európában és Ázsiában. UIBS rugalmas üzleti és menedzsment tanulmányok a graduális, posztgraduális és posztgraduális szinten.

A rugalmas tanulmányi programok épülnek az amerikai modell a felsőoktatás, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy tanfolyamok alapuló tanulmányi követelmények, a korábbi tanulmányok, az aktuális érdekek és a jövőbeni törekvések.

A diákok választhatnak Több kezdési időpontok Az őszi, téli, tavaszi és nyári minden tanév. A moduláris kialakítás során és a program felépítése lehetővé teszi az optimális továbbtanulás tervezése. A diákok közötti transzfer egyetemen negyedévente garantált programok kompatibilitásának. A negyedév alapú akadémiai naptár lehetővé teszi a folyamatos külföldi tanulmányi tapasztalat Európában és Ázsiában. a valóban globális közösség a hallgatók, oktatók és dolgozók, alkotják a több mint 85 különböző nemzetiségű a világ minden tájáról, a diákok mutatnak nagy elismerését a kulturális sokszínűség és a vállalkozói kezdeményezést.

Tudományosan képzett és szakmailag tapasztalt professzorok Link elmélet és a gyakorlat azáltal kortárs esettanulmányok az osztályterembe, a hallgatók felkészítése lesz a globális vezetők a jövőben.

Kis osztálylétszám maximum 30 diák teszik lehetővé, hogy használni interaktív tanítási módszerek, Ezáltal növelve csoport interakció, javítja a csoportdinamika és az épület hosszú távú kapcsolatok a hallgatók körében.

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

A United International Business Schools szervezet arra törekszik, hogy el kell ismerni, mint egy független, magánkézben lévő üzleti iskola az első választás a minőségét egyetemi, graduális és posztgraduális programok és tanfolyamok. Arra törekszünk, hogy a hallgatók az inspiráló kiválóság egy magánegyetem, együtt a stimuláló előnye, hogy kis méretű, a kultúrák és angol nyelvű környezetben.

A tanulmányi programok és oktatási módszerek összhangban vannak a nemzetközi szabványoknak felsőoktatási és mennek a folyamatos önértékelés és önfejlesztés útján a belső és külső minőség érvényesítés biztosítása érdekében minimális minőségi előírásoknak. Között karról és a személyzet hangsúlyozzuk tulajdonságokat, mint az innováció, a rugalmasság és a folyamatos érzése haladás.

Szervezetünk, amely nemzetközileg is méltatta annak tudományos hozzájárulást a szakmai üzleti és menedzsment oktatás, szolgál egy nagyon egyedi és kulturálisan sokszínű hallgatói szervezet, és támogatja mind a tudományos haladás és a személyes növekedés a diákok körében. Emellett megvalósítására küldetésünk keresztül a tudományos kiválóság, ötletes a tanórán kívüli tevékenységek és megkülönböztető kulturális szövetségek, mi szentelt a következő oktatási felbontások: - Az ajánlat rendkívül versenyképes karrier-orientált egyetemi tanulmányi programok a graduális, posztgraduális és posztgraduális szinten teljes idő és részmunkaidős formátumok; - Ahhoz, hogy kínálnak rugalmas, nem szakok igényeinek kielégítésére az egyes tanulók, vállalatok és szervezetek keretében egész életen át tartó tanulás; - Ahhoz, hogy tartsa fenn a kiváló minőségi szintet egyetemi képzéseken, gyakorlati tanítási módszerek és a személyre szabott hallgatói szolgáltatások; - Ahhoz, hogy szívesen képzett hallgatók, oktatók és a személyzet minden háttérrel, nemzetiségek és vallások; - Ahhoz, hogy felkészítsen a fejlett analitikai, fogalmi, mennyiségi és interperszonális készségek; - Ahhoz, hogy egy lehetőséget, hogy dolgozzanak ki olyan készségek összhangban érdekeik és adottságainak - Fejleszteni a diákok körében annak megértését a kultúrák kezelése, a globális vezető és az üzleti etika; - Ahhoz, hogy növelje a diákok kompetencia globális gondolkodás azáltal dinamikus és valóban nemzetközi tanulási környezetet.

Amszterdam | Antwerpen | Barcelona | Brüsszel | Geneva | Lausanne | Madrid | Milan | Tokió | Zürich

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Mester Oklevelek » Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA - Master of Business Administration

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Belgium Antwerpen Brüsszel Japán Tokió Spanyolország Barcelona Madrid Svájc Zurich Lausanne Hollandia Amszterdam Olaszország Milánó Genf + 15 további

[+]

Felvételi követelmények

jártasságot az angol nyelv (lásd a felvételi szakaszban további részletek)

Bachelor (vagy azzal egyenértékű)

Nem tesznek különbséget az egyetemi vagy szakmai Bachelor fok. Fok 180 európai kredit vagy 120 amerikai félév kredit egyenértékűnek tekintik. Diákok, akik nem rendelkeznek az üzleti élettel kapcsolatos Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű lehet szükség a teljes bejövő értékelő vizsgálat megkezdése előtt a doktori program, és az eredményektől függően, keresni egy további kreditek számát az szintező tanfolyamok a Pre-Master programot annak érdekében, hogy teljes mértékben felkészült a posztgraduális programokat. Diákok, akik nem rendelkeznek a Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű alkalmazni kell egy Bachelor szak, vagy az Egyetemi Diploma top-up program. Lásd az egyetemi felvételi katalógus további részletekért. ... [-]

Videók

One-minute introduction to UIBS

UIBS alumni interview Jedidja

Kapcsolat
Levelezési cím
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerpen, 2000 BE
Cím
United International Business Schools - Meirbrug 1
Antwerp, 2000 BE
Levelezési cím
UIBS Main Campus Barcelona
Barcelona, 08007 ES
Cím
International Education Center - Rambla de Catalunya 2-4
Barcelona, 08007 ES
Levelezési cím
UIBS Main Campus Brussels
Brussels, 1040 BE
Cím
International Education Center - Rue Guimard 7
Brussels, 1040 BE
Levelezési cím
UIBS Main Campus Madrid
Madrid, 28001 ES
Cím
International Education Center - Calle de Goya 6
Madrid, 28001 ES
Levelezési cím
UIBS Satellite Campus Tokyo
Tokyo, 163-1030 JP
Cím
Spaces Business Center - 1-6-1 Otemachi
Tokyo, 100-0004 JP
Levelezési cím
UIBS Main Campus Zurich
Zurich, 8002 CH
Cím
International Education Center - Brandschenkestrasse 38
Zurich, 8002 CH
Levelezési cím
UIBS Extension Campus Lausanne
Lausanne, 1003 CH
Cím
Regus Business Center - Voie du Chariot 3
Lausanne, 1003 CH
Levelezési cím
UIBS Extension Campus Amsterdam
Amsterdam, 1016 BX NL
Cím
Spaces Business Center - Herengracht 282
Amsterdam, 1016 BX NL
Levelezési cím
UIBS Extension Campus Milan
Milan, 20123 IT
Cím
Regus Business Center - Via Santa Maria Valle 3
Milan, 20123 IT
Levelezési cím
UIBS Extension Campus Geneva
Geneva, 1204 CH
Cím
Regus Business Center - Rue du Rhône 14
Geneva, 1204 CH