Hivatalos Leírás

United Business Institutes (UBI) 1992. április 4-én alakultak nonprofit felsőoktatási intézményként. Az UBI-t közösen alapította Lucien van Dievoet és Francois d'Anethan, akik együttesen úgy döntöttek, hogy egy angol nyelvű üzleti iskolát indítanak, amely egy valóban nemzetközi dimenziót ötvözne egy magas színvonalú üzleti tantervvel. A brit egyetemek minőségbiztosítási mechanizmusait mindig a felsőoktatás színvonalaként tekintették, ezért a brit validációra vonatkozó döntés született, és az UBI programokat a brit egyetemek 1998 óta validálják.

Az első diákok 1992 októberében történő felvétele óta az UBI jó hírnevet szerzett tanítási programjainak magas színvonaláról. Brüsszelben és Luxemburgban található UBI lehetőséget kínál angolul tanulni egy nem angol nyelvű országban, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy élvezzék a nemzetközi, interkulturális és dinamikus környezetet.

Ezt a sikeres receptet új campusok megnyitására is kiterjesztették. Az UBI - Luxembourg 2013-ban nyílt meg a luxemburgi Wiltz-i campus üzemeltetésére. Az UBI - Kína 2018-ban nyílt meg Sanghajban (Kína).

Az UBI tantermeit gondosan megtervezték, hogy a legszélesebb nemzetközi tapasztalatokat nyújtsák a diákoknak. Miután a világ több mint 50 országából érkeztek diákok és öregdiákok, az osztályteremben a sokszínűséget versenyelőnyünknek tekintjük. Míg a program célja, hogy intellektuálisan és személyesen megkérdőjelezze Önt, és önfegyelmet és elkötelezettséget igényel, ugyanakkor jutalmazza és lehetővé teszi, hogy megszerezze azokat a készségeket, ismereteket és attitűdöket, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén navigálhasson egy multikulturális környezetben.

Az UBI-nak két egyeteme van: egyet Brüsszelben és egyet Luxemburgban. A Bachelor (Hons.) Az üzleti tanulmányok és a Master of Business Administration programok tanítják angolul, és érvényesíti a Middlesex University London és a diákok kapnak Middlesex University London diplomát sikeres befejezése után.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Kínai

Az intézmény további kínálata:


United Business Institutes

Az United Business Institutes missziója, hogy a legmagasabb színvonalú brit stílusú, posztgraduális és posztgraduális üzleti oktatás és képzés vezető szolgáltatója, amely ... [+]

United Business Institutes (UBI) 1992. április 4-én alakult, mint non-profit felsőoktatási intézmény. Az UBI-t közösen alapította Lucien van Dievoet és Francois d'Anethan, akik együttesen úgy döntöttek, hogy egy angol nyelvű Business School-ot indítanak , amely a valódi nemzetközi dimenziót egy magas színvonalú üzleti tantervvel egyesíti. A brit egyetemek minőségbiztosítási mechanizmusait mindig a felsőoktatás színvonalaként tekintették, ezért a brit validációra vonatkozó döntés született, és a brit egyetemek 1998 óta validálják az UBI programokat.

Az első diákok 1992 októberében történő felvétele óta az UBI jó hírnevet szerzett tanítási programjainak magas színvonaláról. Brüsszelben és Luxemburgban található UBI lehetőséget kínál angolul tanulni egy nem angol nyelvű országban, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy élvezzék a nemzetközi, interkulturális és dinamikus környezetet.... [-]

Belgium Brüsszel Luxemburg Wiltz
Szeptember 2020
Angol,Kínai
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

United Business Institutes