Üzleti Iskolák Beninben

A Legjobb Intézmények & Egyetemek Beninben 2018/2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Benin. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Benin. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Benin és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Benin, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Benin közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Benin

African School of Economics

MBA Benin Cotonou Amerikai Egyesült Államok Princeton

Az útvonal az innovatív vezetői Az afrikai School of Economics központja Abomey-Calavi (Cotonou, Benin). Jelenleg kínálunk négy doktori programokat a Masters szinten: Mester Matematika, Közgazdaságtan és Statisztika (GMDSS), Master in Business Administration (MBA), Master in Development Studies (MDS) és a Master in Public Administration (MPA). Van egy felsőfokú oktatási program és egy Ph.D. közgazdasági program. Tekintse meg weboldalunkat, ha többet szeretne megtudni jelenleg… [+] i és jövőbeli programjainkról. Az ASE a 2004-ben megalapított Politikai Gazdaság-empirikus Kutató Intézet (IERPE) bővítése egy teljes körű pán-afrikai egyetemré. Összesen 95 hallgató beiratkozott ASE (71 GMDSS program 24 MBA) a tanév 2015-2016 érkező 15 különböző országból. A kar tagjai (19) az Egyesült Államok, Kanada és Európa legjobb egyetemeiből érkeznek. célok Az afrikai School of Economics egyesíti afrikai gyökerekkel rendelkező globális kilátások, és alig várjuk, hogy teljesítsük kötelezettségvállalások folytatott magas szintű a következő szempontokat: Ahhoz, hogy a diákok kiváló képzést a választott szakirányokon; egy jól lekerekített oktatás, amely táplálja a kreativitás, a kritikai gondolkodás, a globális kilátások, a kulturális tudatosság; és egy egyetemi élet, amely felkészíti őket, hogy a közösségi vezetők és az élethosszig tartó tanulók. Ahhoz, hogy egy vezető intézmény kutatási és posztgraduális tanulmányok folytatása tudás mindkét mag és az alkalmazott területeken, és szorosan együttműködik a kormányzati szervek, az üzleti és ipari technológiai innováció elősegítése és a gazdasági fejlődés. Ahhoz, hogy egy nyitott környezet elősegíti az ismeretek, nézetek és innovatív ötletek a diákok, oktatók, alkalmazottak, és a látogató tudósok a világ minden tájáról, változatos háttérrel és kiemelkedő oktatási és kutatási eredményeket. [-]