Hivatalos Leírás

efbl-300x201a

A University of Banja Luka állapították november 7-én 1975-ben és ma, 39 év után, a University of Banja Luka 16 karok 52 engedélyezett szakok.

A bolognai folyamat kezdődött minden tanulmányi programokat hivatalosan 2006/2007 tanévben, bár néhány kar kezdte a bolognai reform még korábban. Három ciklus tanulmányi rendszer került bevezetésre: alap-, mester- és doktori tanulmányokat, valamint ECTS értékelési rendszer alanyok és a teljes terhelés a diákok.

A legtöbb az egyetem karai Banja Luka, valamint egyetemi kollégiumok, sok lehetőség, mint például éttermek, üdülőhelyek, informatikai központok, hallgatói klub és caffeterias amely található két egyetemen, közel a legszebb folyó a ország - folyó Vrbas - és percre a városközponttól.

A University of Banja Luka számos, különböző méretű és alakú amfiteátrum, tantermek, olvasótermek és a könyvtárak, laboratóriumok és számítógépes szoba.

A Közgazdaságtudományi Kar a University of Banja Luka egy modern, fejlett, progresszív és nyitott kar, amely a gerincét a gazdasági fejlődés, a Szerb Köztársaság.

2014 februárjától, Gazdaságtudományi Kar, University of Banja Luka-jelölt 39. éves fennállását és a munka.

efbl2-200x300a

Közgazdaságtudományi Kar, University of Banja Luka, az a felsőoktatási intézmény, amelynek fő tevékenysége a tudományos oktatás és a tudományos kutatás, és ma büszkék vagyunk a következő eredmények és értékek:

 • Hagyomány és modernitás.
 • A modern tananyag, valamint a tanítási módszerek és tanulói értékelés mintájára a legjobb oktatási intézmények az ilyen típusú Európában és a világban (Közgazdaságtudományi Kar Banja Luka úttörő rendelkezéseinek végrehajtása a Bolognai Nyilatkozat az RS és Bosznia-Hercegovina) .
 • Az előadók különböztetik a terület szakértői tanítanak, és sikeres üzletemberek - így van egy különleges vegyület, a tudomány és a gyakorlat.
 • Nagy tér kapacitása több mint 4,000m2, amely lehetővé teszi a kényelmes és folyamatos végrehajtását tanítási és tanórán kívüli tevékenységek.
 • A Kar nem építészeti akadályok, valamint panorámalift teszi fogyatékossággal élő hallgatók a hozzáférést amfiteátrum és a tantermekben.
 • Magas szintű műszaki berendezések (számítógép tantermek új számítógépek, projektorok, hordozható számítógépek, szkennerek, Internet kapcsolat, stb.)
 • Az a lehetőség, külföldre különböző szemináriumok, tréningek, stb keresztül Diákszövetség a Gazdaságtudományi Kar, AIESEC, vagy néhány szervezet már együttműködésben.

A célkitűzések a kar a következők:

 1. Folyamatos teljesítmény egy modern tanítási folyamat összehangolt követelményeket az ipar és összhangban minden olyan rendelkezése, a bolognai folyamat.
 2. Bevezetés az európai minőségi szabványok tanulmányai I, II és III ciklust.
 3. Nyújtása személyi és tárgyi feltételekkel, amelyek lehetővé teszik a megvalósítása a fő cél.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

University of Banja Luka

UNIBL nemzetközi MBA program teljesen tanított angol nyelven, rendkívül igényes programot kifejezetten tapasztalt szakemberek, akik szeretnék, hogy egy jelentős változás ... [+]

Master of Business Administration MBA

UNIBL nemzetközi MBA program teljesen tanított angol nyelven, rendkívül igényes programot kifejezetten tapasztalt szakemberek, akik szeretnék, hogy egy jelentős változás a karrierjük. A tanfolyam tartalma és a hangsúly a személyes és a szakmai fejlődés a résztvevők új jövőkép és új törekvések. Ezen kívül minden MBA résztvevő hoz rengeteg tudás a program, hiszen a folyamatos részesedése karrier és az élet tapasztalatait.

Célkitűzései MBA szak annak érdekében, hogy a diplomások, hogy tegyen javaslatot a legjobb megoldások komplex problémák a vállalatok és a szervezeti teljesítmény növelése alkalmazása révén a tudományos módszerek készségek fejlesztése, amelyek szükségesek, hogy létrehoz a legjobb a terület szakértői az üzleti menedzsment építeni MBA résztvevők nemzetközi hálózat ... [-]
Bosznia-Hercegovina Banja Luka
Kérj Információt
Angol
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Majke Jugovića 4
78 000 Banja Luka
Republic of Srpska, Bosnia and Herzegovina

Banja Luka, Srpska Republika, BA