Hivatalos Leírás

Egyetem Vitéz van egy jövőképet a feltevésen alapul, hogy a társadalmak a régióban a Dél-Kelet- és Kelet-Európában a folyamat változásokat, reformokat és áttérés a polgári demokratikus társadalmak jellemzi parlamenti pluralizmus, a jogállam, az állam a jogszabályok és a piacgazdaság a magántulajdon uralkodó helyzete.

Kétségtelen, hogy az új korszak a friss mélyen gyökerezik a tudás előfeltétele, amely mindenekelőtt olyan előrelépést a jelenlegi kulturális és társadalmi környezetben, Bosznia és Hercegovina felé egy új világnézetet és más megközelítés a gazdaság, a jogi rendszer, az egészségügy, információk terjesztése és a tudás elsajátítása.

A holisztikus megközelítés a jelenség a „jó” az egyes javulását jelenti az egyéni és családi egészség, a demokratizálódás a tudás, a szabad akarat és felelősség, biztosítva a magas színvonalú élő és az integráció az egyén az ő / környezet, a család és a helyi közösség. Ezen belül feladatai, az egyetem célja, hogy átvegye a felelősséget szerepét betöltő pedagógus.

A hatékonyság és az eredményesség a vizsgálatok, vonzerejét multidiszciplináris oktatási programokat, amelyek megfelelnek az előttünk álló kihívásokra, valamint pszichológiai és vállalkozói motivációt a diákok az interaktív pedagógiai technológiák a szervezet és az oktatási és tudományos folyamatait a fent említett hozzájárulnak a magas aránya a sikeres diákok, mit, másrészt, igazolásokat az általános minősége a tudás és készségek át a diákok, hanem a legmagasabb szintű tanulók motivációját.

Egyetem Vitéz törvényesen bejegyzett magán felsőoktatási intézmény. Az egyetem végzi tevékenységét törvényei szerint Bosznia és Hercegovina, valamint a törvények a Közel Bosznia Canton.

A misszió az egyetem a diákok oktatása érdekében elő kell készíteni, és kvalifikálta magát az összetett kihívások a modern üzleti világ segítségével a tapasztalat és példáját követve a világ legjobb egyetemein. Az egyetem célja továbbá, hogy hozzájáruljon a társadalom általában.

A cél a University of Vitez a megvalósítása a bolognai folyamat a fejlett és modern tanulmányi programok akkreditációja milyen diplomák egész Európa biztosított lesz. Mindez alapján a magasan képzett és a szakmai személyzet, azaz a tanárok és tanársegédek, dolgozik az egyetemen, amelynek célja, hogy a hallgatók megfelelő ismereteket és készségeket.

Az egyetem karai Vitéz következők:

  • Kar Business Economics (2 fogás)
  • Kar Üzleti Informatika (2 fogás)
  • Állam- és Jogtudományi Kar (1 fogás)
  • Kar Egészségügyi (3 fogás)

Lehet alkalmazni beiratkozás minden kurzushoz kínált négy karral.

Tanulmányi programok összhangban vannak a bolognai folyamat:

  • 3 év: alapképzésben (az első ciklusban) - 1., 2. és 3. év tanulmány;
  • 4 éves alapképzésben (az első ciklusban) - csak a Jogi Kar;
  • 2 év: Graduate / mesterképzés (második ciklus) - a 4. és 5. év tanulmány;
  • 3 év: posztgraduális / doktori tanulmányok (a harmadik ciklus) - 6., 7. és 8. év tanulmány.

Graduate Studies (Master képzés) tartalmaznak egy év előadások és egyéves dolgozik a diplomamunkám és a védekezésre. Ha a jelölt befejezte négyéves tanulmányi program a karon, a negyedik tanév elismerten az első évben a mester tanulmány.

Posztgraduális tanulmányok (doktori fokozat) tartalmaznak egy év előadások és két éve dolgozik a doktori értekezés és a védekezésre.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Location address
Školska 23, 72270, Travnik
Bosnia and Herzegovina Online, 72270 BA