COPPEAD Graduate School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetem COPPEAD Graduate School of Business üzleti iskolája egy üzleti iskola, amelyet világszerte elismernek kiválóságáért.

Tekintettel a jelentős gazdasági kihívásokra, Brazíliának előrelépést kell tennie a tudás és a menedzsment képzésében, amelyek alapvető összetevők a vállalatok számára, hogy kiemelkedjenek a versenyek és a szervezetek közötti együttműködés korszerű környezetében.

A COPPEAD-nál a kutatás és az ismeretek minden tevékenység központi tengelye. Így a hallgatókkal, a vállalatokkal és más piaci szereplőkkel folytatott napi interakciók során az általunk előállított tudás irányítja az osztályteremben történő szállítás természetét és a társadalommal való interakciót. Ez a küldetésünk és elképzelésünk alapja, és úgy gondoljuk, hogy hozzájárulunk a társadalomhoz.

Küldetésnyilatkozat

A COPPEAD Graduate School of Business elkötelezett amellett, hogy kiválóságot nyújtson diplomás üzleti oktatásában és kutatásában. Egy állami egyetem részeként arra törekszünk, hogy hozzájáruljon Brazília fejlődéséhez azáltal, hogy oktatást biztosít a jelenlegi és jövőbeli üzleti vezetőknek, akik mind helyi, mind globális környezetben nagy teljesítményt tudnak biztosítani, és új karok számára, akik innovatív ismereteket terjeszthetnek és létrehozhatnak üzleti.

Látomás

COPPEAD célja, hogy legyen az első választás a diákok számára, akik szeretnék tanulni üzleti és menedzsment Brazíliában.

Központi értékek

Központi értékünk a kiválóság, integritás és szolgálat Brazíliának.

Kiválóság: Ez a lényegünk, amely irányítja a növekedést, a kutatást, a karok felvételét, az új programok megtervezését, többek között a tevékenységeket.

Integritás: A COPPEAD értékei között szerepel az etikai és társadalmilag felelős magatartás vetése a menedzser szakmában. Megértjük, hogy az integritás a legjobb módja annak, hogy az iskola teljesítse küldetését és jobban szolgálja Brazíliát.

Szolgálat Brazíliában: A COPPEAD volt harmadik iskola Brazíliában és az első Rio de Janeiróban, ahol doktori programot nyújtott; az első Brazíliában, amely nemzetközi szintű teljes munkaidős MBA-t kínál, és úttörõje volt Brazíliában az üzleti és menedzsment vezetõi oktatásnak. Fejlesztenünk kell embereket és szervezeteket országunk fejlesztése érdekében.

Az 1973-ban alapított COPPEAD az egyetlen brazil üzleti iskola, amely a brazil szövetségi rendszer (UFRJ) része nemzetközi akkreditációval. A nappali tagozatos MBA oktatásmentes és Latin-Amerikában az egyetlen, amely a világ legjobb üzleti iskoláinak közé tartozik a Financial Times teljes idejű globális MBA programjaiban.

ranglisták

A 100 legjobb pénzügyi idő

11 alkalommal került sor a Financial Times globális MBA rangsorának 100 legjobb listájára.

A 100 legjobb pénzügyi idő

Az Executive MBA kétszer szerepel a Financial Times Executive MBA rangsorának 100 legjobb listáján.

1º MBA Brazíliában

A Você S / A 2016-ban megválasztotta a legjobb MBA-t Brazíliában.

Akkreditációk, tanúsítások és egyesületek

127063_logos.png

Rio de Janeiroi Szövetségi Egyetem

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetemet 1920-ban alapították, és ez Brazília első és legnagyobb szövetségi egyeteme. Az oktatás és kutatás egyik legnagyobb kiválósági központja az országban és Latin-Amerikában, az egyetem küldetése az, hogy a brazil társadalom számára eszközöket biztosítson az emberi tudás egyetemes örökségének uralmához, kiterjesztéséhez, ápolásához, alkalmazásához és terjesztéséhez. átalakító erőként viselkedik.

Helyszínek

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ
21941-918 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília