COPPEAD Graduate School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Latin-amerikai üzleti iskola világszerte elismert

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetemen működő COPPEAD Graduate School of Business üzleti iskola egy üzleti iskola, amely nemzetközileg ismert az oktatás és a kutatás kiválóságáról.

Az iskola több mint 10.0000 menedzser , 1300 mesterképző és 60 doktorjelölt diplomát végzett üzleti szakirányú kurzusokon. A teljes és idejű , nyilvános és ingyenes MBA programunk az egyetlen latin-amerikai program , amely már a világ 100 legjobbja közé tartozik, a The Financial Times szerint.

A COPPEAD-nál a kutatás és az ismeretek minden tevékenység központi tengelye. A diákokkal, a vállalatokkal és más piaci szereplőkkel folytatott napi kapcsolattartás során az általunk előállított tudás irányítja az osztálytermi bemutató természetét és a társadalommal való interakciót. Ez a küldetésünk és elképzelésünk alapja, és úgy gondoljuk, hogy hozzájárulunk a társadalomhoz .

Küldetés

Az emberek átalakítása az értékek előmozdítása és az ismeretek terjesztése és elterjesztése révén, a vezetési elmélet és a gyakorlat integrálásával a jobb szervezetek és a társadalom érdekében.

Látomás
Fontos brazil központ lehet a vezetők, vállalkozók és kutatók átalakításához.

Központi értékek

 • Kiválóság: Ez a lényegünk, amely irányítja a növekedést , a kutatást, a karok felvételét, az új programok kidolgozását, többek között a tevékenységeket.
 • Integritás: A COPPEAD értékei között szerepel az etikai és társadalmilag felelős magatartás vetése a menedzser szakmában . Megértjük, hogy az integritás a legjobb módja annak, hogy az iskola teljesítse küldetését és jobban szolgálja Brazíliát.
 • Szolgálat Brazíliában: A COPPEAD volt harmadik iskola Brazíliában és az első Rio de Janeiróban, ahol doktori programot nyújtott; az első Brazíliában, amely nemzetközi szintű teljes munkaidős MBA-t kínál, és úttörője volt Brazíliában az üzleti és menedzsment vezetői oktatásnak. Fejlesztenünk kell embereket és szervezeteket országunk fejlesztése érdekében.

Kitüntetések

 • A Financial Times közzétette tízszer a világ legjobb 100 teljes munkaidős MBA programjának rangsorában.
 • Az Executive MBA kétszer szerepelt a Financial Times EMBA rangsorában a világ 100 legjobbja között.
 • Az EFMD (Európai Alapítvány a Vezetési Fejlesztésért) tagja, egy nemzetközi tagsággal rendelkező szervezet, több mint 850 tagszervezettel akadémiai és üzleti életből.
 • Tagja az AACSB-nek (Association to Advance Collegiate Schools of Business), egy nemzetközi szövetségnek, amely több mint 1500 taggal rendelkezik 90 országban, ideértve a világ legjobb üzleti iskoláit.
 • Az ANPAD, a brazil Menedzsment Akadémia 2007 óta tanúsítja, igazolva, hogy az oktatási gyakorlatok minőségi szabványokon alapulnak.
 • A CAPES (a felsőoktatási személyzet fejlesztésének koordinálása, az Oktatási Minisztériumhoz kapcsolódóan) 6. szintje (7-ből 7-ig)
 • 10 kutatószék
 • Partnerség 42 üzleti iskolával az egész világon

Akkreditációk, tanúsítások és egyesületek

132663_Untitled-1.jpg

Rio de Janeiroi Szövetségi Egyetem

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetemet 1920-ban alapították, és ez Brazília első és legnagyobb szövetségi egyeteme. Az oktatás és kutatás egyik legnagyobb kiválósági központja az országban és Latin-Amerikában, az egyetem küldetése az, hogy a brazil társadalom számára eszközöket biztosítson az emberi tudás egyetemes örökségének uralmához, kiterjesztéséhez, ápolásához, alkalmazásához és terjesztéséhez. átalakító erőként viselkedik.

Helyszínek

Rio de Janeiro

Address
Rua Pascoal Lemme, 355
Cidade Universitária
Rio de Janeiro - RJ

21941-918 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket