Hivatalos Leírás

Az ESIC Business112995_pexels-photo-1451447.jpegrawpixel.com / Pexels

kilátás

Az oktatás és a kutatás, a tudás és a kultúra ösztönzése révén fejleszteni kell az emberi lény és a társadalom fejlesztésére és fejlesztésére elkötelezett szakemberek integrált kialakulását.

Küldetésünk

- Olyan szakemberek képzése, akik vállalatokat és szervezeteket hozhatnak létre, és teljesíthetik őket, teljes felelősséggel, hatékonysággal és hatékonysággal a vezetői munkában - bármilyen szinten - bármely tevékenységi területen.

- A társadalomban terjesszen az etikai értékekre és az üzleti racionalitásra összpontosító kultúrát, hozzon létre kommunikációs csatornákat a tudományos és üzleti világ között, és növelje diákjaink üzleti hivatását.

- Az üzleti adminisztráció és a marketing tudományos és technikai kutatásainak előmozdítása, nemcsak az iskolában kifejlesztett munka ösztönzésével, hanem a kutatási tevékenységek gondolatainak terjesztésével a társadalom egészében.

értékeket

  • Vigyázz az egész emberre.
  • A személy viseli az egyensúlyt.
  • Forma az életnek.
  • A személy érzékeli magát a társadalomban.
  • A társadalomban felelősségvállalásra képes, elkötelezett férfiak és nők képzése demokratikus módon, a közösség tagjai között kialakult kapcsolatok jellemzésével.
  • Nyílt és figyelmes, különösen a leginkább rászorulók számára, függetlenül az etnikai, kulturális és társadalmi-gazdasági helyzettől.
  • Elkötelezett a társadalom iránt.
  • Tudományos szigorúság keresése az egyetemi minőséggel.

Az ESIC-nél három képzési terület van az üzleti valósághoz és az új technológiákhoz.

Érettségi terület

A minőségi és üzleti valóságon alapuló oktatási projekt, amely integratív képzést biztosít.

Az ESIC diplomás képes lesz arra, hogy a sikerek garantálásával megfeleljen az üzleti kihívásoknak.112994_pexels-photo-1496192.jpegrawpixel.com / Pexels

Posztgraduális terület

Az ESIC diplomás programjai stratégiai, vezetői szintű üzleti vezetőket alkotnak, magas technikai képességekkel és emberi felelősséggel és a munka iránti elkötelezettséggel. Ez a megközelítés kiemelkedő részvételt eredményez a jelenlegi versenypiacon.

Executive terület

Az Executive Education területén kiterjedt, nyílt és / vagy a vállalat igényeihez igazított képzési kínálat található.

Integrált képzési szolgálatunk. olyan programokat hoz létre, amelyek javítják a vezetők és a munkacsoportok szakmai fejlődését.

Egyéb képzési fajták

Nemzetközi Üzleti Iskolaként híres szerzők könyveit, kézikönyveit és kiadványait kínáljuk, amelyek nem csak a kutatást, hanem a gazdasági, üzleti, marketing és menedzsment készségek terjesztését is lehetővé teszik.

Program oktatási nyelve:
  • Portugál
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

EMBA

ESIC Business & Marketing School

Az Executive MBA az üzleti menedzsmentben - az EMBA célja a tapasztalt szakemberek, akik szervezetükön belül a döntéshozatal és az üzleti erőforrások kezelése által jelle ... [+]

Az Executive MBA az üzleti menedzsmentben - az EMBA célja a tapasztalt szakemberek, akik szervezetükön belül a döntéshozatal és az üzleti erőforrások kezelése által jellemzett munkát végzik, valamint azokat a szakembereket, akik hasonló és kiegészítő funkciókat látnak el a felső vezetésben.

Teljes képzési program, amely a következőkre összpontosít:

A felső vezetés stratégiai megfontolásait, a környezeti megértés és a stratégiai fejlődés szempontjait ötvözve;A technológiai és emberi "kulcsfontosságú" tényezők hatása;Pénzügyi technikák és számviteli információs rendszerek, amelyek fejlesztése magában foglalja a menedzsment nemzetközi aspektusait;Stratégiai marketing perspektívák, beleértve az üzleti megfontolásokat is, amelyeknek a felső vezetésben kell lenniük;Folyamatok és műveletek, amelyek olyan termékeket és szolgáltatásokat teremtenek, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és azoknak a vállalatban dolgozó szakemberek csoportjában;A vezetői készségek megközelítésének integrálása, amely az általános irányú tevékenység központi tengelyét képezi.cél... [-]
Brazília Curitiba
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
600 órák
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Az Executive MBA projektmenedzsmentben - az EMBAP az ügyvezető szakembereknek szól, akik tapasztalt és / vagy érdekeltek a projekt területén. Ezek kiváló alapot nyújtanak ... [+]

Az Executive MBA projektmenedzsmentben - az EMBAP az ügyvezető szakembereknek szól, akik tapasztalt és / vagy érdekeltek a projekt területén. Ezek kiváló alapot nyújtanak a kurzusok megértéséhez és megvitatják a menedzser szerepét. Az 5. kiadásában frissített PMBOK útmutató alapján.

cél

A projektmenedzsmenthez szükséges fogalmak és terminológiák megértése mellett a résztvevők:

Játssz hatékonyan a projektmenedzser szerepét;Diagnosztizálja és elemzi az adott körülmények között kialakult helyzeteket, megfelelő megoldásokat kínálva;A munkacsoportok kezelése, motiválása, megfelelő kommunikáció, vezetés stb.Integrálja a projekteket a szervezet funkcionális területeivel, így a döntéshozatali folyamat agilis és hatékony;Használjon innovatív módszereket a projektek összetett és dinamikus környezetben történő kezelésére.Diák profil... [-]
Brazília Curitiba
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
600 órák
Campus
Bővebben magyarul