FGV

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Történelem

Fundação Getulio Vargas 1944. december 20-án alakult. Eredeti célja, hogy szakképzett embereket dolgozzon ki a brazil állami és magánigazgatásban. Abban az időben az ország már elkezdte megalapozni a következő évtizedek növekedését. Egy új korszak megérkezését megelőzően az FGV úgy döntött, hogy kiterjeszti a cselekvésre való összpontosítást, és a korlátozott adminisztratív terü- letről belépett a társadalom- és gazdaságtudományok szélesebb körébe. Az intézmény a tanítás határain túlmutatott, a kutatás és az információ területére is, és kiválósági központként ismert.

Úttörő és merész márka, Fundação Getulio Vargas biztosította Brazília első egyetemi, MA és Ph.D. közgazdasági és magánigazgatási kurzusokat, valamint a közgazdaságtudományi, pszichológiai, számviteli és oktatási fokozatokat. Az FGV is megnyitotta az utat a jól megalapozott gazdaság számára, elemezve a fizetési mérlegét, az állami számlákat és más gazdasági mutatókat. Az ilyen kezdeményezések segítették a szakembereket a képesítések és a nagyközönség megszerzésében ahhoz, hogy jobban megértsék Brazília gazdasági és társadalmi teljesítményét.

Tehetség

Az FGV mutatói és tevékenységei megbízhatóságát generációk generációjával építették ki Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emílio Mira y Lopes, Luiz Narciso Alves de Mattos, és Mario Henrique Simonsen. Akaratuk mindig leküzd minden akadályt. Az idealisták erőfeszítéseinek köszönhetően a politikai és üzleti vezetők, vezetők, kutatók és hallgatók folyamatosan megújították bizalmukat az intézmény jó hírneve és elvei iránt, megerősítve a presztízsét Brazíliában és azon kívül.

A Fundação Getulio Vargas által kínált termékek és szolgáltatások folyamatosan hozzájárulnak számos vállalat termelékenységének és versenyképességének javításához, valamint az önkormányzati, állami és szövetségi kormányzati szervezetek működésének javításához. A piaci dinamikának és gyakorlatoknak, a nagy tudományos kompetenciának és a kar nemzetközi tapasztalatának szilárd ismerete lehetővé tette az FGV számára, hogy olyan diverzifikált és átfogó termékkínálatot hozzon létre, amelynek célja az érdekeltek igényeinek és elvárásainak kielégítése, legyen az akár állami, akár magánszektor.

Akadémiai kutatások ösztönzése

A nemzeti fejlesztéshez hozzájáruló ötletek létrehozásában és finomításában az FGV az akadémiai kutatásokba fektet be és ösztönzi, jelentős eredményt hozva ezzel nemzeti és nemzetközi szinten. A feltárt témák közé tartoznak a makrogazdasági, mikroökonómiai, pénzügyi, jogi, egészségügyi, szociális biztonság, szegénység és munkanélküliség, szennyezés és fenntartható fejlődés. Az Alapítvány kutatási programokat is szervez a történelem, a társadalomtudományok, az oktatás, az igazságügy, az állampolgárság és a politika területén.

Az FGV megbízást kapott arra is, hogy munkát végezzen a közszférában, a vállalatoknál és a nemzetközi szervezetekben, például a Világbankon. Ezenkívül a brazil gazdasági intézet (IBRE) révén mutatókat és jelentéseket hoz létre és tesz közzé, amelyek segítik a brazil gazdaság alakítását, mint közszolgálatot.

Küldetés

Brazília társadalmi-gazdasági fejlődésének ösztönzése.

Látomás

Ahhoz, hogy innovatív intézményként ismerjék el, amely elkötelezett a brazil fejlődés, az akadémiai elit kialakulása és a közjavak generálása a szociális és kapcsolódó területeken, amely magas színvonalú szolgáltatások és magas etikai normák biztosításával biztosítja pénzügyi fenntarthatóságunkat.

Intézményi értékek

A nemzeti képzelőerő megragadása sokoldalú képet alkot:

  • Komolyan és kompetensen szerzett intézményünk vagyunk, több mint 70 éve nyújtanak szolgáltatásokat. Ugyanakkor innovatívak és dinamikusak vagyunk;
  • Pártatlan intézmény vagyunk, bár határozottan elköteleztük magunkat a brazil nemzeti érdekek iránt;
  • Miközben az esélyegyenlőség megteremtésére törekszik, megvédjük a jogot az egyenlőtlen eredmények eléréséhez az érdemek eredményeképpen;
  • Technikailag azt akarjuk, hogy a legjobbak legyenek minden olyan területen, ahol működünk.

Etikai kódex

Ez az etikai kódex célja, hogy az emberi kapcsolatokat az Fundação Getulio Vargas körébe irányítsa. Az egyetemes elveket és ajánlásokat fogalmaz meg az FGV-re, amely egy magán, nonprofit, jótékonysági szervezet, amely műszaki, tudományos és oktatási tevékenységeket végez.

E szellemnek megfelelően mindenki, aki foglalkoztatási vagy oktatási kapcsolatban áll az FGV-vel, biztosítania kell, hogy az egyéni értékeik összeegyeztethetők legyenek az etikai kódexben előírtakkal.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Portugál

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés Health Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Diplomát adminisztráció

Campus Részidős 2 év February 2019 Brazília São Paulo

CEAG első MBA program Brazília által akkreditált AMBA célja, hogy készítsen szakemberek a globális jövőkép és a modern gazdálkodás, amely egyesíti elmélet, gyakorlat és oktatási kiválóság. [+]

Mintegy CEAG

CEAG első MBA program Brazília által akkreditált AMBA célja, hogy készítsen szakemberek a globális jövőkép és a modern gazdálkodás, amely egyesíti elmélet, gyakorlat és oktatási kiválóság. A tanfolyam folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen, és felkészül az igények a jelenlegi piacon. A szilárd gyökerek és jövőkép több mint 40 éve egyesíti elmélet és a gyakorlat a kiválóságot a tanításban.

A módszertan A kurzus feltételezi, hogy közben annak megvalósítása a hallgató tudja, és használja interperszonális kommunikációs erőforrások, a munka csoportokban különböző készítmények fejlesztése a testmozgás és a mutatnia, hogy képes felismerni és elemezni a problémákat és megoldásokat előre gyakorlati helyzetekben.... [-]


OneMBA

Campus Részidős 21 hónapok September 2019 Brazília São Paulo

[+]

Ezek a projektek célja, hogy hozzáadott értéket a támogató cégek folyamatosan. Amikor az OneMBA Program, vezetők megkapják a OneMBA által kiadott igazolás öt partner egyetemek, valamint MBA hazai egyetemen.

"Egyszerűen nincs más MBA program a piacon ugyanolyan nemzetköziség, regionális érzékenységet és hangsúlyt fektet a fenntartható üzleti megoldások, amelyek részesülnek minden érdekelt".

Class ütemezése Tanterv áttekintése [-]