Grupo Tiradentes

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Készen állsz?

A világ jelenlegi munkaerőpiacon, diplomával São Luís más, mint azok, akik tanulmányi vagy posztgraduális más intézménytől. Ez azért van, mert a politikai-pedagógiai javaslata São Luís szemléli a fejlesztése a műszaki ismeretek és emberi. Emiatt, São Luís készít jobb a munka világa és növeli az esélyét a foglalkoztathatóság, a promóciós és béremelés.

Ez csak azért lehetséges, mert a São Luís akkor a személyzet szaktanárok, a tanárok és az orvosok dolgoznak az edzőteremben, hanem széles körű tapasztalattal rendelkezik a területen, nem is beszélve, hogy a tanárok bele, és lefordítani a tanítási filozófia több humanizált São Luís . Ezen túlmenően, São Luís úttörő pozitív és jelentős fogalmak szerint a MEC. Azt is megfelelő berendezések, méltányos áron és kiváló szolgáltatást, amely biztosítja azok számára, akik tanulmányozták a São Luís egy barátságos környezetben, elvégre São Luís University College of Sergipana család.

Küldetésünk: "A fejlődő keresztül a társadalom minőségi szolgáltatások nyújtása, az oktatás és a kultúra."

VISION: "Ahhoz, hogy 2020-ig, az egyik a három legnagyobb karok Sergipe, elismert az oktatás minősége, a szolgáltatások és az emberi kapcsolatok, a hangsúlyt a befogadás, a vállalkozó szellem és a foglalkoztathatóság"

Értékek és elvek:

A St. Louis Iskola Franciaország vezérlik az alábbi értékek és elvek:

Tolerancia Munka alázat etika Felelősség Tisztelet öntudat

Helyszínek

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, Sergipe állam, Brazília