Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

2003-ban alapított, a International Business School Americas (IBS-Amerika) egy iskola összpontosított koordinálja és támogatja a nemzetközi oktatási programokat a diákok, fiatal szakemberek és vezetők. Minden évben 1500 diák a világ minden tájáról beiratkozik és sikeresen vesz részt külföldi programok. A diákok által támogatott kiterjedt ösztöndíj-program, amely akár 60% -át a költségeket a választott képzés.

IBS Americas támasztja alá leányvállalatok Brazíliában és Kolumbiában, valamint azt is, ügynökök elterjedt az egész világon.

Programjaink

Minden tanfolyam intenzív rövidtávú tanfolyamok (általában 3 hétig tartó), és rendszerint januárban, júliusban, augusztusban és szeptemberben, hogy a diákok a lehetőséget, hogy utazni, hogy mi tanfolyamok zavarása nélkül rendszeresen megrendezett egyetemi tanulmányok vagy munka. A tanfolyamok, egy integrációs elmélet és a gyakorlat, hogy a diákok szert alapos megértése nemzetközi üzleti menedzsment és az adminisztráció. A diákok azt a lehetőséget, hogy alkalmazzák-elmélet esettanulmányokon keresztül és vezetett vállalati látogatásokat. Mi is meghívjuk vendég előadók és a vállalati vezetők, hogy beszéljen a mi osztályok részeként a tanfolyam tananyag.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

International Business School Brasil