LUMS, McGill, YNU, FGV/EBAPE, IIMB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MI AZ IMPM ?

Az IMPM egy olyan nemzetközi menedzserprogram, amely Mesterképzést vezet. A legfontosabb program egy öt napos, 10 napos modul, melyet 18 hónap alatt szerveznek, vezetői gondolkodásmódok szervezésében.

Ezekhez a modulokhoz mindenféle érdekes tevékenység, az osztályban és a kiben: Co-coaching, Barátságos tanácsadás, Dedikált táblák, Vezetői cserék és Impact csapatok. Az öt modul részvételével, a papírok és a vezetői csere kielégítő teljesítésével az IMPM tanúsítvány odaítélését eredményezi.

Azok, akik a McGill Egyetemen szerzett hallgatók mesterképzését vagy a Lancaster Egyetemen végzett MSc nemzetközi mesterképzést szeretnék kapni, az IMPM tanúsítványon túl írjanak be egy végleges dokumentumot, amely lehetővé teszi számukra, hogy mélyebben megvizsgálják a számukra legfontosabb kérdést.

KÖZÉPVÁLLALATI KONZULTÁCIÓ

A vezetők bevonása többet jelent, mint a workshopok és az ötletek megvitatása. Az IMPM részt vevő vezetők saját munkájukból aggodalmat IMPM hogy kollégáik tapasztalataiból profitálhassanak.

Ez folyamatosan zajlik a programban - a táblák körül folyamatosan. Ugyancsak intézményesített egy olyan folyamat, amelyet barátságos tanácsadásnak hívunk, ahol kollégái kis csapata dolgozik veled az aggodalmakkal kapcsolatban. Ez a bevitelt a problémáihoz olyan változtatásokkal segítheti a szervezetben, amely a közös sikeres sikerrel járó társtársak tapasztalatai alapján történik.

REFLECTION PAPERS ÉS PEER COACHING

Tanulás egymástól és a kar nem marad az osztályteremben. Minden egyes modul után írjon egy reflexiós papírt. Ez nem egy akadémiai dokumentum: megvizsgálja, hogy mi történt különösen a modul során, és saját személyes igényeihez, saját munkájához vagy a szervezetéhez kapcsolódott. Az írás folyamán kapcsolatot létesíthet egy kollégákkal és egy kari oktatóval, akik veletek dolgoznak, hogy ezek a papírok segítőkészek legyenek. Ezt a peer coachingot nevezzük.

MANAGERIAL CHANGE

A program félúton párosul egy kollégával, és egy hetet töltött a fogadó és a látogató között egymás munkahelyén. Ez a folyamat, amely egy másik munkatársat megfigyel a munkahelyén és visszajelzést nyújt, egyszerű, de hatalmas. Elképesztő, hogy mi jött ki ezekből a cserékből.

Amikor koreai kollégáimmal találkoztam, rájöttem, hogy cégünk érzékeny egy bomlasztó technológiára. Ennek eredményeként egy induló céget indítottunk Brazíliában egy felső informatikai egyetemmel együtt. Hisszük, hogy ez megóvja cégünket. "- Gustavo Miotti, a Board Soprano Eletrometalugica Ltd., Brazília

IMPACT CSAPATOK

"Soha ne küldj egy megváltoztatott személyt egy változatlan szervezetnek." Mégis, ez szinte minden fejlesztési program. Ezt megváltoztattuk. Felajánljuk a lehetőséget, útmutatásainkkal és támogató anyagainkkal, hogy kijelöljünk egy munkatársat, munkatársainkat vagy közvetlen beszámolókat tartalmazó ütközőcsapatunkat, hogy segítsük a tanulás visszaszolgáltatását a szervezetbe. Valójában ezek az emberek gyakorlatilag IMPM csinálnak. Az egyes modulok után megtudhatod a csapatodat, és megtárgyalhatod, hogyan használhatod a tanulást az építő jellegű változásokhoz.

Így válik a menedzsment-fejlesztés a szervezetfejlesztés. A HR-részleg számára drágább oktatásnak minősül, amely óriási befektetéssé válik a szervezet számára - több vezetőt képzett az egyik áráért és a mélyreható változásokért, amiket büszkélhet. Miért nem küldhet egy vállalati csapatot az IMPM hogy kulcskérdést dolgozzon?

Mentettem a csapatomat, ahogy tanultam. A csapatommal nőttem, ahogy nőttem. Ahogy átmentem a modulokon, megfogadtam az alapelveket, és a munkatársaim annyira elismerték őket, hogy továbbra is megkérdezik: "Mikor megy a következő modulhoz?" - Daniel Smedo, VP, és a Metro Supply Chain Group, Kanada vezetője

KÖNYVTETT TÁBLÁZATOK

Van egy 50:50-es szabály az IMPM : a felét az Ön számára a napirenden. Kerekasztalokon üldögélsz, megosztod tapasztalataidat, és tanulsz társaidnál. Legtöbbször vegyes csoportokban vagyunk, hogy megéljük a tapasztalatok sokszínűségét. De most is dedikált táblázatokkal rendelkezünk, ahol a beszélgetési idő egy részét a kapcsolódó vezetőkkel töltheti.

Lehet, hogy csatlakozik a vállalkozók vagy a családi vállalkozások tulajdonosainak táblájához, vagy esetleg eljöhet a programhoz az iparág vagy a saját vállalat munkatársaival. (Az LG és a Lufthansa majdnem minden huszonegy éve küldött csapatvezetőket.)

AZ ISKOLÁK

Lancaster Egyetem Menedzsmentiskola (LUMS)

A LUMS-ban talál egy valóban nemzetközi, jól megalapozott és ambiciózus közösséget. Mi hármas akkreditált és világszerte rangos. A kutatás a sikerünk középpontjában áll, tájékoztatja tanításunkat, határokat terem és életeket alakít át. Együttműködésen alapuló megközelítésünk és a legmodernebb ismeretekhez való hozzáférés számunkra a legmagasabb tehetségű előjelzővé tesz minket; a hely.

A McGill Egyetem Desautels Management Menedzsment Karán

A Desautels a BusinessWeek, a kanadai üzlet, a Forbes, a The Economist és a Financial Times egyik vezető nemzetközi üzleti iskolája közé tartozik. A Kar innovatív programjai és a kiváló hírű hírnevük továbbra is vonzza a legkiválóbb hallgatókat és a legjelentősebb professzorokat a világ minden tájáról, valamint a világ vezető munkáltatóinak legigényesebb munkatársait.

Yokohama Nemzeti Egyetem

A Yokohama Nemzeti Egyetem (YNU) MBA programja folyamatosan a legmagasabbak közé tartozik a diákok elégedettségével a japán üzleti iskolák egyik legalacsonyabb elfogadottságával. 30 perces vonattal Tokiótól, a YNU mindig is elkötelezte magát amellett, hogy globális szerepet játszik egy hosszú távú perspektívával, amely megfelel Yokohama, az ország második legnagyobb városa és a modern japán kulcsfontosságú átjárónak.

FGV / EBAPE

Az FGV / EBAPE a hallgatók számára kiemelt hangsúlyt fektet a nemzetközi tanulmányokra. Az 1950-es években alapított iskola úttörő szerepet töltött be a latin-amerikai formális képzésben. Ez a rangsor a legjobb iskola a második évben fut, és a legjobb három felsőoktatási intézmény között helyezkedik el Brazíliában.

IIM Bangalore

A IIMB a hetedik egymást követő évben Párizsban a Párizsban a legjobb üzleti iskola közé sorolta a közép-ázsiai üzleti iskolát. A IIMB megkülönböztető jellemzője az, hogy erőteljes hangsúlyt fektet a vezetés és a vállalkozói készségek terén, amelyek szükségesek a mai dinamikus üzleti környezet sikeréhez. Több mint 114 felső B-iskolával együttműködik a különböző kutatási kezdeményezések és hallgatók számára

Helyszínek

Yokohama

Address
〒240-8501 Kanagawa Prefecture, Yokohama, Hodogaya-ku, 常盤台79−1
Yokohama, Kanagawa prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: