Alliance Manchester Business School - South America Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Manchester Business School 1965-ben alapították, és egyike az Egyesült Királyság első üzleti iskolákban. 2015-ben ünnepeltük a 50. évfordulóját.

Mi lett a legnagyobb üzleti és menedzsment iskola az Egyesült Királyságban 2004-ben, amikor egyesült a Victoria University of Manchester School of Számviteli és Pénzügyi, UMIST School of Management és a program Kutatás Tudományos és Technológiai.

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti iskola, amely az ipar-orientált oktatás hallgatók, posztgraduális és a vezetők az egész világon.

Eredeti gondolkodás Applied középpontjában, amit csinálunk - fordult elmélet gyakorlatba minden tevékenységünk, a programokon keresztül, a tanácsadás és a kutatás.

Tájékoztatjuk, inspirálja és vegyenek részt az üzleti közösség révén a vállalati elkötelezettség tevékenységek és azon dolgozunk, hogy támogassa a közösségek révén a társadalmi felelősségvállalás program.

Rangsor és akkreditáció

Alliance Manchester Business School továbbra is kap számos rangsorok és akkreditációk a számos odaítélése táblák - nem csak az Egyesült Királyságban, de az egész világon.

rangsor

A Financial Times 2016 felmérés rangsorolja MBA 7. az Egyesült Királyságban, 14 Európában és 38. a világon. Az FT, MBA hallgatók számíthatnak 96% béremelés három évvel a diploma megszerzése után. Alliance MBS is át kell helyezni a 12. helyen a világon előmeneteli. Mi a 6. helyen a világon, az Egyesült Államokon kívül, az üzleti cím Forbes. A Forbes minősítés felhasználása a beruházás megtérülése (ROI), mint a fő intézkedés, együtt gyűjtött visszajelzések Alliance MBS "globális öregdiákok közössége. Vagyunk rangsorolva 2. Az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény, és 4. a mélysége és szélessége kutatás (REF 2014). Bloomberg Business Week rangsorolt ​​Alliance MBS a 19. a világon, és a 9. alumni felmérésben.

Akkreditációs

Alliance MBS része egy kis, kiválasztott csoportja intézmények világszerte, amely által akkreditált mind a három fő szervek - AACSB International, AMBA és EQUIS.

Elhelyezkedés

Bárhol is épülnek, a szakértelem soha nincs messze. Mi vagyunk az egyetlen brit üzleti iskola a jelenlét hat globális csomópontok. Minden központok szoros kapcsolatban áll a helyi üzleti közösség és mi is egy globális hálózata több mint 50.000 öregdiák, elterjedt 169 országban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

The Global Part-time MBA

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) 2 év January 2019 Brazília São Paulo

[+]

Világszínvonalú oktatási szállítjuk blokk bentlakásos workshopok, kiegészítve online tevékenység gazdagítja a tanulási tapasztalat. Ez azt jelenti, hogy a fizikai időt az irodában a tervek előre minimális karrier zavar. Ha a pályafutása tengerentúlra visz, folytathatja tanulmányait a hat globális központunk egyikében.

A programot teljes mértékben angolul tanítják, és az Alliance MBS oktatóit Sao Paulo-ba osztják. Brazíliában a Globális MBA-t a FGV-EBAPE-val, egy rangos helyi üzleti iskolával együttműködve működtetik, és néhány programot oktatnak az egyetemi oktatók, ugyanazzal a programmal kapcsolatban.... [-]


Videók

Global Part-time MBA

Kapcsolat
Cím
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

São Paulo, State of São Paulo, BR