Alliance Manchester Business School - South America Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Manchester Business School 1965-ben alapították, és egyike az Egyesült Királyság első üzleti iskolákban. 2015-ben ünnepeltük a 50. évfordulóját.

Mi lett a legnagyobb üzleti és menedzsment iskola az Egyesült Királyságban 2004-ben, amikor egyesült a Victoria University of Manchester School of Számviteli és Pénzügyi, UMIST School of Management és a program Kutatás Tudományos és Technológiai.

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti iskola, amely az ipar-orientált oktatás hallgatók, posztgraduális és a vezetők az egész világon.

Eredeti gondolkodás Applied középpontjában, amit csinálunk - fordult elmélet gyakorlatba minden tevékenységünk, a programokon keresztül, a tanácsadás és a kutatás.

Tájékoztatjuk, inspirálja és vegyenek részt az üzleti közösség révén a vállalati elkötelezettség tevékenységek és azon dolgozunk, hogy támogassa a közösségek révén a társadalmi felelősségvállalás program.

Rangsor és akkreditáció

Alliance Manchester Business School továbbra is kap számos rangsorok és akkreditációk a számos odaítélése táblák - nem csak az Egyesült Királyságban, de az egész világon.

rangsor

A Financial Times 2016 felmérés rangsorolja MBA 7. az Egyesült Királyságban, 14 Európában és 38. a világon. Az FT, MBA hallgatók számíthatnak 96% béremelés három évvel a diploma megszerzése után. Alliance MBS is át kell helyezni a 12. helyen a világon előmeneteli. Mi a 6. helyen a világon, az Egyesült Államokon kívül, az üzleti cím Forbes. A Forbes minősítés felhasználása a beruházás megtérülése (ROI), mint a fő intézkedés, együtt gyűjtött visszajelzések Alliance MBS "globális öregdiákok közössége. Vagyunk rangsorolva 2. Az Egyesült Királyságban a kutatási teljesítmény, és 4. a mélysége és szélessége kutatás (REF 2014). Bloomberg Business Week rangsorolt ​​Alliance MBS a 19. a világon, és a 9. alumni felmérésben.

Akkreditációs

Alliance MBS része egy kis, kiválasztott csoportja intézmények világszerte, amely által akkreditált mind a három fő szervek - AACSB International, AMBA és EQUIS.

Elhelyezkedés

Bárhol is épülnek, a szakértelem soha nincs messze. Mi vagyunk az egyetlen brit üzleti iskola a jelenlét hat globális csomópontok. Minden központok szoros kapcsolatban áll a helyi üzleti közösség és mi is egy globális hálózata több mint 50.000 öregdiák, elterjedt 169 országban.

Helyszínek

Sao Paulo

Address
Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini)
04578000, São Paulo, Brasil

Sao Paulo, São Paulo állam, Brazília

Manchester

Alliance Manchester Business School

Address
Alliance Manchester Business School
Booth Street East

M13 9SS Manchester, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 161 820 8344

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció