Hivatalos Leírás

bejegyzés

az Iskola

Épül egy alapítvány több mint 40 éves tanácsadói tevékenység, a Doktori Iskola Roberto Miranda Corporate Education volt a DNS által kialakított fogyasztói kereslet tényleges eredményeket magatartással, a technikai képességek és tehetség a csapatok.

Míg a hagyományos iskolák fizettek a bizonyítványok, Roberto Miranda beperelték a tartalmat, amelyek képesek elősegíteni jelentős változások számos különböző globális vállalatok.

Ez a mozgás, az évek során, kiforrt egy olyan iskola, a hatékony tanulási rendszerek képesek valódi változás az élet és a siker a diákok és a vállalatok, ahol dolgoznak.

tovább

Oktatási rendszerek

diák

előkészítés modulok

Annak érdekében, hogy a tartalmát a kínált programok csak kérdésekkel foglalkozik, és haladó téma, a School kínál előkészítő modulok lépését kulcsfontosságú tudományokban, így van egy előzetes kiegyenlítése a tudás a diákok körében az osztályban.

Az előkészítő modul lehet szüntetni, akik bizonyítani a minimális tudásszintet belépéshez szükséges minden fegyelem a teszteket az interneten vagy személyesen.

Pre-Works

Egyes osztályok előtt szükséges a munkák befejezése, amelyek segítenek, hogy összehangolja a kérdésekkel kell foglalkozni, kihasználva a tanulási folyamatot.

FIT - Bevezetés a tanulás Sheet

Minden osztályban van egy bevezetés a tanulás eredménye, hogy rendelkezésre áll a virtuális környezetben, és letölthető közvetlenül a IPAD diákok.

A chip, más néven a bevezetés a téma formája, célja, hogy utasítsa diákok milyen kérdésekkel kell foglalkozni az osztályban (bemenet), ami ajánlott bibliográfia, amely a célja az iskola, hogy tanítsa ezt a kérdést, és milyen elvárja, hogy a tanuló az óra után (kimenetek).

Tanulási Sedimentation gyakorlat

Annak érdekében, hogy mit kapott a helyiségben ülepedett hatékony tanulás, tanárok előkészítése egyedi gyakorlatot az MBA iskola bevonásával a kutatási, a fejlesztési egy üzleti tervet.

A vezető csoport - Advanced Study Group

A vezető csoport a csoport a fejlett tanulmányok Roberto Miranda Corporate Education. tanított modulok kizárólag az idegen nyelven folyó ügyek a világpiacon.

Ez a csoport mindenki számára hozzáférhető a diákok és a munka mellett mentori nemzetközi tanárok.

Videók, audio podcastok és egyéb tevékenységek rendelkezésre a helyszínen az alapja a kerekasztalok csoportok által kialakított diákok érdekel, hogy túl.

Menthoring

A hallgatók rendelkezésére áll, mentorok, akik útmutatást nyújtanak az üzleti élet és a karrier. Találkozók egyeztetés alapján és kizárólagos figyelmet a siker.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Roberto Miranda Educação Corporativa

Célzó vállalkozók és szakemberek, akik érdeklődnek a fejlődő tudásukat a globális luxus vendéglátást. 15 osztály alakult a Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V és ... [+]

MBA - Management Vendéglátás Luxo®

Célzó vállalkozók és szakemberek, akik érdeklődnek a fejlődő tudásukat a globális luxus vendéglátást. 15 osztály alakult a Hotel Fasano Sao Paulo, Hotel Ritz, George V és a Plaza Athenee Párizsban.

program A luxus üzleti környezet A szálloda luxus Innováció és vállalkozás Fejlesztési Talentos® és készségek Tervezés és Hotel beültetés Projektek végrehajtása Luxury Hospitality Marketing alkalmazott Luxury Hospitality Nemzetközi marketing és üzleti hálózat Operations Management pénzügyi irányítás szervezeti teljesítmény Folyamatos Human Performance Improvement Dátumok, idők és időtartama ... [-]
Brazília Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
3 - 4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Roberto Miranda Educação Corporativa

rendezvényszervezés, annak koncepciója, a tervezés és a kifogástalan kivitelezés magában foglalja a széles spektrumú tudás. Ez a program a résztvevők az eszközöket és sza ... [+]

MBA - Event Management és szertartások az Luxo®

rendezvényszervezés, annak koncepciója, a tervezés és a kifogástalan kivitelezés magában foglalja a széles spektrumú tudás. Ez a program a résztvevők az eszközöket és szakértelmet kezeléséhez szükséges komplex, egyedi események és a nagy luxus.

program Esemény tervezés Exkluzív Adománygyűjtés Szerelés és infrastruktúra Építészet és elérhetőség Biztonság és logisztika Event Planning Complex Nagy show, zenei események sportesemények Mega-események Luxus ceremóniával Jegyzőkönyvek és más kultúrák Luxus Esküvő Szakmai Management Event cégek Dátumok, idők és időtartama I. típus - regisztrációk Nyitott Kezdés: március 11, 2017 Minden szerdán 19:00 hogy 23h00 és egy (1) szombat havonta 09.00 a 18.00 Időtartam: három (3) félév Óra: 432 óra / a Type II (különösen a résztvevők számára a más államok) - regisztrációk Nyitott Kezdés: március 11, 2017 Egy (1) hétvégi 60 naponként és merülőmedence öt (5) napon végén minden félévben. Időtartam: 4 (négy) félév Óra: 432 óra / a Helyi ... [-]
Brazília Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
3 - 4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Roberto Miranda Educação Corporativa

Ne hagyja, hogy a kreativitás korlátozza a költségvetés egy ügyfél. Készülj fel, hogy csatlakozzon egy olyan világban, ahol nincsenek határok, hogy a használatát a tehets ... [+]

MBA Luxo® Architecture

Ne hagyja, hogy a kreativitás korlátozza a költségvetés egy ügyfél. Készülj fel, hogy csatlakozzon egy olyan világban, ahol nincsenek határok, hogy a használatát a tehetség és az innováció. Az architektúra a luxus piacon a valóság az egész világon. Ismerje meg sajátosságok, anyagában, annak elemei és nyersanyagok. És mindenekelőtt a fogalmak születnek teljesen egyedi projektek.

program Luxus Kastélyok és házak projektek Apartmanok és luxus penthouse Luxury Beach Houses Piers és Marinas projektek Villa, Farms és Ranches Haras, és a ló képzési pályák Helipads, helikopter és repülőterek Nagy játszótér Mozik, színházak és otthoni automatizálás Ügyfeleket vonzani és szerződések Tervek irányítása és munkák Szállítás művek nemzetközi kiterjesztése ... [-]
Brazília Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
3 - 4 félévek
Campus
Bővebben magyarul