Hivatalos Leírás

Üdvözöljük IEDE Business School, a School of Business at európai Egyetem Madrid, referense a posztgraduális üzleti, nemzetközi, Chilében.

A Business School, a spanyol eredetű (1991) és Chilében 1995 óta foglal rangsor előkelő pozíciókat helyi és nemzetközi szinten, jellemzője a kiváló képzési és fejlesztési programokat az üzleti világban.

A 7000 diplomás szerzett a tantermekben, a készségek, mint a csapatmunka és elsajátítását nemzetköziség, amely lehetővé teszi, hogy a funkció a mai globalizált világban sikerrel.

Mi egy független és pragmatikus intézmény, összhangban a jelenlegi igényeknek, az üzleti világban. Miután tiszta piaci követelményeknek, IEDE Business School ösztönzi a diákok és a közösség, ami a hálózatépítés és a nemzetközi kapcsolatokban.

Diákjaink élvezik a nemzetközi partnerségek neves egyetemek, mint a University of Lleida, Shanghai Jiao Tong University, University of California, Irvine, Regent University (London) és Sao Paulo Business School (Brazília), továbbá a rendszeresen kapnak, Az orvosok látogasson Califoria Riverside Egyetem és a Westminster Egyetem (London), valamint az Európai Egyetem Madrid.

40% -a tanárok egyetemi doktori vagy Ph.D nyolc különböző nemzetiségű.

IEDE Business School több mint 150 vállalati megállapodások Chilében, azokat a vállalatokat, hogy támaszkodnak iskolánk hogy a vonat a vezetők és menedzserek.

NEMZETKÖZI STAMP

A globalizált és versenyképes, amelyben ma élünk, IEDE Business School elkötelezett híve igényeinek kielégítése minden szakember a nemzetközi környezetet, keresek fejlesztése és / vagy fejlesztések tudásuk, mint a vezetői készségek gyakorlati alkalmazására a mindennapi élet.

Ezért IEDE Business School specializálódott képzési posztgraduális és végrehajtó oktatási törekvő szolgálni a vezetői és vezetői; így diákjaink a nemzetközi és multikulturális tapasztalat, a nemzetközi minőségi előírásoknak.

Ez az elkötelezettség viszont támogatja a tanárok különböző nemzetiségű és maguk a tanulók, hogy alapuló konstruktív tárgyalások kicserélik szakmai tapasztalataikat, valamint az a lehetőség, hogy megfeleljen kultúrák országok nemzetközi utazásokra, hogy mi teszi elérhetővé összes tanítványával, ingyenes előadások frissítésére tartalmat, és exkluzív eseményeket keres, hogy naprakészen a diplomások.

Így a fő cél a IEDE Business School célja annak biztosítása, hogy a diplomások az elvárásokhoz, és elérjék karrier célok.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

IEDE Business School Chile

Az Executive MBA IEDE Business School, célja, hogy hozzájáruljon a társadalom fejlődéséhez a képzés szakmai kiválóság, hogy a munka a különböző szervezetek, a magán- és a ... [+]

ÖSSZEFOGLALÓ

Az Executive MBA IEDE Business School, célja, hogy hozzájáruljon a társadalom fejlődéséhez a képzés szakmai kiválóság, hogy a munka a különböző szervezetek, a magán- és a kormányzati, nemzeti és nemzetközi.

Ma, több mint valaha, vállalkozások versenyeznek segítségével a képessége és tehetsége a dolgozók őket. Ezen kívül ott volt, hogy szükség van az élethosszig tartó tanulás, amely eredeztethető gyakorisága, mélysége és összetettsége érintő változások szervezetek és a környezetet, amelyben működnek.

CÉLOK

Az Executive MBA program IEDE Business School célja, hogy a hallgatók elsajátítják, erősíteni és fejleszteni a készségek és menedzsment ismeretek a hang a döntéshozatal, a szilárd tudás tudományágak kapcsolódó üzleti menedzsment.... [-]

Chile Providencia
Február 2020
Angol,Spanyol
Nappali
14 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

IEDE Business School Chile

Ebben az összefüggésben IEDE Business School, Business School az Universidad Europea de Madrid, kölcsönöz a Real Madrid Sport Management MBA program Chilében, amelynek cé ... [+]

ÖSSZEFOGLALÓ

Az utóbbi években megnőtt az igény gazdálkodási kritériumokat, hatékony és eredményes, mindent kapcsolatos a világ sport és a sportszervezetek. Sport Management MBA Real Madrid kínál speciális képzés a tudományos és gyakorlati jellegű, a sport területén irányítását. Az MBA menedzsment képzés magában foglalja a sportlétesítmények, a vezetői készségek fejlesztése és az üzleti menedzsment a pont a gazdasági, pénzügyi, marketing és kommunikációs kilátás.

Ebben az összefüggésben IEDE Business School, Business School az Universidad Europea de Madrid, kölcsönöz a Real Madrid Sport Management MBA program Chilében, amelynek célja a vezetők a magán és az állami vállalatok társasági vagy kapcsolódó sport területén, formanyomtatványon a szembe osztályok, és lehetővé teszi a hallgatói részvételt ki kell egészíteniük munkatevékenység posztgraduális képzési tevékenységek.... [-]

Chile Providencia
Február 2020
Spanyol
Nappali
13 hónap
Campus
Bővebben magyarul