Hivatalos Leírás

Ki vagyunk?

A Chileni Központi Egyetem egy nem-profit, nemzeti és magántulajdonban lévő felsőoktatási intézmény, amely magas színvonalú tudományos elkötelezettséget vállal az ország iránt, hogy hazájába juttasson egy polgárt a társadalmi lelkiismerettel, a a tolerancia, a pluralizmus és a méltányosság, valamint a sokszínűség tiszteletben tartása és elfogadása a munkájuk minden területén. Az egyetem alapító értéke a hallgatók integrálódása. Ez magában foglalja a szándékos tanulás perspektíváját, amelynek célja egy felelősségteljes, kritikus, részvételen alapuló, kreatív, támogató személyiség megerısítése, amely képes felismerni és kölcsönhatásban állni a környezettel, és így építhet kulturális identitását. Célja az emberi növekedés előmozdítása egy olyan folyamat révén, amely a személy többdimenziós látását vonja maga után, és olyan aspektusokat fejleszt, mint az érzelmi, szellemi, társadalmi, anyagi és etikai értékű intelligencia. A vállalat szerepe a besugárzó központnak és a tudás, a művészet, a sport, a hagyományok és a nemzeti történelem társadalomban való elterjedése szempontjából szintén létfontosságú.

Az 1982-ben alapított UCEN - két másik intézménnyel együtt - Chile legrégebbi magánegyeteme. Jelenleg magasabb szintű műszaki diplomát tart, a La Serena regionális központja és kilenc kara, amelyek 31 egyetemi kurzust és több diplomás, mesterképzést és posztgraduális képzést tanítanak; különösen támogatja a kutatóközpontok, kutatóintézetek és a Belső Kutatási Alap által végzett kutatásokat, amelyek hozzáadódnak a karokon, iskolákban és székeknél végzett kutatómunkához. Több mint 14 ezer egyetemi és posztgraduális hallgatóval és több mint 20 000 diplomás hallgatóval megerősíti sikerét egyedüli esetként a chilei egyetemi rendszerben. Valójában azért, mert ez egy eltérő oktatási javaslat, amely újra bevezeti az összes nyereségét ugyanabban a szervezetben; birtokolja az épületeket, földeket és egyéb olyan árukat, amelyekben működik; és amelynek igazgatása és fejlesztése demokratikus irányítási struktúrán keresztül saját akadémiáin nyugszik.

Az UCEN infrastruktúrája és felszerelései első szintje és állandó felújítása, összesen 81 981 négyzetméteres beépítéssel. Több épülete van Santiago központjában, egy magaslati sportközpont és egy regionális központ a La Serenában.

Az intézmény 34 év kiváló tanítással, akadémiai munkatársaink nagyszerű előkészítésével és kiterjedt kiterjesztési munkálatokkal támogatja a szakképzettséggel rendelkező szakemberek képzését, amelyek mindkét a küldetést, mint a mi házunk tanulmányi értékeit.

kilátás

Egyetem, amely a sokszínűséghez kapcsolódik a társadalomhoz, konszolidált helyzetben Santiago és La Serena területén. Az integrált emberek oktatója, amely különböző szintű tudásszintű oktatási programokat kínál, és intézményi érdeklődésre számot tartó területeken a tudásgenerátor. Mindez hatékony irányítás és stabil pénzügyi helyzet mellett a jövőbeli fenntarthatósággal.

misszió

Teljes értékű felsőoktatási képzések és az emberek értékes keretben való átfogó képzése, új lehetőségek teremtése hallgatóik és diplomások számára; szelektív területeken tudást generál és összekapcsolja az intézményi feladatot a társadalom és az ország követelményeivel.

Programs taught in:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Universidad Central Chile

Az MBA olyan posztgraduális program, amelynek célja a szakemberek a menedzsment területén, amelynek célja az emberek, akiknek az a szándéka, hogy olyan szervezetet alakít ... [+]

Általános leírás

Az MBA olyan posztgraduális program, amelynek célja a szakemberek a menedzsment területén, amelynek célja az emberek, akiknek az a szándéka, hogy olyan szervezetet alakítson át, amely megváltoztatja a mentalitást, kezeli, hogyan jár el az, hogy az illető érzékeli és megőrzi az információ körülvevő szakmai világot ; kompetenciák fejlesztése vagy kiegészítése a marketing és a nemzetközi vállalkozói szellem, stratégiai menedzsment, új üzleti és kommunikációs platformok területén, amelyek lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy sikeresen kezeljék vállalkozásukat; előkészítsék és felhatalmazzák magukat arra, hogy vezethessék a globális szervezeteket olyan eszközök segítségével, amelyek figyelembe veszik a tehetség és a humántőke irányítását és átadását, az irányítási stratégiát, a magas teljesítményű csapatok irányítási és tárgyalási környezetben történő artikulációját; különös hangsúlyt fektetve azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan tevékenységet vagy szolgáltatást fejlesztenek ki digitális csatornákon és platformokon keresztül, amelyeket digitális vállalkozásoknak neveznek; mindenkor megtartja a nemzetközi perspektívát, amely beépül mindegyik modulba, és figyelembe veszi az üzleti irányítás új módjait a globalizált kontextusban.... [-]

Chile Santiago
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul