Unicaf University (ZM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Unicaf University pánafrikai független, elismert egyetem, amely a nemzetközi oktatás legjobb elemeit ötvözi, magas színvonalú akadémiai képesítést kínálva .

Az egyetem korszerű campusokat hozott létre Zambia, Malawi és Zimbabwe területén, és hamarosan további campusok megnyitása alatt áll számos más afrikai országban. A Unicaf Egyetemi campusokon kívül a hallgatók rendelkezésére állnak az Unicaf Afrikában található tanulóközpontok modern létesítményei is.

Unicaf Egyetem egy engedéllyel egyetemi Malawi, Zambia és Zimbabwe és jóváhagyta hallgatók toborzása Kenyában. Az Unicaf Egyetem tagja az Egyesült Nemzetek Akadémiai Hatásainak (UNAI) és a Dél-afrikai Regionális Egyetemi Szövetség (SARUA) tagja. A Zambiai és Malawi Unicaf Egyetemi campusokat a Brit Független Felsőoktatási és Felsőoktatási Akkreditációs Tanács is akkreditálta független felsőoktatási szolgáltatóként.

Az Unicaf University kiválóan segíti az oktatást , a hallgatói eredményt és az elégedettséget egy kedvező akadémiai környezetben. Az egyetem célja, hogy a Szaharától délre fekvő Afrika vezető felsőoktatási intézményévé váljon, elismert oktatás, tanulás és kutatás területén nyújtott kiemelkedő hozzájárulása miatt .

Az Unicaf Egyetem lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy magas színvonalú képesítést szerezzenek alacsony áron, kizárólag online kézbesítés vagy egyetemi tanulmányok útján, a hagyományos szemtől szembeni tanítást és a hallgatói társasági klubokban és tevékenységekben való aktív részvételt ötvözve a digitális tanulási eszközökkel, amelyek növelik a a modern tanuló.

Az Unicaf Egyetem célja a felelősségteljes polgárok képzése, akik megértik és támogatják a fenntartható fejlődést. Az egyetem célja, hogy visszaadja a kiszolgált közösségeknek a doktori kutatások által előállított új ismeretek révén, a „zöld kezdeményezések” révén (papír, műanyag és alumínium újrahasznosítása, fák rendszeres ültetése), a neves hallgatók nyitott előadásain keresztül. a nyilvánosság számára ingyenes számítógépes órákon keresztül a középiskolai végzettségűek és a dolgozó felnőttek számára, az alapvető szakmai készségekkel foglalkozó ingyenes workshopokon keresztül, a kórházaknak és az iskoláknak nyújtott adományok révén, valamint a fontos társadalmi okok támogatása révén.

Az Unicaf University teljes mértékben online és campuson kínál alapképzési, mester- és doktori fokozatot tantárgyak széles körében, ideértve a menedzsment, a közgazdaságtan és az üzleti élet, a pszichológia, az oktatás, a jog, a könyvelés és a pénzügyek, az angol irodalom, a számítógépes ismeretek, a webtervezés és fejlesztés, valamint speciális MBA programok különféle iparágakban és ágazatokban.

partnerségek

Az Unicaf jelenleg együttműködésben áll a Suffolki Egyetemmel (Egyesült Királyság) , a Liverpool John Moores Egyetemmel (Egyesült Királyság ), a Dél-Wales Egyetemmel (Egyesült Királyság), a Kaliforniai Egyetemmel, a Riverside Extension - rel az Egyesült Államokban és a több campusi Unicaf Egyetemmel Afrikában . Sikeres befejezés után a hallgatók az adott odaítélő testület megkapják a diplomájukat, amelyek megegyeznek az egyetemi hallgatóknak nyújtott fokozattal. A diplomások részt vehetnek a ballagási ünnepségen az otthoni campuson (az esetleges vízumkorlátozásokra is figyelemmel).

Helyszínek

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Ciprus

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Athén

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athén, Közép Athén, Görögország

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Románia

London

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság

Kairó

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Nagy-Accra régió, Ghána

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Központi régió, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis kerület, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi megyében, Kenya

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigéria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Szomália

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka tartomány, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid kormányzat, Jordánia

Ciprus Online

Address
Ciprus Online, Ciprus