University of Central Lancashire - Cyprus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A két világ legjobbja

A központi Lancashire-i Egyetem, Ciprus (UCLan Cyprus) 2012-ben alakult Larnakában. A Larnaka Pyla-ban található, és most a hetedik működési éve. Az UCLan Cyprus a Közép-Lancashire-i Egyetem első Branch Campusja, egyben Ciprus teljes mértékben licencelt egyeteme. Egy egyedülálló és innovatív modell egy ciprusi és a brit University oktatási tapasztalat, jóváhagyott és hitelesített mind az Oktatási Minisztérium és a Kulturális Ciprus és az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynökség (QAA), a Felsőoktatási.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Az erős egyetemi alapokra épülő anyasági egyetem, a Közép-Lancashire-i Egyetem több mint 191 éves múltra számít, és a világegyetemek rangsorának központja (CWUR) a világ összes egyetemének 3,3% -a közé tartozik. Az UCLan Ciprus az UCLan UK akadémiai ernyője alatt működik, míg az akadémiai és funkcionális műveleteit az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének legfrissebb politikai változásai (BREXIT) nem befolyásolják.

A tanulmányok befejezése az UCLan Cyprus-nál a két egyetem, az UCLan Cyprus és az UCLan UK kettős fokozatú (két bizonyítvány) eredménye lesz, amelyek nemcsak Cipruson, hanem Európában és azon kívül is elismertek. Diákjaink az egyetemi élet minden aspektusában tapasztalható kivételes tanulói tapasztalat előnye, legyen az tanulás, személyes támogatás, létesítmények, szállás, foglalkoztathatóság és társadalmi élet, valamint személyes fejlődés.

Azáltal, hogy Ciprus világszínvonalú hírnevét hozza az akadémiai kiválóságnak és az innovatív gondolkodásnak, törekszünk arra, hogy a jövőbeli üzleti vezetőket és nemzetközi vállalkozókat fejlesszük, a modern globális gazdaság sikeréhez szükséges készségekkel és üzleti hozzáállással. Ez azt jelenti, hogy a tudás, a gyakorlati tapasztalat és a modern relevancia egyedülálló keverékét kínáljuk a hallgatóknak a nemzetközi munkaerőpiacra vonatkozó képesítéssel és készségekkel való ellátására. Számos kurzusunkat szakmai és törvényes szervek is akkreditálják, biztosítva az összes UCLan Ciprusi diák számára a mai vállalkozások által elvárt normákat.

Elkötelezettségünk ezen etoszisztikának a mindent megtesznek.118439_UCLAN001.JPG

A látomásunk

Az UCLan Ciprus stratégiai elképzelése, hogy vezető, modern egyetemet építsen, amely globálisan eléri a három kontinens (Európa, Ázsia és Afrika) kereszteződésében, ahol az egyetemi és posztgraduális felsőoktatást nyújtja. Az UCLan Ciprus egy olyan egyetem lesz, amely elismeri elkötelezettségét a legfinomabb egyetemi tapasztalattal, kiemelkedő kutatással, innovatív tanulással és értékes kapcsolatokkal Cipruson, a kelet-mediterrán térségben, a Közel-Keleten és a távolabbi iparágban és közösségekben.

Küldetésünk

  • Támogassa a kiválósághoz való hozzáférést, lehetővé téve a potenciális fejlesztést
  • Értékelje és gyakorolja az esélyegyenlőséget, az átláthatóságot és a toleranciát
  • Mindent megteszünk a kiválóságért: helyileg, regionálisan és nemzetközileg
  • Dolgozzunk együtt a vállalkozásokkal, a közösséggel és más oktatókkal118440_UCLAN1051.JPG

Helyszínek

Larnaca

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaca, Larnaca, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket