INCAE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az INCAE117134_Ranking_FT.png

Az INCAE több mint 50 éves múltja sokkal több, mint egy üzleti iskola.

Ez az iskola versenyképes globális ügyvezető szakértő pozícióba helyezi Önt a fejlődő gazdaságokban, különösen Latin-Amerikában. Ez egy olyan tapasztalat, amely a szakemberek kiváló hálózatának részévé válik, és lehetőséget nyújt a kettős fokozatok tanulmányozására a legjobb globális egyetemeken, mint például a Yale School of Management, a Michigan Egyetem, St. Gallen, UCSD .117133_estudiantes2_keystone.jpg

Campusunk

INCAE Business School két modern egyetemmel rendelkezik, amelyek Alajuela (Costa Rica) és Managua (Nicaragua) területén találhatók. Meg fogja tapasztalni a közép-amerikai biodiverzitást és a paradicsomi strandok és esőerdők legszínesebb táját.

A különbség

A latin-amerikai legjobb üzleti iskolaként a latin-amerikai társadalom fejlődését előmozdítja a vezetők tehetségének globális szemléletű képzésével és a hatásközpontokban alkalmazott kutatással; különösen a versenyképesség és a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem és a női vezetők fejlesztése terén.117132_estudiantes2_keystone.jpg

Hármas korona akkreditáció117131_accreditations_in_color.png

Az INCAE-t a főbb nemzetközi akkreditációs ügynökségek akkreditálták: AACSB, AMBA és EQUIS . Ez az egyetemek exkluzív csoportjává válik világszerte, mivel csak 1% -uk rendelkezik az akkreditációk „hármas korona” -ával.

Az INCAE programjainak minősége és a magas színvonalon alapuló oktatás biztosítása iránti elkötelezettségének bizonyítéka volt az első, Észak-Amerikán kívüli iskola , amely a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének (SACS) akkreditációját szerezte meg, a tanszék hét szervezetének egyike. Oktatási hivatalosan akkreditált egyetemek a Egyesült Államokban.

Nemzetközi rangsor

Az INCAE minőségét a rangos nemzetközi rangsorok ismerik el. A legjobb 100 MBA közül a világon a 2018-as QS rangsor szerint, és a Financial Times 2019-ben és 2018-ban választotta a legjobb iskolát Latin-Amerikában és az Amerikában # 11-et .

Csere és dupla fok

Az INCAE-n keresztül dupla diplomát vehetsz igénybe olyan rangos iskolákkal, mint az Y ale School of Management, a Michigan Egyetem és a St. Gallen Egyetem . Azt is lehetősége van arra, hogy a kereskedelem a legjobb egyetemek több mint 30 országban, köztük Stern, Kellogg (USA) Fudan Egyetem (Kína), HEC Paris (Franciaország), UBC Sauder School of Business (Kanada) és így tovább.

Szakértők a feltörekvő piacokon

Karunk 90% -a Ph.D. vagy Ivy League egyetemek doktori fokozata . A professzorok 16 különböző nemzetiségűek, több mint 18 országban dolgoznak, és a latin-amerikai elismert vállalatok vezetői.

Széles körű ismeretekkel rendelkeznek a régió gazdasági, politikai, társadalmi és üzleti valóságáról , ami tükröződik az esettanulmányokban, amelyeket az osztályban megoldanak. Ennek eredményeként az INCAE diplomások ismerik a legújabb üzleti trendeket, és képesek a leginnovatívabb kezelési eszközöket alkalmazni a feltörekvő piacokra .117130_facultad.jpg

ár

US $ 55,000 - 77 000 USD

* A költségek a kiválasztott programtól függően változnak. Az ár tartalmazza az iskolai díjakat, a didaktikus anyagokat, a részleges étkezést és a szállást.

Helyszínek

Garita körzet, Alajuela

Address
INCAE Business School
Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica

Garita körzet, Alajuela, Alajuela tartomány, Costa Rica

Monte Tabor

Address
INCAE Nicaragua
Monte Tabor, Nicarágua

Monte Tabor, Managua megye, Nicaragua

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket