Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az INCAE

Több mint 50 éves múltunkkal sokkal több, mint egy üzleti iskola. Küldetésünkhöz hűségesen támogatjuk a régió fejlődését: 1) a vezetők képzése a latin-amerikai globális perspektívával; és 2) az alkalmazott kutatások hatásközpontokban, különösen a versenyképesség és a fenntarthatóság, a vállalkozói szellem és a női vezetők fejlesztése terén.

Ma egy globális világban versenyezünk, a diákok és a vezetők választanak minket a világ legjobb üzleti iskoláiból. Ezért az INCAE kiválóan versenyez minden területen: professzorok, programok, kutatás, létesítmények, technológia és hírnév. A régióban és külföldön vonzza a legjobb tehetségeket.

A kutatási és tanulási módszerek legújabb trendjeit az osztályteremben és azon kívül alkalmazzuk, hogy pozitívan befolyásolhassuk a résztvevők karrierjét, a társaságokat és a régió fejlődését.

Enrique Bolaños | Rektor INCAE Business School115426_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Tevékenységek és misszió

Az INCAE-nek három fő tevékenysége van:

  • Mesterképzések az üzleti adminisztrációban a latin-amerikai fejlődés alapvető területein.
  • Vezetői képzési programok és szemináriumok.
  • Kutatási projektek a régió versenyképességére és fejlődésére. Az INCAE olyan alkalmazott megközelítést alkalmaz, amely a legjobb gyakorlatokat és a tudás globális határát ötvözi a valósággal és a környezettel.

misszió

Aktívan támogassák azoknak az országoknak az integrált fejlődését, ahol szolgálnak, a vezető ágazatok vezetőit képezve, javítva gyakorlataikat, hozzáállásukat és értékeiket:

  • Kutatás, tanítás és modern menedzsment koncepciók és technikák terjesztése.
  • Az analitikus kapacitások és a gazdasági, politikai és társadalmi jelenségek megértése.
  • Az egyének, ágazatok és országok közötti párbeszéd, megértés és együttműködés megkönnyítése.

Campusunk

INCAE Business School két modern egyetemmel rendelkezik, amelyek Managua, Nicaragua (1969-ben alapították) és Alajuela, Costa Rica (1984-ben alakultak) találhatóak.

a különbség

Támogatjuk a régió fejlődését a vezetők kialakítása, az alkalmazott kutatás és az ágazatközi párbeszéd előmozdítása révén.

Latin-Amerika fenntartható fejlődéséhez felelős, innovatív és frissített vezetőkre van szükség. Az INCAE több mint 50 éve több ezer embert inspirált, és megadta nekik a szükséges eszközöket ahhoz, hogy országaiban előrehaladást és jólétet teremtsenek.

A legjobb latin-amerikai üzleti iskola az INCAE a latin-amerikai társadalom előrehaladását előmozdította a regionális vezetők képzésével a Masters and Executive Programokon keresztül.115427_chatting-dog-faces-745045.jpg

1.Facultad. Globális szakértők regionális elismeréssel

Az INCAE kiemelkedő karot vonz. speciális és nagy teljesítményű. Professzoraink vezetői szerepüket vállalják arra, hogy a legjobb vezetői gyakorlatokkal rendelkező vezetőket dolgozzák ki. Kutatásuk és gyakorlati tapasztalataik egy olyan problémamegoldó megközelítésre irányulnak, amely tartós értéket és hatást eredményez. Ennek eredményeként az INCAE diplomások és résztvevők ismerik a legújabb üzleti trendeket, és képesek a leginnovatívabb irányítási eszközöket alkalmazni.

Az INCAE Kar a latin-Amerikában egyedülálló, 93% -ban a világ legrangosabb egyetemeiből és iskoláiból doktori fokozattal rendelkező professzorokból áll, mint például a Harvard, a Wharton, az Oxford és a Sorbonne.

Az INCAE akadémiai csoportjának sokfélesége egy másik olyan eszköz, amellyel globalizált perspektívát kínálnak az osztálytermekben. A tanárok 16 különböző nemzetiségűek, és több mint 18 országban dolgoznak.

2. Esettanulmány (kapcsolat a Harvard Business School-tal)

Az INCAE intenzíven használja az esettanulmányt, mint részvételi módszertant, amely kivételes analitikai kapacitás kialakulásához vezet, és amely csak konferenciákon és prezentációkon keresztül lehetséges.

Egy eset egy dokumentum, amelyet egy vállalat vezetőivel közösen alakítottak ki, és minden szükséges dimenziót mutatnak be a diákoknak, hogy alaposan elemezzék a helyzetet, és alternatív cselekvési javaslatokat javasoljanak a probléma megoldására.

Az INCAE program szervezésének módja miatt minden hallgató legalább háromszor elemzi az esetet:

  • egyénileg,
  • Egy tanulmánycsoport támogatásával (multinacionális és multidiszciplináris), és
  • A plenáris ülésen tanár irányítása alatt.

Az esettanulmány, amikor egy professzionális szakember kezel, és a módszerrel képzett, lehetővé teszi az eszközök és a menedzsment fogalmak hatékony továbbítását. Ezzel párhuzamosan elemző készségeket, kreativitást, önbizalmat és kommunikációs készségeket fejleszt a diákokban.

3. Multinacionalitás

A más szélességi fokú diákokkal való kölcsönhatás lehetősége lehetőséget nyújt arra, hogy nemcsak a tanulást, hanem a kulturális csere egész folyamatát is megosszák. Körülbelül 20% -a nő, százalékos aránya évről évre emelkedik.

nemzetiség:

115425_Nacionalidades.png

4. INCAE diplomások hálózata:

Az INCAE több mint 16 000 embert végzett 50 országból, MBA és Senior Menedzsment programjaiban, és végrehajtó programjain keresztül is hozzájárult a több tízezer szakember és felsővezető képzéséhez. Ezen kívül az INCAE évente több mint 6000 vezetőt kap, hogy részt vegyen bármely programjában, növelve annak hatását és hozzájárulását a régió fejlődéséhez.

Közvetlen kapcsolatot tartunk fenn a diplomások hálózatával, amelyek között a fontos vállalatok vezetői, igazgatói és elnökei, valamint a közszféra képviselői, valamint a régió nagy vállalkozói határozzák meg azon országok fejlődésének mintáját, ahol vezető szerepet töltenek be.

A diploma megszerzése után az Incaist-nek egyedülálló nemzetközi kapcsolattartó hálózata lesz, amelyet szakmai vezetésében használhat.

Nemzetközi AGI-k

Az INCAE ápolja a diplomásokkal való kapcsolatokat. Megalakította az INCAE diplomáciai szövetségeinek hálózatát, amely ma több mint tíz országban van jelen.

Feladata, hogy fenntartja a kapcsolatokat és képviselje a diplomások érdekeit az INCAE előtt, ösztönözze a diplomások közötti kapcsolatokat és üzleti tevékenységet, elősegítse tagjainak aktualizálását, és általában ösztönözze az aktív csereprogramokat.

Ezenkívül ösztönözze az INCAE missziójának támogatását a latin-amerikai vezetők kialakításában.

Nemzeti bizottságok

A nemzeti bizottságok olyan, nagyon magas szintű üzletemberek csoportjai, akik az INCAE-t képviselik a közösség és a saját országuk kormánya előtt, ugyanakkor biztosítják, hogy az INCAE helyi hatása a lehető legnagyobb legyen.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

MBA

INCAE Business School

Az MBA Globális Perspektíva arra összpontosít, hogy a szükséges eszközöket biztosítsa azoknak a diákoknak, akik átfogó képzést igényelnek különböző menedzsment területeke ... [+]

Áttekintés

Az MBA Globális Perspektíva arra összpontosít, hogy a szükséges eszközöket biztosítsa azoknak a diákoknak, akik átfogó képzést igényelnek különböző menedzsment területeken. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy finomítsák vezetői tapasztalatukat a program tanulmányi területeivel való összevonásával.

A fejlesztés célja a szolgáltatott országok fejlődésének aktív támogatása, a kulcsfontosságú ágazatok vezetőinek oktatása, gyakorlataik, attitűdjeik és értékeik javítása révén. Diákjaink közvetlen hatása a latin-amerikai vállalatokra javítja az életminőséget és az üzleti környezetet. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy globális perspektívával rendelkezzenek, amit a munkáltatók alapvetőnek tartanak.... [-]

Costa Rica Garita District, Alajuela Nicaragua Monte Tabor
Február 2020
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
INCAE Business School

A specializációs program megkönnyíti a kevésbé vezető tapasztalattal rendelkező hallgatókat, tanulmányaikat konkrét célokra összpontosítva és tudásuk fokozására különösen ... [+]

áttekintés

A specializációs program megkönnyíti a kevésbé vezető tapasztalattal rendelkező hallgatókat, tanulmányaikat konkrét célokra összpontosítva és tudásuk fokozására különösen érdekes területeken.

A diákok csapatmunka készségeket fejlesztenek ki a kihívásokkal teli lehetőségekkel és helyzetekkel szemben. A program célja, hogy a tanulók egy adott területre összpontosítsák tanulmányaikat, szükségleteiknek megfelelően: Fenntarthatóság, Marketing, Műveletek

Ezenkívül lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy a regionális csereprogramok tanulhassanak más régiók valóságából, szélesítsék elképzeléseiket a világról, és hogy sokszor lehetővé teszi számukra, hogy globális kapcsolatokat hozzanak létre.... [-]

Costa Rica Garita District, Alajuela
Február 2020
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul