European Institute of Applied Science and Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

European Institute of Applied Science and Management (EIASM) a Cseh Köztársaság legújabb és legmodernebb oktatási intézményei közé tartozik. Az új diákok folyamatos beáramlása a 2011-es megalakulása óta. Magas szintű elismert oktatási intézményként tanúsítja. Prága központjában található.

• Olyan innovatív intézményként, amely folyamatosan növekszik a kiemelkedő szolgáltatási és támogatói szolgáltatások nyújtásában.

• Minden akadémiai vizsgálatnak 48 órán belül visszajelzést kell kapnia. Minden hallgatónak van egy oktatója a kérdések és lekérdezések (mind egyetemi, mind szakmai) tanulmányozására.

Tanúsított Intézet Mi akkreditált elismert brit ASIC akkreditációs ügynökség (akkreditációs szolgáltatás nemzetközi iskolák, főiskolák

• Executive MBA

• MBA turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés

• MBA az ingatlanfejlesztésben

• MBA az egészségügyben

Nemzetközi diákjaink szakmai fejlődésére összpontosítunk, ami az összes angol nyelvtanfolyam elvégzését eredményezi.

Kutatás 2013 óta CBU Kutató Intézetünk éves nemzetközi konferenciát szervez, amelyet jelenleg a Thomson Reuters - Web of Science Core adatbázis és a Proquest indexelnek. Az oktatók több területen és szakterületen (pl. Közgazdaságtan, mérnöki, természettudományi stb.) Megjelentek a Scopus és a Thomson Reuters által kiadott folyóiratokban, beleértve a konferencia részét is, összesen négy kutatói folyóiratat, amelyeket a Google Scholar, a DOAJ, az EBSCO, a CrossRef és más adatbázisok indexelnek. Támogatjuk a nyílt hozzáférést és az Open Journal System használatát. Előadók Az előadók nagy többsége kiterjedt szakmai és / vagy kutatói tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik gyakorlatiasak, ezért folyamatosan aktuálisak és aktuálisak. Ez kritikus fontosságú, különösen a diákok a szakmai képzési programok (MBA és DBA). Az e-learning hallgatók hozzáférhetnek a Matrix NEO és a Netventic LMS-hez, a legmodernebb felhőalapú e-learning rendszerhez, amelyet on-line / részidős / teljes idejű előadásainkra használunk.

• A nyelvek széles köre rendelkezésre áll. Tökéletesen olvasható mobil és táblagépeken.

• Felhasználóbarát környezet dokumentumok olvasásához, videó megjelenítéséhez vagy hang lejátszásához.

• Egyéb funkciók, webkonferencia, üzenetküldés, erőforráskönyvtár, együttműködési eszközök, közösségi hálózatok, a Google Drive vagy az iCalender integrálása, egyszerű adminisztráció stb.

Helyszínek

Prága

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prága, Prága, Csehország
Telefonszám
+420 608 118 311