European Institute of Applied Science and Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

European Institute of Applied Science and Management (a volt Közép-Csehországi Egyetem) a legújabb és legmodernebb magánoktatási intézmények közé tartozik a Cseh Köztársaságban. Az új hallgatók folyamatos beáramlása vonzza annak megalakulása óta, 2011-ben. Igazolja elsőrangú oktatási intézmény hírnevét.

· Olyan innovatív intézetként, amely folyamatosan fejlődik abban, hogy kiemelkedő szolgáltatásokat és támogatást nyújtson hallgatóink számára.

· Minden tudományos kérdés 48 órán belül visszajelzést kap. Minden hallgatónak van egy személyes oktatója, aki konzultál minden kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban (mind akadémiai, mind szakmai).

Tanúsított intézményi és tanulmányi programok

Az Egyesült Királyság elismert ASIC akkreditációs ügynöksége (Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata) akkreditálta minket. Az ASIC akkreditáció olyan oktatási szabvány, amely a következő:

· Az Ofsted, az Egyesült Királyság Felsõ Akkreditációs Tanácsa jóváhagyta

· A brit kormány belügyminisztere elismerte

· A BQF (Brit Minőség Alapítvány) tagja

· Az ENQA (Európai Minőségbiztosítási Hálózat) leányvállalata

· A NARIC (Országos Tudományos Elismerési Információs Központok) tagja

· Az ASIC kiértékelésre került, és teljesítette az ISO9001: 2015 követelményeit, amely a következő tanúsítvánnyal rendelkezik: „Az Egyesült Királyság és az egész világ oktatási intézményeinek akkreditációja”

A QISAN (Quality International Study Abroad Network) tagjává váltunk. Jelenleg új alapképzési, mester- és doktori programokat kínálunk.

Alumni szabványok

Támogatjuk a hallgatók kritikus megközelítését és analitikus gondolkodását az interdiszciplináris és innovatív környezetben, ahol az egyetlen állandó folyamatos változás. Ezért célunk, hogy globális, interkulturális komplex szemléletű öregdiákokkal rendelkezzünk, akik képesek gyorsan információt gyűjteni és elemezni, és képesek kezdeményezni, végrehajtani és kezelni a személyes és a munkával kapcsolatos változásokat. A tipikus öregdiákok értékes csapattagok, vezetői képességekkel.

Mi, az EIASM, széles körű szakterületet kínálunk Önnek, hogy teljes mértékben összehangolja az MBA diplomáját a karrier céljaival és ambícióival. Ez hatalmas lehetőség lehet arra is, hogy kijátsszunk a kényelmi zónából, és új területeken fejlődjünk. Az alábbiakban megtekintheti az EIASM által kínált szakterületek listáját.

  • Executive MBA
  • MBA Pénzügyben
  • MBA az egészségügyben
  • MBA Ingatlan és Fejlesztés
  • MBA turizmus, vendéglátás és rendezvényszervezés
  • MBA A Természeti Erőforrás Menedzsmentben

Nemzetközi diákjaink szakmai fejlődésére összpontosítunk, ami az összes angol nyelvtanfolyam elvégzését eredményezi.

Kutatás 2013 óta a CBU Kutatóintézet elnevezésű fióktelepünk évente nemzetközi konferenciát szervez a Thomson Reuters - Web of Science Core adatbázis és Proquest adatbázisában. Az oktatók a Scopusban és a Thomson Reuters folyóiratában publikáltak számos területen és szakterületen (pl. Közgazdaságtan, mérnöki tudomány, természettudomány stb.) Értékelt folyóiratokat. A konferenciát is beleértve, összesen négy kutatási folyóiratot teszünk közzé a Google Scholar, a DOAJ, az EBSCO, a CrossRef és más adatbázisokban. Támogatjuk a nyílt hozzáférést és az Open Journal System használatát. Előadók Oktatóink nagy többsége szakértő, széles körű szakmai és / vagy kutatási tapasztalattal, elkötelezett a gyakorlatban, ami azt jelenti, hogy folyamatosan aktuális és aktuális a tanításban. Ez kritikus jelentőséggel bír különösen a szakképzettségünkben részt vevő hallgatók számára (MBA és DBA). Az e-learning hallgatók hozzáférhetnek a Matrix NEO és a Netventic LMS-hez, a legkorszerűbb felhőalapú e-tanulási rendszerhez, amelyet online / részmunkaidős / teljes munkaidős előadásainkhoz használunk.

Széles nyelven elérhető. Tökéletesen olvassa a mobil és táblagépeket.

• Felhasználóbarát környezet dokumentumok olvasásához, videó megjelenítéséhez vagy hang lejátszásához.

Többek között a webkonferenciák, az üzenetküldés, az erőforrás-könyvtár, az együttműködési eszközök, a szociális hálózatok, a Google Drive-val vagy az iCalender-rel történő integráció, az egyszerű adminisztráció stb.

Helyszínek

Prága

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Prága, Prága, Csehország
Telefonszám
+420 608 118 311

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket