Hivatalos Leírás

A Jan Amos Komensky Egyetem, Prága található a gyönyörű, történelmi város Prága, a nyüzsgő kerületében Zizkov, közel a város központjában. Diákjaink talál egy intim és barátságos légkörű falai mi történelmi épületek.

Szakterületünk a felnőttoktatás, speciális oktatás, a tanárképzés, a szociális és a média kommunikáció, beleértve színpadi és média tanulmányok és audiovizuális kommunikáció, a turizmus menedzsment, a biztonsági vizsgálatok, biztosítási üzleti tanulmányok, vezetői pszichológia, jog a vállalkozói szellem, valamint az európai gazdasági és közigazgatási vizsgálatok, köztük a tekintélyes, nemzetközileg akkreditált és elismert MBA program.

2.

Jan Amos Komensky Egyetem, Prága fokozatosan elért szilárd pozícióját a felsőoktatási piacon, mint a legnagyobb cseh intézmény a maga nemében az első magánegyetem (meghatározott cseh felsőoktatási törvény), sikeresen kitölti a hézagokat a nemzeti felsőoktatási rendszer mind a tárgyak felajánlott és a regionális lefedettséget.

Az egyetem kínál teljesen akkreditált egyetemi tanulmányait a cseh nyelvet, beleértve kurzusokat angol (elsősorban az Európai Gazdasági és Közigazgatási), valamint a hitelesített az élethosszig tartó tanulás tanfolyamok. Mi már évek óta aktív a kutatás és innováció részt a különböző nemzeti és nemzetközi projektek, valamint, hogy tagja a különböző szervezetek, mint például az Európai Egyetemi Szövetség. A kutatási tevékenység kiterjed, különösen a speciális oktatás, felnőttoktatás, az emberi erőforrások fejlesztése, módszerek az oktatás, a gazdaság és a közigazgatás és a kommunikáció és média.

1

Ennek folytatásaként a régóta hagyomány a Komensky Egyetem, a nem kormányzati, non-profit szervezet, amely részt felnőttképzésben 1990 "a Jan Amos Komensky Egyetem Prága szisztematikus fejlesztés együttműködés alapján a szakmai munkahelyek a Cseh Köztársaság és külföldön. 2001-ben alakult, a Jan Amos Komensky Egyetem, Prága kínál ötletes programok és egy folyamatosan bővülő hallgatói bázis, jelenleg felöleli mintegy 5 000 diák. További programok kidolgozása is folyik, ezért kérjük, látogasson vissza rendszeresen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Jan Amos Komenský University Prague

Az MBA program tekinthető jelenleg a minősítési szabvány vezetők a cseh és a nemzetközi vállalatok és intézmények számára. Célja, hogy a vezetők szakmai tapasztalat továb ... [+]

Az MBA program tekinthető jelenleg a minősítési szabvány vezetők a cseh és a nemzetközi vállalatok és intézmények számára. Célja, hogy a vezetők szakmai tapasztalat további minősítésre a Emberi erőforrás menedzsment és az Európai Unió. A hallgatók jogosultak a fejlődő saját top karrier irányítási struktúrák különböző szinteken, különösen az EU-országokban.

Az MBA program diplomások válnak top szakemberek a humán erőforrás gazdálkodás az európai intézményi, gazdasági és jogi keretek.

Keresztül az MBA program tanulmány a vezetők szerezni egy átfogó rendszer a tudás és készségek szükséges egy sikeres karrier az üzleti és menedzsment, beleértve a közigazgatás, különösen az oktatás és humán erőforrás menedzsment.... [-]

Csehország Prága
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
3 félévek
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Jan Amos Komensky University