Hivatalos Leírás

Innovatív Oktatási Business Leaders

AVT Business School elismert és nemzetközi akkreditált MBA üzleti iskola a szakemberek, akik törekszenek, hogy a nagyobb hatás elérése érdekében, és a következő szint a siker. AVT egy tanulási közösség vezérelt vezetők, akik törekszenek, hogy nagyobb hatást-ben saját munkahelyen és az ipar egészére. Diákjaink a bátorságot, hogy szélesíteni látókörüket, legyen látnokok a maguk területén, és előkészíti a friss karrier kihívásokat. Míg AVT vonz egyének különböző korú, hátterű, és az élettapasztalatokat, ezek mind egyesül egy közös cél: elérésének következő szint a szakmai siker. Középpontjában az AVT egy kiemelkedő nemzetközi oktatói áll látogató professzorok, akik tanítanak néhány, a világ vezető egyetemek. Ezek a személyek kerültek kiválasztásra alapuló tudományos érdeme és jeles üzleti karrier, valamint a képesség, hogy vegyenek részt a mi vezetők egy igazán interaktív tanulási tapasztalat. Miért AVT? • Egy áttörést, elismert, akkreditált globális tanulási intézmény • Top kari elit amerikai üzleti iskolák • Intenzív, ugyanakkor rugalmas oktatást az elfoglalt vezetők • A rendkívül hatékony tanulási módszerek igazítani a Harvard Egyetemen • élethosszig tartó tanulás és hálózati • A hangsúly a fordítására elméletet a gyakorlati cselekvés Az AVT oktatási koncepció két általános iskolát modulok: a ​​CBA és az MBA. Mindkettő valós programokat, amelyek célja az elfoglalt szakemberek, ötvözve bevált tanítási módszerek intenzív ütemben, hogy maximális tanulási minimális időt. Több mint 1000 vezetők elvégezte a CBA és MBA programok AVT a kezdetek óta, így AVT egyik legnagyobb CBA / MBA iskolák Dániában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

AVT Business School

Az AVT AMBA akkreditált Executive MBA az egyetlen igaz globális vezetési program, amelyet Dániában kínálnak. ... [+]

Executive MBA

Az Executive MBA az AVT- ben gazdagító utazás, amely lehetővé teszi, hogy a vezetői készségeket elsajátítsa, miközben feltárja a vezetők változó szerepét a mai dinamikus üzleti környezetben.

Az MBA egy 18 hónapos program két részből áll:

Az 1. rész a CBA, amely hat hónapot / 650 tanórát vesz igénybe. A 2. rész az MBA , amely további 12 hónap / 1300 tanórát vesz igénybe, és a CBA program sikeres befejezésére épít.

Az első rész az Executive MBA tartalmaz egy élvezetes, szemmel nyíló tanulmányút Cambridge-ben Bostonban, Massachusetts, USA.

Az Executive MBA osztály is utazik Sanghajba egy merülést a kínai piacon.... [-]

Dánia Copenhagen
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

The AVT Experience