Aros Business Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1

AROS BUSINESS ACADEMY - Mini MBA és képzés

Célunk, hogy vessen véget a sorozatgyártású vezetői képzések, és ahelyett, megtervezzük Mini MBA vezetői képzések, hogy hozzon létre egy érezhető változás - az Ön és az Ön munkahelyén.

A Mini MBA Programok
Kínálunk két Mini MBA programok Aros Mini MBA és ABA Mini MBA.

Biztosak vagyunk benne, hogy lesz szereti minket
Valószínűleg már részt vett sok izgalmas vezetői képzés, ahol visszatértek felemelt feltölthető vissza dolgozni. De mennyi ez a képzés teremtett tartós változás az Ön számára? Ha követi a statisztikát, ez nagyon kevés.

Abban Aros Business Academy, vagyunk szenvedélyes létre ezt a változást -, így van értelme, hogy időt egy Mini MBA, és ez így van értelme a munkahelyen, amely elküldi nekünk. Mi hozza létre azt a nagy és kis intézkedések -, és néhány közülük akár teljesen láthatatlan az Ön számára.

Miért válasszon egy Mini MBA?
Nézzük először bizonyította, hogy a Mini MBA nem egy MBA. Persze, van, aki inkább azt. A "Mini", mondja nyíltan, hogy van dolgunk egy rövid, sűrített és egyszerűsített változata MBA. Az MBA általában két évig, míg a Mini MBA jellemzően hat hónapot.

A Mini MBA célja a munkavállalók, akiknek szükségük van, hogy fokozzák a tudás és eszközök kezelése, de nem áll szándékában, hogy az MBA vagy egy Diploma in Management (mivel az idő, pénz vagy hajlandóság) - legalábbis nem most. Ez lehet a vezetők kiterjedt vezetői tapasztalat, és ez lehet az emberek, akik szeretnék, hogy a következő lépést, és elfoglalják a vezetői pozíciót a jövőben.

A legfontosabb dolog az, képzett (nagyon gyakorlott) előadók, akik imádják a mezők
Ahhoz, hogy egy képzett oktató a Mini MBA kell rendelkeznie szakmai vezetői szakértelem, ez nem kétséges. Amely a több mint 40 előadó, nyilván van, miközben az egyik vezető szakértők a saját területén egyidejűleg.

De a kereslet több belőlük! Kell lenniük, szenvedélyes, mit tanítanak, így részt a résztvevőket, hogy a legteljesebb mértékben. És akkor kell képzett segítők, akik láthatják a kihívást, valamint azokra az anyag pontosan mit. Talán ezért 97,9% diákjaink hiszem, az előadó volt a "jó" vagy "nagyon jó", hogy kiigazítsa az Mini MBA kifejezetten a számukra. Egy alak vagyunk viszonylag büszkék, mert nem könnyű elérni.

Megígérjük, hogy a Mini MBA szabott a problémákra és kihívásokra
Abban Aros mi nagyon ellen fut a rutin a régi anyag. Hisszük, hogy kapsz a legtöbbet hozza ki a Mini MBAHa az elmélet fényében vizsgálandó problémák találkozik a mindennapi életben, és hogy az esetek, amelyek kapcsolódnak a sorban a munka. Ezért kap egy rövid e-kurzus a tanulás megkezdése előtt a Mini MBA. És küldünk egy kérdőívet a feltételezések és kihívások, így az oktató és a szakértők szabhatja a tananyag az Ön igényeinek pontosan.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Dán

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Aba mini MBA

Campus Nappali 6 hónapok September 2018 Dánia Copenhagen

ABA Mini MBA talán legambiciózusabb Mini MBA Dániában. A vezető-képzési program bemutatja, hogy a klasszikus MBA tudományágak miközben te a legújabb menedzsment. Akkor is tagja lesz az ABA Leaders Club, ahol tagjaként automatikusan el fogja érni szabad hozzáférést exkluzív előadások, mesterkurzusok és hálózati események. [+]

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA talán a legambiciózusabb Mini MBA Dániában. A vezető-képzési program bemutatja, hogy a klasszikus MBA tudományágak miközben te a legújabb menedzsment. Akkor is tagja lesz az ABA Leaders Club, ahol tagjaként automatikusan el fogja érni szabad hozzáférést exkluzív előadások, mesterkurzusok és hálózati események.

A 6 legjobb ok, hogy az ABA Mini MBA!

Kapsz egy rendkívül ambiciózus Mini MBA együttműködve dolgozták vezető menedzsment szakértő Kapsz egy 6 hónapos vezetés oktatás, amely az intenzív képzési napok, e-learning, a gyakorlatok és a záróvizsga A vezetés oktatás bemutatja, hogy a klasszikus MBA tudományágak, és szívesen ad további információt a jövőbeni vezetői Akkor lesz tagja az exkluzív ABA Leaders Club A tananyag áll teljes egészében a irodalom tiszteletben írók és kutatók! Továbbá, ez főleg a dán Kapsz egy Mini MBA arra összpontosít, hogy a személyes fejlődés, mint a vezető. ... [-]

ARO mini MBA

Campus Nappali 6 hónapok September 2018 Dánia Copenhagen

A Mini-MBA az esély, hogy szélesítse a perspektíva, mint a vezető, ahol bevezetésre kerül a klasszikus MBA tudományágak. Mi már összeállt az egyik vezető gondolkodóinak menedzsment professzor Steen Hildebrandt. Mert amikor a követelmények az MBA, tudja az egészet. Ő gondoskodott arról, hogy bele a hagyományos MBA elvek a mi Mini MBA. Ezért elmondhatjuk, hogy Aros Mini MBA rendelkezik, profi szinten, érdemes az MBA nevét. [+]

AROS Mini MBA

Hagyja tanár Steen Hildebrandt végigvezeti az MBA tudományágak Professzor Steen Hildebrandt valószínűleg Dánia legismertebb név, amikor a vezetés. Ezért nem véletlen, hogy ez volt neki, kérte, hogy megtervezzük a Aros Mini MBA.

Hildebrandt megteremtette az építőkockák, kiválasztotta a fő tartalmi és válogatott is a legtöbb hozzáértő oktatók. Együtt, általunk tervezett ambiciózus tanulási folyamat, amely mind ad szakmai és gyakorlati ismereteket a menedzsment, és biztosítja a személyes fejlődés, mint a vezető.

Mi az a Mini MBA? A Mini-MBA az esély, hogy szélesítse a perspektíva, mint a vezető, ahol bevezetésre kerül a klasszikus MBA tudományágak. ... [-]


Kapcsolat

Aros Business Academy

Cím Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Dánia