Hivatalos Leírás

1

Aros Business Academy - Mini MBA és képzés

Célunk, hogy véget vessünk a tömeggyártású vezetői oktatásnak, és ahelyett, hogy a Mini MBA vezetői oktatást terveznénk, amelyek észrevehető változást hoznak létre Önnek és a munkahelyén.

A Nemzetközi Mini MBA
Kínálunk Önnek a Nemzetközi Mini MBA , amely teljesen online Mini MBA.

Biztosak vagyunk abban, hogy szeretni fogsz
Valószínűleg sok izgalmas vezetői edzésen vett részt, ahol visszatértek és feltöltődtek a munkába. De mennyi ez a képzés tartós változást hozott neked? Ha követed a statisztikákat, nagyon kevés. Az Aros Business Academy szenvedélyes vagyunk a változás megteremtéséért - ezért érdemes időt fordítanod egy Mini MBA-ra, így érdemes a munkahelyet küldeni. Nagy és kicsi méretekkel hoztuk létre, és némelyikük még teljesen láthatatlan.

Miért válasszon egy Mini MBA-t?
Először mutassuk be, hogy egy Mini MBA nem MBA. Természetesen az ember kísértésbe áll. A "Mini" szó nyíltan azt mondja, hogy egy MBA rövid, tömörített és egyszerűsített változatával foglalkozunk. Az MBA általában két évig tart, míg a Mini MBA rendszerint hat hónapig tart. A Mini MBA célja olyan alkalmazottaknak, akiknek fejleszteniük kell a tudásukat és eszközeiket a vezetésben, de nem kívánnak MBA-t vagy menedzsment diplomát vállalni (idő, pénz vagy hajlandóság miatt) - legalábbis most nem. Lehet, hogy vezetők széles körű menedzsment tapasztalattal rendelkeznek, és lehetnek olyan emberek, akik a következő lépést szeretnék tenni, és a jövőben elfoglalni egy vezetői pozíciót.

A legfontosabb dolog olyan képzett (igazán képzett) előadók, akik szerelmesek a mezőkbe
Ahhoz, hogy képzett oktató legyen a Mini MBA-ben, szakmai vezetői szakértelemmel kell rendelkeznie, nem kétséges. Melyek több, mint 40 előadó, ugyanakkor nyilvánvalóan a területük vezető szakértői közé tartoznak. De többet követelünk tőlük! Szenvedélyesek kell lenniük arra, amit tanítanak, így a résztvevőket teljes mértékben bevonhatják. És akkor képzett segítőnek kell lenniük, akik láthatják a kihívásodat, és az anyagot pontosan YOU-hoz kapcsolják. Talán ezért 97,9% -a úgy gondolja, hogy az előadó „jó” vagy „nagyon jó” volt a Mini MBA kifejezetten azokra való kiigazításakor. Egy szám, amit viszonylag büszkék vagyunk, mert nem könnyű elérni. Kínálunk a két Mini MBA program Aros Mini MBA és az ABA Mini MBA . Mi is kínálunk a Mini MBA Németországban (Deutschland) .

Megígérjük, hogy a Mini MBA testreszabott a problémáihoz és kihívásaihoz
Az Aros-ban nagyon ellenezzük a rutint a régi anyaggal. Hisszük, hogy a Mini MBA-t a legtöbbet hozza ki, ha az elmélet a mindennapi életben felmerülő problémák perspektívájába kerül, és az esetek a munkájához kapcsolódnak. Ezért a Mini MBA kezdete előtt rövid e-tanfolyamot kap a tanulásról. Küldünk Önnek egy kérdőívet a feltételezésekről és kihívásokról, így az oktató és szakértőink a tananyagot testre szabhatják az Ön igényeinek megfelelően.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Dán

Az intézmény további kínálata:

MBA

Aros Business Academy

A Nemzetközi Mini MBA valószínűleg a világ legambiciózusabb Mini MBA-ja. A vezetői képzési program bemutatja Önt a klasszikus MBA tudományágaknak, miközben a legfrissebb ... [+]

A Nemzetközi Mini MBA (online)

ABA Mini MBA valószínűleg a legambiciózusabb Mini MBA Dániában. A vezetői képzési program bemutatja Önt a klasszikus MBA tudományágaknak, miközben a legfrissebb menedzsmentet nyújtja Önnek. Ön is tagja lesz az ABA Leaders Clubnak, ahol tagként automatikusan hozzáférést kap a kizárólagos előadásokhoz, mesterkurzusokhoz és hálózati eseményekhez.

A 6 legjobb ok az ABA Mini MBA-hoz!

Kapsz egy rendkívül ambiciózus Mini MBA-t, amelyet vezető vezetői szakértőkkel együttműködve fejlesztettek kiKapsz egy 6 hónapos vezetői oktatást, amely intenzív edzésnapokból, e-tanulásból, gyakorlatokból és záróvizsgaA vezetői oktatás bemutatja a klasszikus MBA tudományágakat, és további információkat nyújt a jövőbeli menedzsmentrőlÖn az exkluzív ABA Leaders Club tagjává válikA tananyag teljes mértékben az írók és kutatók irodalmából áll. Ezenkívül elsősorban dán nyelvűKapsz egy Mini MBA-t, amely a személyes fejlõdésedre összpontosít.... [-]
Dánia Koppenhága
Nyílt Beiratkozás
Angol,Dán
Részidős oktatás
1 - 6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Aros Business Academy

A Mini-MBA egy esélyt kínál arra, hogy szélesítse a perspektívát, mint vezető, ahol be kell mutatni a klasszikus MBA tudományágakat. Összehangoltuk az irányítás egyik vez ... [+]

A Nemzetközi Mini MBA (online)

Hagyja Steen Hildebrandt professzort az MBA tudományokon keresztül Steen Hildebrandt professzor valószínűleg Dánia leghíresebb neve, amikor a menedzsmentről van szó. Ezért nem véletlen, hogy ő maga kérte az Aros Mini MBA tervezését.

Hildebrandt lefektette az építőelemeket, kiválasztotta a fő tartalmat és kiválasztotta a leginkább kompetens oktatókat. Együtt, egy olyan ambiciózus tanulási folyamatot tervezünk, amely mind szakmai, mind gyakorlati ismeretekkel büszkélkedhet az irányítással, és biztosítja személyes fejlõdését vezetõként.

Mi az a Mini MBA? A Mini-MBA egy esélyt kínál arra, hogy szélesítse a perspektívát, mint vezető, ahol be kell mutatni a klasszikus MBA tudományágakat.... [-]

Dánia Koppenhága
Nyílt Beiratkozás
Angol,Dán
Részidős oktatás
1 - 6 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Koppenhága, Dánia