Copenhagen Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Copenhagen Business School (CBS) 1917-ben alakult. Ma 20 000 diák és 1500 alkalmazottal a CBS az egyik legnagyobb üzleti iskola Európában és a 8 dán egyetem egyikének.

Szervezet

A CBS vezetője az elnök, aki a CBS Igazgatóságának felel. Az Igazgatóság felelős a tudományos, innovációs és felsőoktatási miniszterért. Az elnök mellett két dékán és egyetemi igazgató is van. A felsõ vezetésnek felelõsek a CBS napi irányításáért.

Stratégia

A CBS új stratégiája a vállalkozói szellem és az innováció, a programportfólió és az üzleti közösséggel és a társadalommal való együttműködés. A stratégia készen áll. Meg fogja határozni a CBS 2017-es menetét, amely legalább négy évig tart.

2016. október 12-én a CBS igazgatótanácsa teljes mértékben támogatta az új CBS-stratégiát. A stratégia 2011-től a "Business in Society" stratégia újjáélesztése, de a felső vezetés a következő három új átalakítási kezdeményezést választotta 2017-2020 között:

 • Vállalkozás és innováció
 • CBS "program portfoliója
 • Együttműködés az üzleti közösséggel és a társadalommal

Az átfogó stratégiai irány világos: Megerősítjük pozíciónkat széles körű, interdiszciplináris üzleti egyetemként, mindig figyelemmel a társadalomra gyakorolt ​​hatásunkra, valamint a kutatási és kutatási alapú oktatás iránti elkötelezettségünkre. Szeretnénk hozzájárulni a társadalomhoz oly módon, hogy új válaszokat találunk a társadalmi kihívásokra, akadémikusan kiváló kutatási eredményekkel, és a multilaterális, interaktív, folyamatos kapcsolatok révén kapcsolódunk a társadalomhoz, amelyek az integratív gondolkodást a társadalmi gyakorlatokhoz kölcsönösen előnyös módon kapcsolják össze.

Identitás

A CBS nemzetközi üzleti egyetem. A sokszínűség megkülönböztető képességével a CBS ötvözi a hagyományos üzleti iskolák elemeit és a "teljes egyetemi" modellt - mindig figyelemmel a társadalomra gyakorolt ​​hatásra, valamint a kutatásra és a kutatás alapú oktatásra. Fontos szerepet játszik az innovatív és vállalkozói üzleti modellek, a fenntartható szervezeti formák és a gazdasági gyakorlatok megbeszélése a felelősségteljes irányítás és vezetés szempontjából. A CBS-n belül vállalkozó szellemet táplálunk, ösztönözzük az új ötleteket, nyitott az egyéni kezdeményezésre és rugalmas az új lehetőségekkel szemben.

Küldetés

A CBS különös felelőssége, hogy a tudást és az új gondolkodást a vállalatok és szervezetek, a következő generációs üzleti vezetők és a társadalom egésze felé vezesse. Legfontosabb hozzájárulásunk a kutatás és a kutatás alapú oktatás formája. Kötelességünk arra, hogy mind az ifjú, mind a tapasztalt embereket az üzleti világ és a társadalom számára oktassuk azzal, hogy szilárd alapot nyújtanak a legfrissebb nemzetközi kutatásnak az értékteremtés és a fenntartható fejlődés érdekében történő megismeréséhez és megismeréséhez.

Látomás

A CBS arra törekszik, hogy világszinten vezető üzleti egyetemessé váljon, amely elismeri az üzleti élet és az állami szféra létfontosságú szerepét a társadalom alakításában - és ugyanilyen fontos módja annak, ahogyan az üzleti gyakorlatokat és folyamatokat a társadalom alakítja. Jövőbeli fejlesztésünk középpontjában olyan diákok képzése lesz, akik képesek hozzájárulni az innovációhoz és a vállalkozói tevékenységhez a magas szintű foglalkoztatáshoz, valamint az akadémiailag kiváló tudományos kutatás megteremtéséhez, és jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy új válaszokat találjanak a társadalmi kihívásokra. Az előfeltétel egy vonzó, felelősségteljes és vonzó munka, amely magában foglalja az alkalmazottakat és a hallgatókat, valamint magas nemzetközi színvonalat mindenben, amit csinálunk -, és egy olyan szervezet, amely képes integrálni és társítani a környező társadalommal.

Minőség

A CBS arra törekszik, hogy minden szolgáltatásában magas színvonalat biztosítson

A CBS minőségbiztosítása a következő rendszeres tevékenységeket tartalmazza:

 • Nemzetközi akkreditációk (EQUIS, AMBA, AACSB)
 • Nemzetközi referenciaértékek, mint visszatérő tevékenység
 • A kutatási részlegek legalább 5 évenként történő szakértői értékelése
 • A nemzeti program akkreditációja az ACE Dánia által a dán jogszabályoknak megfelelően
 • A kurzus és a programértékelések, mint rendszeres tevékenység minden egyes elem végén

MINŐSÉG TANÍTÁSÁBAN

A CBS minőségében a tanítás a következő elemeket tartalmazza:

 • A program és az egyéni tanfolyamok tiszta tanulási céljainak leírása, a várható hallgatói kompetenciák leírása a program végén
 • A tananyag, amely tükrözi a legfrissebb nemzetközi tudást a program tudományágain belül
 • Pedagógiai modellek, amelyek támogatják a tanulási célok elérését
 • A tervezett tanulási célok megvalósításának mérése és nyomon követése, rendszeres és rendszeres visszajelzéssel a programbizottság és a felelős kurzus számára
 • Szisztematikus párbeszéd a külső érdekeltekkel annak tanúsítása érdekében, hogy a program fenntartja az üzleti és a társadalom igényeinek kielégítését
 • Akadémiai és pedagógiai kompetenciával rendelkező oktatók, akik a legmagasabb nemzetközi szinten nyújtanak kutatási alapú oktatást
 • Olyan közigazgatási és egyetemi létesítmények, amelyek optimálisan támogatják a diákok tanulását és személyes fejlődését

Helyszínek

Koppenhága

Address
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
Frederiksberg

DK-2000 Koppenhága, Dánia