Rhodes Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Vezetés a fenntarthatóságért

Üdvözöljük a dél-afrikai üzleti iskola vevő fenntarthatósági kérdéseket komolyan. Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat. Bízunk benne, hogy meg fogja találni érdeklődés, amit csinálunk az üzleti oktatás arénában, valamint, hogy hogyan csináljuk.

Fenntarthatóság testesíti két fő ötleteket. Először is ott van a gondolat, a "üzletmenet-folytonosság" és szervezeti élettartam, másrészt, van ötlet a "fenntartható fejlődés". Mindkét ötletek kötötte össze az aggodalom a "igényeinek kielégítésére a jelenlegi generáció anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek igényeik kielégítésére".

Annak minden kurzusok, mind a rövid tanfolyamok és az MBA, Rhodes Business School hangsúlyozza az egyensúlyt, amelyet meg kell kapnia a szociális, környezeti és gazdasági szervezetek tevékenységének amely elengedhetetlen a sikeres, hosszú távú teljesítményét. Ennek eredményeként az aggodalmak a globális felmelegedés, például fennáll annak a veszélye, hogy a közpolitikák és a társadalmi mozgalmak felgyorsítja a kereslet a vállalatok és más szervezetek működését fenntarthatóbb módon.

Minden szervezetnek meg kell érteniük ezeket a szükségleteket, valamint fel kell hatalmazni, hogy válaszoljon gyakorlatilag és megfelelően. A Rhodes Business School kínálatát célja, hogy ezt.

Elolvashatja többet rólunk a mi 15 éves kiadvány az alábbi:

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Mba

Campus Részidős 5 félév January 2019 Dél-afrikai Köztársaság Grahamstown

A Master of Business Administration (MBA) által kínált Rhodes Business School egy tanfolyam-munka fokos együtt egy értekezés tizenötezer (15 000) szavakat. A dolgozat számlák [+]

A Master of Business Administration (MBA) által kínált Rhodes Business School egy tanfolyam-munka fokos együtt egy értekezés tizenötezer (15 000) szavakat. A dolgozat 30% -kal az összes tartozás. A diplomát kínálnak a részmunkaidős, moduláris alapon több mint két és fél éve. Az első két évben a jelentkezők kötelesek részt venni a két három hetes tanítási blokkok Grahamstown minden évben, és a teljes munka-alapú megbízások közötti időszakokban a tanítási blokkok. Az utolsó hat hónapjában elkötelezett a befejezése a dolgozat. A Rhodes Business School lényege a "Leadership for Sustainability", és így a vezetés és a fenntarthatósági elvek hangsúlyozzák minden tantárgyat az MBA tanterv. Különös hangsúlyt fektetnek a üzletmenet-folytonosság, valamint a közti egyensúly eléréséhez a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságot (Triple Bottom Line). A Business School elkötelezte magát, hogy betartja a Principles for Responsible Management Education (PRME).... [-]


Videók

The Rhodes Business School

The Rhodes Business School Modular MBA

RMR In Studio | Business Buzz | Duncan Githiri