University of Cape Town Graduate School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Csatlakozzon hozzánk a közelgő virtuális információs ülések egyikén, hogy többet tudjon meg a programjainkról. Tudjon meg többet itt.

A University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) nemzetközileg elismert, mint egy maroknyi afrikai üzleti iskola, a tekintélyes hármas korona akkreditációval, az EQUIS (az Európai Kezelési Menedzsment Alapítvány), az AACSB (The Association to Advance Collegiate School of Business) és az AMBA (az MBA-k Egyesülete).

A felsõoktatási piac több mint öt évtizedes tapasztalatával a GSB felelõssége a társadalmi-politikai és gazdasági kontextusban való részvétel. A tanítás, a tanulás és a kutatás gazdaságilag virágzóbb, igazságosabb és integráltabb kontinens építésére irányul. Az iskola folyamatosan fektet be a minőségi ösztöndíjba és erős partnerségekbe, hogy támogassa ezeket a célokat olyan kezdeményezéseken keresztül, mint az Allan Grey értékközpontú vezetés, a Bertha Center for Social Innovation és Vállalkozás, a Raymond Ackerman Vállalkozói Fejlesztési Akadémia és az MTN Solution Space .

Legfelsőbb rangú oktatási programjaink a szakmai ismeretek finomítására, a vezetői képességek fokozására és az egyének számára szükséges készségekre és bizalomra épülnek, amelyek az innovatív új ötleteket a pénzügyi szempontból megfelelő, hosszú távú fejlesztési megoldásokhoz szükségesek.

Ajánlatunk:

  • Posztgraduális diploma vezetési gyakorlatban (PGDip)
  • Master Of Business Administration (MBA)
  • Master of Business Administration szakirányú Executive Management (EMBA)
  • Master of Commerce Development Finance (MCOM)
  • Filozófia Master (Inclusive Innovation) (MPHIL)
  • A Filozófia doktora szakirányú szakirány (PhD)

Helyszínek

Fokváros

Address
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Fokváros, Nyugati-fok, Dél-afrikai Köztársaság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket