Institute of Management Technology Dubai

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Institute of Management Technology Dubai (Dubai IMT) egy nemzetközi üzleti iskola, amely szentelt készül az ipar kész, társadalmilag felelős és tudatos szakemberek a vállalkozások számára a Közel-Keleten és a világ minden tájáról. Az Intézet büszke, hogy erős akadémiai fókusz, iparági együttműködés, és a vállalkozói szellem. Ez az akkreditált graduális és posztgraduális képzésben a hallgatók a rengeteg nemzetiség és oktatási háttérrel. 2006-ban létrehozott, az intézet az elsők között nemzetközi üzleti iskolák, hogy hozzanak létre egy teljes értékű campus Dubaiban.

A portfolió IMT Üzleti programok a következőket tartalmazza:

  • MBA koncentráció kínálnak International Banking & Finance, Marketing & Retail Management, Project & Operations Management és emberi erőforrás menedzsment
  • BSBA (Bachelor of Science in Business Administration) koncentrációjú kínálnak számviteli, Retail Management & Logistics & Supply Chain Management
  • Management Development Program működő vállalatok számára a régióban.

A minőségi oktatás által biztosított IMT Dubai által hitelesített Minisztérium Felsőoktatási, EAE; Az intézet által engedélyezett MOHESR és KHDA, és annak minden programok által akkreditált CAA.

Egy erős nemzetközi csereprogram növeli a tanulási tapasztalat és az expozíció, mint az intézet megállapodást kötött 15 vezető egyetemek Európában és az USA-ban a diákcsere és dupla szakok. Minden évben közel 15% -a diákok IMT Dubai van az egyik csere partner iskolákban.

A korszerű campus található Dubai International Academic város ad otthont világszínvonalú oktatás és tanulás csarnokok, egy könyvtár és egyéb tantervi és tanórán kívüli infrastruktúra. On-campus hostel létesítmények is biztosítják a teljes egyetemi élményt a diákok számára.

Mindent összevetve, a IMT Dubai, diákok egy földelt tanulási tapasztalat és nemzetközi kitettség, amely alapját képezi a ígéretes vezetői karrier.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Masters in Business Administration (MBA Dubai)

Campus Nappali 2 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

Az MBA program IMT-Dubai célja, hogy a diákok egy szilárd alapot a menedzsment tudományok. Érettségi után a diákok vannak ellátva: [+]

Mesterek az üzleti Adminisztráció (MBA Dubai)

2 év Reggeli / délutáni órákat a hét folyamán AED 46.000 / év Objektív és pedagógiája IMT MBA Dubai

Az MBA program IMT-Dubai célja, hogy a diákok egy szilárd alapot a menedzsment tudományok. Érettségi után a diákok vannak ellátva:

Egy alapos megértése menedzsment tudományok Az expozíció első kézből, vállalati, valós helyzetekben A képesség, hogy alkalmazzák ezeket a fogalmakat különböző üzleti környezetben Az a képesség, hogy elemezzék és megoldják a problémákat keresztül a kritikus és kreatív gondolkodás Vezetés és csapatmunka készségeket Szakirányok ... [-]

Kapcsolat
Cím
Dubai, Dubai, AE