Hivatalos Leírás

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

1995 óta a Master Education International a Közel-Keleten, Indiában, a Távol-Keleten és a hallgatói közösségükben, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és az Indiai Felsőoktatásban tevékenykedett. A kiemelt programjai az MBA és a BBA. A MEI három brit szerződő szervezet partnere; QUALIFI, BTEC Edexcel és NCC Oktatás és kiemelkedő egyetemek, mint például a Boltoni Egyetem, az Amerikai Egyesült Államok Vision Egyetem és a Banasthali Egyetem (Oktatási Minisztérium, UAE). A MEI szintén egy kutatási alapú program, amely Ph.D.-hez vezet

A MASTER a magas színvonalú felsőoktatást kínálja az Egyesült Arab Emírségekben.

A Master Education International az elmúlt 24 évben oktatást végez a menedzsment területén , mivel Dubaiban, Sharjahban és Abu Dhabiban az Egyesült Arab Emírségekben szállítmányozási központja volt, csoportos központja Indiában és társai a KSA-ban és Szingapúrban. Különösen a dolgozó szakemberek igényeit szolgálja ki, hogy a Contact alapú interaktív órákat pénteken és / vagy szombaton végezzük. A más egyetemeken szerzett hitelek átruházhatók, lehetővé téve a felsőoktatás megkezdését.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Beszámolók

"A mesterek megkapták a különböző elismert egyetemek lehetőségeit az MBA programok számára, amelyek mélyreható ismereteket szereztek, hogy versenyképesek legyenek ebben a globalizált világban. Az MBA program azonnali értéket biztosított a stratégiai tudatosság növelésével. legjobb választás számomra, és a legtöbb ember számára lenne. "
- Amin Kazi, ügyvezető igazgató és GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"2011 júliusa óta a Masters-szel dolgoztam, a BBA fokozatot végeztem a marketingben. Lenyűgöző és magasan képzett oktatóként tanultam. Jelenleg az MBA diplomát szereztem a marketingben. - Ala'aeddin MJ Tumalih, az ACSS (Arab Bank Plc) vezető munkatársa

"Mindig érdeklődtem az MBA-HR iránt, és aggódtam arról, hogy a munka közben hogyan kell kezelni a tanulmányokat, hiszen a munka után elég coachingra és órákra volt szükségem. A megoldás a Master Education International volt.

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Céljaink

Speciális és kiváló minőségű oktatás nyújtása a hivatásos pozíciók előkészítésében a mai gyorsan változó világban, ahol a meritokrácia és a képesítések alapvető fontosságúak a fejlődéshez.

A posztgraduális lehetőségek megteremtése az üzleti ügyfelek számára, amelyek lehetővé teszik karrier-célkitűzéseik megvalósítását azáltal, hogy növelik képzettségüket anélkül, hogy megszakítanák hivatásukat, vagy veszélyeztetnék az oktatás minőségét.

Ha szükséges, használjuk a hagyományos gyakorlatokat, a modern technikákat és technológiákat a szállítás legjobb előnye érdekében, hogy fokozzuk és gazdagítsuk ügyfeleink oktatási és karrier céljai elérését.

Az újítások és az új módszerek és technológiák kidolgozása az oktatási és komponensanyagok szállításához, valamint az Intézet adminisztratív aspektusaihoz.

Az Egyesült Arab Emírségek lakosai: DUBAI / SHARJAH - péntek reggel (09: 00-12: 30)
ABU DHABI - szombat délután (02:00 - 05:30)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

A diákok 120 kreditet biztosítanak 8-10-re, ahol az AEE-ben tanított modulokat tanították, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján történik, és a Bolton UK Egyetem to ... [+]

A diákok 120 kreditet biztosítanak a 8-10-es tanfolyamok számára az Egyesült Arab Emírségekben tanított modulok számára, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján, a Bolton- UK egyetem top-up MBA alkalmazására és befejezésére , elsősorban az egyéni disszertáció benyújtásakor, amelyet a kar tanít. Egyetem. A diákok az Anglia Ruskin Egyetem-UK vagy az Egyesült Királyság Northamptoni Egyetem MBA Top Up programját is igényelhetik .

A disszertáció (maximum 60 kredit) koncentrációja lehet:

Általános menedzsmentértékesítésEmberi erőforrás.Könyvelés és pénzügy

A doktori disszertáció befejezésekor az egyetem vezetője együttműködik a diákokkal. Az Egyetem elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú kutatást nyújtson az összes témakörben.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai Sharjah Abu Dhabi
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

A Glimpse of the Learning Environment at Master Education International (Master Institute) and the actual MBA class.

Testimonial from MBA Student

Testimonial from MBA Student

Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap
Telefonszám
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek