Master Education International - Dubai / Sharjah

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1995 óta a Közép-Keleten, Indiában, a távol-keleti országokban és a diákközösségben a Master Education International (MEI) az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az indiai felsőoktatás számára biztosította kapcsolt és kapcsolódó intézményeit. Zászlóshajó programjai MBA és BBA. A MEI három kiemelkedő brit odaítélő bizottság partnere; Végzettsége, Btec Edexcel és NCC Oktatási és City Vision Egyetem az USA-ban és Banasthali University India (listás és ajánlott Mohe, EAE) Masters is egy off-campus hivatal a kutatás-alapú program, ami a Ph.D.

A Master Education International az elmúlt 20 évben vezetői oktatást nyújtott, és az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban és Sharjah-ban (Ajman) működő szállítási központjaival, Indiával foglalkozó csoportjaival és munkatársaival KSA-ban és Szingapúrban van. Különösen a munkaképes szakemberek igényeinek kielégítésével szervezünk fizikai interaktív órákat pénteken csak a szállítási központokban. A más egyetemen szerzett kredit átruházható, így a kick elindíthatja felsőoktatását.

Beszámolók

"A Mesterek biztosítottak számomra különböző elismert egyetemek lehetőségét az MBA programok számára, amelyek mélyreható ismereteket nyújtanak ahhoz, hogy versenyképesek legyenek ebben a globalizált világban.Az MBA program azonnali értéket adott a stratégiai tudatosság növelésével, kétségem sincs, hogy a Masters teljesen a legjobb választás számomra, és a legtöbb ember számára lenne. "
-Amin Kazi, ügyvezető igazgató és a GM Emirates Nedves Wipes FZCO (RMB


"2011 júliusától a Masters-nél jártam, elvégeztem a Marketing BBA-fokozatot, elképesztő és magasan képzett oktatói voltam, jelenleg MBA fokozatot szereztem a Marketing-ben, örülök, hogy a Masters-szel találkozom." -Ala'aeddin MJ Tumalih, vezető munkatárs, ACSS (Arab Bank Nyrt.)

"Mindig érdekelt az MBA-HR, és aggódtam, hogyan kell kezelni a tanulmányokat a munka közben, mivel elég munkát és munkát igényeltek, a megoldás a Masters Educational Institute volt, a MEI segített javítani szakmailag

Céljaink

Speciális és kiváló minőségű oktatás nyújtása a hivatásos pozíciók előkészítésében a mai gyorsan változó világban, ahol a meritokrácia és a képesítések alapvető fontosságúak a fejlődéshez.

A posztgraduális lehetőségek megteremtése az üzleti ügyfelek számára, amelyek lehetővé teszik karrier-célkitűzéseik megvalósítását azáltal, hogy növelik képzettségüket anélkül, hogy megszakítanák hivatásukat, vagy veszélyeztetnék az oktatás minőségét.

Ha szükséges, használjuk a hagyományos gyakorlatokat, a modern technikákat és technológiákat a szállítás legjobb előnye érdekében, hogy fokozzuk és gazdagítsuk ügyfeleink oktatási és karrier céljai elérését.

Az újítások és az új módszerek és technológiák kidolgozása az oktatási és komponensanyagok szállításához, valamint az Intézet adminisztratív aspektusaihoz.

Az Egyesült Arab Emírségek lakosainak: Ø DUBAI - Péntek reggel (8:30 - 12:30) Ø SHARJAH - Péntek reggel (8: 30-12: 30)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Mester üzleti Adminisztráció - Egyesült Királyság (MBA Dubai / Sharjah)

Campus Részidős 1 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 további

A diákok 120 kreditet biztosítanak 8-10 tanított modulhoz az Egyesült Arab Emírségekben, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján, az Anglia Ruskin University-UK felsõfokú MBA-jának elsajátítására, és elsõsorban egyéni disszertáció benyújtására. [+]

A hallgatók 120 kreditet biztosítanak a 8-10 tanított modul számára az Egyesült Arab Emírségekben, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján, az Anglia Ruskin University-UK felsõfokú MBA elvégzésére és befejezésére, elsõsorban az egyéni disszertáció benyújtására, az egyetem.

A disszertáció (maximum 60 kredit) koncentrációja lehet:

Általános menedzsmentértékesítésEmberi erőforrás.

A felügyelő az egyetemen dolgozik a diákokkal, mialatt befejezik disszertációjukat. Az Anglia Ruskin Egyetem elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű kutatásokat készítsen, amelyek hatással vannak az összes témakörre.

Az Anglia Ruskin Egyetem Angliában az egyik legnagyobb egyetem, és több mint 30 000 diák vesz részt. Az egyetem 1858-ra nyúlik vissza.Az Anglia Ruskin Egyetem 2018-ban rangsorolta a 301-350-et Times Higher Education World Egyetemen. Szintén 2016-ban az egyetem a Times Higher Education világranglistájaként lett az Egyesült Királyság 38. legjobb intézményének. A rangsor az egyetlen globális egyetemi teljesítménytábla, amely világszínvonalú egyetemeket ítél meg minden alapvető küldetésén - oktatás, kutatás, tudásátadás és nemzetközi kilátások között. A 2017-es Guardian University League asztalok szerint az Anglia Ruskin Egyetem 66. helyen szerepel az Egyesült Királyságban.... [-]


Kapcsolat

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Cím 117149 Dubai Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Cím Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek