Master Education International- DXB/ SHJ

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Masters biztosított számomra a lehetőséget a különböző elismert egyetemek az MBA programok, amelyek a legjobban ismerik a versenyképességét a globalizált világban. Nincs kétségem afelől, hogy a Mester volt feltétlenül a legjobb választás a számomra, és nem lenne a legtöbb ember számára. " -Amin Kazi, ügyvezető igazgató és a GM Emírségek nedves törlőkendők FZCO (RMB & Ghantoot Csoport)

"Én már a Masters 2011 júliusa óta, én megtettem a BBA diplomát marketing. Tanúja voltam csodálatos és magasan képzett oktatók. Jelenleg én vagyok, hogy befejeztem az MBA diplomát marketing. Örülök, hogy a mesterek. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, főmunkatárs, ACSS (Arab Bank Nyrt)

A megoldás az volt, Masters Oktatási Intézet. MEI segített javítani szakmailag és személyesen is. Jókívánságaimat személyzeti és oktatók. -Deepthy Baba K., adminisztrátor -Procter and Gamble

Ahhoz, hogy a különleges és kiváló minőségű oktatás felkészülés szakmai álláspontok a mai gyorsan változó világban, ahol a meritokrácia és a képzettség alapvető a haladást.

Ahhoz, hogy a poszt oktatási lehetőségek, hogy az ügyfelek már részt az üzleti életben, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljesítsék karrier célok elősegíti készség alapja megszakítása nélkül létrejött, illetve veszélyezteti az oktatás minőségét.

Ahhoz, hogy használni, szükség esetén hagyományos gyakorlatokat, a modern technika és technológia a legjobb előnye a szállítás, hogy minél nagyobb és gazdagítják ügyfeleink eléréséhez az oktatási és karrier célok.

Hogy továbbra is lépést tart innovációk és új módszerek és technológiák szállításának oktatási és alkatrész anyagok, valamint az adminisztratív szempontból a Intézete.

A UAE Lakosság: Ø Dubai - péntek reggel (8:30-12:30) Ø Sharjah - péntek reggel (8:30-12:30) és délután (2,00 - 6,00-ig)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Mester üzleti Adminisztráció - Egyesült Királyság (MBA Dubai / Sharjah)

Campus Részidős 1 év September 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 további

A diákok 120 kreditet biztosítanak 8-10 tanított modulhoz az Egyesült Arab Emírségekben, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján, az Anglia Ruskin University-UK felsõfokú MBA-jának elsajátítására, és elsõsorban egyéni disszertáció benyújtására. [+]

A hallgatók 120 kreditet biztosítanak a 8-10 tanított modul számára az Egyesült Arab Emírségekben, ahol az értékelés 100% -os megbízás alapján, az Anglia Ruskin University-UK felsõfokú MBA elvégzésére és befejezésére, elsõsorban az egyéni disszertáció benyújtására, az egyetem.

A disszertáció (maximum 60 kredit) koncentrációja lehet:

Általános menedzsmentértékesítésEmberi erőforrás.

A felügyelő az egyetemen dolgozik a diákokkal, mialatt befejezik disszertációjukat. Az Anglia Ruskin Egyetem elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű kutatásokat készítsen, amelyek hatással vannak az összes témakörre.

Az Anglia Ruskin Egyetem Angliában az egyik legnagyobb egyetem, és több mint 30 000 diák vesz részt. Az egyetem 1858-ra nyúlik vissza.Az Anglia Ruskin Egyetem 2018-ban rangsorolta a 301-350-et Times Higher Education World Egyetemen. Szintén 2016-ban az egyetem a Times Higher Education világranglistájaként lett az Egyesült Királyság 38. legjobb intézményének. A rangsor az egyetlen globális egyetemi teljesítménytábla, amely világszínvonalú egyetemeket ítél meg minden alapvető küldetésén - oktatás, kutatás, tudásátadás és nemzetközi kilátások között. A 2017-es Guardian University League asztalok szerint az Anglia Ruskin Egyetem 66. helyen szerepel az Egyesült Királyságban.... [-]


Kapcsolat

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Cím 117149 Dubai Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Honlap http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Cím Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek