Hivatalos Leírás

A Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Intézet Tudományos és Technológiai (SZABIST) egy teljesen Chartered Institute által létrehozott jogalkotási aktus a Pest Közgyűlés (Fejér évi XI 1995) és hagyja jóvá, és elismerte a Felsőoktatási Bizottság (HEC) Pakisztán, diplomát nyújtó intézmény. SZABIST a campusok Karacsiban, Iszlámábád, Larkana és Dubaiban (UAE). SZABIST bejegyzett tagja a Nemzetközi Egyetemi Szövetség (IAU), Párizs; Egyetemek Szövetsége Commonwealth (ACU), London; Egyetemek Szövetsége az iszlám világ (FUIW), Rabat, Ázsia Egyetem Szövetség (AUF), Szöulban, és az Association of SAARC egyetemek (ASU). BusinessWeek, a vezető nemzetközi gazdasági magazin, a felsorolt ​​SZABIST egyik legjobb üzleti iskolák a világ hat évben (2001, 2002, 2003, 2004, 2006 és 2008). SZABIST egyike a legjobb 20 üzleti iskola által elismert ázsiai BusinessWeek . Csak két üzleti iskola Pakisztán felsorolt ​​BusinessWeek. Ázsia Inc, a világ egyik vezető ázsiai Magazine, a rangsorolt ​​SZABIST közül az első MBA iskolák Dél-Ázsiában az ázsiai legjobb MBA iskolák felmérés két egymást követő évben (2003, 2004). SZABIST egyike a legjobb 15 üzleti iskola a dél-ázsiai rangsorolva Ázsia Inc. SZABIST is rangsorolva a legjobbak között Tudományos és Technológiai MBA iskolák Ázsiában a CNN-Time kiadvány, Asiaweek. SZABIST is szerepel a CNN Executive Education Schools.SZABIST, így az a páratlan megtiszteltetés, hogy az egyetlen pakisztáni Intézet nemzetközileg elismert, hogy a BusinessWeek, Asiaweek, Ázsiában Inc. és a CNN. SZABIST írt alá megállapodást Articulation a University of Wales, Egyesült Királyság. SZABIST is aláírta az egyetértési State University of New York, USA, University of London, Egyesült Királyság, Fülöp Női Egyetem, Fülöp-szigetek, és az ázsiai Akadémia Film & Television, India. &nbsp&nbsp Egyetemi felépítése SZABIST ma azonosították fő egyetemi campusok álló négy (köztük egy külföldi egyetemen) három diploma központok, főiskolák három közbenső és egy kutatóközpont. Több mint 3500 fokos volna odaítélni az SZABIST a mai napig.&nbsp&nbsp Elhelyezkedés SZABIST Dubai Campus területén található Dubai International Academic City-ben 10 épületben. 2003 októberében, az első tudományos ülésszak kezdődött a Dubai Knowledge Village Campus Karon a menedzsment tudományok és Számítástudomány Tanszék. A Dubai Campus tovább bővült az új Campus Dubai International Academic város 10 blokk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

A SZABIST kétéves EMBA diplomát kínál a vezetők és a középvezetők számára, akik a kiváló életért és nagyobb kihívásokért törekszenek szakmai életükben. Az EMBA egy kétéve ... [+]

EMBA

A SZABIST kétéves EMBA diplomát kínál a vezetők és a középvezetők számára, akik a kiváló életért és nagyobb kihívásokért törekszenek szakmai életükben.

Az EMBA egy kétéves program, amely hat félévre terjed ki és 66 kreditóra áll. 20 kurzus, 1 üzleti projekt (3 kredit) és 1 kutatási projekt (3 kredit) szükséges a diplomás.

A maximális időtartam az EMBA fokozat befejezéséhez öt év.

Programszerkezet

Első szemeszter

Vezetési döntések Üzleti számvitel Vezetői kommunikáció

Második szemeszter

Kvantitatív elemzés a döntéshozatalhoz Kortárs marketing Economics for Business

Harmadik félév... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

A SZABIST MBA diplomát kínál a menedzsment, a humán erőforrás menedzsment (HRM), a marketing, a pénzügy, az ellátási lánc menedzsment, az iszlám banki, a MIS és a ... [+]

mba

A SZABIST MBA diplomát kínál a menedzsment, a humán erőforrás menedzsment (HRM), a marketing, a pénzügy, az ellátási lánc menedzsment, az iszlám banki, a MIS és a gazdaságpolitika és menedzsment szakterületén. Mind MBA (Day), mind MBA (Evening) programokat kínálnak.

A 4 éves BBA-fokozattal rendelkező diákok számára az MBA program időtartama 1,5 év. 10 MBA képzés (30 kredit) és egy kutatási projekt (6 kredit) szükséges a diplomás. A hallgatóknak szintén 6 hetes szakmai gyakorlatot kell elvégezniük. Ennek a fokozatnak a maximális időtartama 5 év.

A 4 éves nem BBA / releváns diplomával rendelkező hallgatók számára az MBA program időtartama 2- 2,5 év. 24 tanfolyamra (72 kredit) van szükség a diplomás. A hallgatóknak szintén 6 hetes szakmai gyakorlatot kell elvégezniük, és meg kell szüntetniük a SZABIST átfogó vizsgát. Ennek a fokozatnak a maximális időtartama 5 év.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Dubai
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 - 7 félévek
Campus
Bővebben magyarul