Hivatalos Leírás

A Success Point College

Egy magasan elismert oktatási intézmény az Egyesült Arab Emírségekben, a Success Point College diplomákat, főiskolai és mesterképzéseket kínál a Skóciától nyugat-európai egyetem által jóváhagyott diákok és dolgozó szakemberek számára. A World University Ranking 2019 szerint az egyetem a világ 500 legjobbja lett.

2015-ben alakult az India kormánya és a Sharjah kormánya közötti szoros szövetség révén a Sharjah Kereskedelmi Kamara és az Indiai Kereskedelmi és Kiállítási Központ védnöksége alatt. Az évek során a főiskola megerősítette kapcsolatait az indiai kormánygal, valamint új partnerségeket alakított ki az Egyesült Királyság egyetemeivel. Az egyik legfrissebb partnerségünk az International Skill Development Corporation. Az ISDC Global Business School az Egyesült Arab Emírségek (IGBS) szabványai szerint fejlesztette ki egyetemünket.

Minden programot nemzetközi szakmai szervezetek akkreditálnak, beleértve a CIMA-t, az ACCA-t, az IPA-t és a CMI-t. Ezek a diákok számára az elméleti ismeretek és a gyakorlati tapasztalatok tökéletes keverékének elérésére szolgálnak. Nemcsak a karrierjük, hanem a munkahelyi szokatlan helyzetek kezeléséhez szükséges készségekkel is rendelkezik.

Sikeres jövő építése

A Success Point College ban hiszünk a jövő építésében a diákok számára, hogy rendelkezzenek a több iparág által igényelt legjobb készségekkel. Ez csak azért lehetséges, mert érdekes és magasan képzett karunk, dedikált támogató személyzetünk, a fejlett technológia használata és a diákjaink határozottsága közös erőfeszítései miatt.

A teljes munkaidőben, hétvégén és távoktatásban folytatott programok kombinációját kínáljuk. A diákok választhatják a legjobban a menetrendjüknek megfelelőt, és professzoruk és tananyaguk segítségével biztosítják a sikerüket. Speciális szállítási szolgáltatásokat biztosítottunk a teljes munkaidős diákok számára, akik Sharjahból, Ajmanból és Dubaiból távoznak az egyetemen.

A diákok felkészítése a valós világra

A Sharjah-i óráink a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, hogy segítsék a tanulókat a lehető legjobban tanulni. A campus egy hatalmas könyvtárral, rekreációs központtal és szabadtéri sporttal rendelkezik, ahol a diákok szabadidejüket tölthetik el barátaikkal.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Success Point College

Az MBA Logisztika ... [+]

Ról ről

Az MBA Logisztika

Az MBA Logisztika

[-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
September 2019
Campus
Bővebben magyarul
Success Point College

A Skóciától nyugatra fekvő Egyetem nemzetközi üzleti MBA MBA-je magas színvonalú diplomásokat készít, akik hatékonyan reagálhatnak a kiszámíthatatlan kihívásokra globális ... [+]

Ról ről

A Skóciától nyugatra fekvő Egyetem nemzetközi üzleti MBA MBA-je magas színvonalú diplomásokat készít, akik hatékonyan reagálhatnak a kiszámíthatatlan kihívásokra globálisan versenyképes üzleti környezetben. Ez alapvető üzleti ismereteket és megértést nyújt, nagy hangsúlyt fektetve a hatékony üzleti vezetők számára létfontosságú alkalmazott vezetői készségek fejlesztésére. A kommunikációt, a tárgyalásokat és a készségeket segítő készségeket ápolják és fokozzák.

A program olyan témákat ölel fel, mint a globális

[-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
September 2019
Campus
Bővebben magyarul
Success Point College

Az MBA International Business-ben ... [+]

Ról ről

Az MBA International Business-ben

A program 9 papír (F1-F9) mentességet eredményez az ACCA-hoz képest, és mentesítéseket tartalmaz a menedzsment-számviteli fejlettebb diploma kivételével, kivéve a CIMA-ra vonatkozó menedzsment esetvizsgálatot.

[-]
Egyesült Arab Emírségek Sharjah
September 2019
Campus
Bővebben magyarul
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek