Hivatalos Leírás

A University of Manchester Kelet Center megnyitott Dubai Knowledge Park 2006-ban, és támogatta több mint 2000 részmunkaidős MBA hallgatók. Ez a legnagyobb és leggyorsabban növekvő központ az egyetem nemzetközi hálózat.

Az üzleti iskola, a University of Manchester egyike a világ legjobb rangú üzleti iskolák és a University of Manchester Kelet Center Dubai a legnagyobb és leggyorsabban növekvő végrehajtó központ az egyetem nemzetközi hálózat, amelynek támogatást nyújtott több mint 2000 Global Part-time MBA hallgatók a régióban.

Az üzleti iskola is van egy regionális közösség mintegy 2500 öregdiák és aktívan dolgozik, hogy a szakmai hálózati lehetőségeket, hogy segítsen gazdagítani a szélesebb üzleti közösség.

A Közel-Keleten, a University of Manchester kínál világszínvonalú részmunkaidős MBA tapasztalt dolgozó szakemberek, ráadásul egy sor MSc és a végrehajtó oktatási programok, valamint a kutatási és tanácsadói projektek által vezetett egyetem kari.

Az egyetem működik egy sor együttműködést a szakmai szervezetek, mint például Cima, ACCA, IMA és a PMI, valamint a brit szervezetek, beleértve UKTI, British Business Group és a brit Központok cégeknek. Ezen túlmenően, a University of Manchester kovácsolt számos partneri köz- és magánszektorbeli szervezetek révén stratégiai Talent Partner program.

Mellett a tudományos programok, The University of Manchester ad otthont mesterkurzusokat, amely egy sor üzleti jellegű témák részeként „Guest hangszóró sorozat”, vezette fel kar, a szabad és nyilvános.

A Business School, a University of Manchester megkezdte a régió első kutatás a kreativitás és innováció a GCC, hogy jelölje meg a Közel-Keleten Központ 10. születésnapját 2016-ban.

Gazdasági növekedés nagysága

Dubai és a régió továbbra is egy olyan terület, a gazdasági növekedés, a szilárd üzleti infrastruktúra, az egészséges és a fejlődő üzleti környezet területén készségfejlesztés által támogatott kormány és a vállalkozások előtt álló kihívások fenntartása a gazdasági növekedés végbe a gazdasági változások.

robert-Bock-87041

Dinamikus és vibráló város

Dubai sok hasonlóságot mutat a Manchester; mindkettő dinamikus és élénk városok, amelyek átalakultak, hogy jelentős hatást gyakorol a világ. Manchester volt a szíve az első ipari forradalom, és még ma is a központ kutatási, innovációs és tanulási és Dubai élen jár az új hullám 21. század tudásalapú gazdaságok.

Executive oktatási létesítmények

A Közel-Kelet központ, amely a blokk 2B a tudáshálózatként Dubai Knowledge Park kínál tanulmány, könyvtári és iskolai létesítmények diákok és látogató kar a University of Manchester, valamint olyan irodahelyiség The University of Manchester regionális csapat, amely koordinálja és támogatja az összes diák tevékenységek, beleértve a rendkívül interaktív és intenzív műhelyek által végzett látogató oktatók, a University. Egy nemrégiben terjeszkedés középpontjában is növelte a számos lehetőség áll a diákok számára.

A diplomások és alumni

Örömünkre szolgál, hogy MBA diplomások a Közel-Keleten. Mivel az első tétel végzett 2009-ben az általuk elindított The University of Manchester Alumni Association-Közel-Keleten.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

The University of Manchester Middle East Centre

Emeld fel a törekvések ezen a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA program, melynek középpontjában Ön, mint vezető a kezdetektől fogva. Tól vállalkozói nemzetköz ... [+]

Emeld fel a törekvések ezen a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA program, melynek középpontjában Ön, mint vezető a kezdetektől fogva. Tól vállalkozói nemzetközi pénzügyek akkor részesül a legújabb gondolkodás és élesíteni a készségek, hogy meg Ön kívül a mai piaci versenyben. Előnyök

Top globális szervezetek akarja a globális vezetők, akik jól megélnek a multikulturális környezetben, akiknek van tapasztalatuk más kultúrák és kezelheti egész határait. Lehetőség lesz, hogy:

Fokozza az általános vezetői képességek, hogy felfelé vagy változtatni karrierjét Tárd ki megértése nemzetközi vállalkozás azáltal, workshopok globális központok Ismerje meg a nemzetközileg elismert csapat az oktatók, iparági szakértők és az üzleti vezetők Alkalmazni kritikai és mutasson példát - amelyek mindegyike lehet alkalmazni, hogy a jelenlegi szerepét Dolgozni a globális vezetők szereti a AstraZeneca, a Bank of New York Mellon, az IBM, a KPMG, PWC és Siemens stb Éljen a dedikált részmunkaidős Global Careers Service Műhelyek ... [-]
Egyesült Arab Emírségek Dubai
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Q&A with Frances Johnson by AMEinfo

https://www.youtube.com/watch?v=RjYriI46PdA

Location address
The University of Manchester
Middle East Centre
Office F116 , Block 2B,
Dubai Knowledge Park,
PO Box 502907

Dubai, Dubai, AE