Hivatalos Leírás

A University of Bolton volt sikeres együttműködésre WINC RAK 2008 óta. A programok állnak rendelkezésre és posztgraduális szinten. A programok által tanított az Egyesült Királyság és a helyi oktatók a brit linket tutorok, a University of Bolton is figyelemmel kíséri a programot. A diákok is hozzáférhetnek a University online eszköz, mint a "Moodle".

Tanfolyamok

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Számviteli
 • BA (Hons) Business Management (top-up)
 • BSc (Hons) Business Management (top-up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) ügyviteli
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba törvény
 • MBA (Graduate)
 • MBA (top-up)
 • MBA (ügyvezető)
 • Msc építési projekt
 • BSc (Hons) számítástechnika
 • BSc (Hons) számítástechnika (top-up)
 • Beng (hons) elektromos és elektronikai mérnöki (fejlett álló)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • beng (kitüntetéses) Gépészet
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Mennyiség Földmérő és Kereskedelmi Mgmt

University of Bolton

A hallgatói szervezet mintegy 11.000 kap a legjobb az összes világok, a University of Bolton. Lesz alapja a modern, kompakt campus, ahol senki sem érzi névtelen és kis tanítási csoportokat sok tanfolyam, akkor biztos lehet benne, van egy név, nem csak egy szám.

Bolton maga egy barátságos, virágzó város, közel a nagyvárosok a Manchester és Liverpool.

A tanítás minősége következetesen nyerte a legmagasabb értékelést lehetővé a kormány minőség-ellenőrzési hivatal és van szakmai akkreditációt több mint 30 a mi oktatási programok.

Jelenleg 192 oktató tagjait, akik közül 130 hold PhD fokozatot. Ez jelenti 67,7% doktori fokozatot szerzők között az oktatók.

A Ethos

A University of Bolton egy állami erőforrás szakmai tudás és a tanulás, a munka és a nevében az emberek és szervezetek gyakorlati problémák megoldására.

Meggyőződésünk, hogy a tanulás alapvető, hogy az átalakulás az egyének és a társadalom.

Mi könyörtelen a vágyunkat, hogy lépést tudjon tartani a kereskedelmi, társadalmi, kulturális és gazdasági változások és bele annak hatása a mi tanfolyamok és a partnerekkel folytatott közös munkánk.

Ünnepeljük kiválóság mások és szívesen hozzák a bevált gyakorlatok vissza az egyetem és a mi partnerségek.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden eleme a társadalom teljes mértékben képviseli körében oktatói, hallgatói és a partnerszervezetek.

Hiszünk a sokféleség és az érték különbség.

Megmutatjuk, alkalmazkodóképesség, a szigor és a rugalmasság azonosításában és szükségleteinek kielégítése az egyének és szervezetek.

Tiszteljük és értékeljük a hagyományos szerepét és eredményeit a tudósok és az egyetemek, miközben arra törekszik, hogy hozzon létre egy modellt felsőoktatás középpontjában a szakmaiság, az innováció és alkalmazása.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Ez a program tanítják az Emírségekben. Az Executive MBA egy részmunkaidős programot az üzleti szakemberek számára készül vált felsővezetők. A hangsúly a fejlesztés a tudá ... [+]

Ez a program tanítják az EAE

A Executive MBA egy részmunkaidős program az üzleti szakemberek számára készül vált felsővezetők. A hangsúly a fejlesztés a tudás és a megértés a stratégiai menedzsment kérdéseket annak érdekében, hogy tükrözze, és javítsa az üzleti és vezetési gyakorlat. A program célja, hogy összhangban álljon az igények egy teljes munkaidős állást.

A kurzus

Nem számít, milyen része iparban vagy a kereskedelemben dolgozik, az Executive MBA kurzus segít megszerzése kritikus megértése a problémák és kihívások előtt álló vállalatok és szervezetek, valamint felvértezzük Önt az analitikus és kritikai érzék a lehetséges megoldásokat. Ezek a tulajdonságok által kért rangos munkaadók.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Ez a program tanítják az Emírségekben. A Master of Business Administration (MBA) egy posztgraduális diplomát üzleti kommunikáció. Ez is az egyik legkeresettebb fok a vilá ... [+]

Ez a program tanítják az EAE

A Master of Business Administration (MBA) egy posztgraduális fokozatot üzleti kommunikáció. Ez is az egyik legkeresettebb fok a világon, mert az érték az emberek az üzleti életben és a közigazgatásban. MBA diplomát részesülhetnek azok a pozíciókat az üzleti és menedzsment, különösen a vezetői és vezetői pozíciókat.

Az MBA program ad értékes üzleti ismereteket és valamennyi kapcsolódó szempontokat. Most megtudhatod, üzleti stratégiák, koncepciók, és hogyan kell használni ezeket a készségeket a gyakorlati életben és a napról-napra üzleti tevékenységet. Ez a tanfolyam megtanítja a szükséges vezetői és hálózatépítési képességek, amelyek segítenek, hogy meg kívül azok, akik nem rendelkeznek ilyen szakértelemmel, és lehet, hogy Ön egy vezető a választott szakterületen.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Ez a program tanítják az Emírségekben. Az MBA Top-up egy gyorsított program azok számára, akik már egy posztgraduális képesítést menedzsment. A legfontosabb eleme ennek a ... [+]

Ez a program tanítják az EAE

A MBA Top-up egy gyorsított program azok számára, akik már egy posztgraduális képesítést kezelése. A legfontosabb eleme ennek a programnak a MBA értekezés.

A pályázók tanulmányi teljes munkaidőben két harmadában, ami kevesebb, mint egy teljes naptári évre. Azt kell, legalább két éves szakmai tapasztalat és a 7-es szint végzettség és legalább 100 kredit a HE7.

A különböző tanítási és tanulási módszereket biztosít hozzáférést a tanulás, hogy megfeleljen egy sor tanulók igényeihez és céljuk, hogy; körének bővítése körében tanulók, elkerülve a kirekesztés és a fejlődő tanuló képességeit a felsőoktatási és a munkahelyi arénák. Az alkalmazott módszerek közé tartoznak: előadások; műhelyek; oktatóanyagok (egyéni és csoportos) és meghívott előadók.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Al Jazirah Al Hamra
Kérj Információt
Angol
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul