Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A UAEU

Az Egyesült Arab Emírségek University (UAEU) az első és legfontosabb átfogó egyetemi az Emírségekben. 1976-ban alapított a néhai Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU egy átfogó, a kialakulóban lévő kutatási-intenzív egyetem beiratkozott 14,000 Emirátusok és a nemzetközi hallgatók. Mivel az EAE kiemelt egyetemi, UAEU kínál teljes körű akkreditált, magas színvonalú graduális és posztgraduális programok révén kilenc főiskolák, beleértve a College of Business és Gazdaságtudományi egyik legnagyobb egyetemi egységek. A kiváló nemzetközi oktatói, state-of-the-art új campus, valamint a teljes körű hallgatói támogatási szolgáltatásokat, UAEU egy nappali-tanulási környezet, amely páratlan az Emírségekben.

A CBE

A College of Business és Gazdaságtudományi (CBE) az Egyesült Arab Emírségek University kínált üzleti programok erős hagyománya minőségi oktatás, a kutatás, és a szolgáltatás 1977 óta. A CBE beépítette szabványok által meghatározott AACSB International a stratégiai tervezés 1993 óta. Ennek eredményeként, a CBE volt az első főiskolai üzleti a Közel-Keleten, hogy akkreditált AACSB 2000-ben. 2012-ben a számviteli program elért jellegzetes akkreditáció által engedélyezett AACSB. Ma, a CBE van a globális különbséget, hogy az egyetlen üzletág a Közel-Keleten akkreditált mind az üzleti és a számvitel.

Mivel a 2015-2016, a CBE négy egyetemi szervezeti egységek (a számviteli, üzleti adminisztráció, a Gazdasági és Pénzügyminisztérium, valamint statisztikák) több, mint 75 főállású oktatók és 20 főállású munkatárssal több mint 3000 hallgatóval a különböző szakok tanítani angol nyelven. A CBE 10 bachelor fok a fő campus Al Ain számviteli, gazdasági, pénzügyi és banki, vezetői információs rendszerek, és a statisztika, valamint az üzleti adminisztráció szakon a vállalkozói szellem, az emberi erőforrás gazdálkodás és fejlesztés, a marketing, az ellátási lánc menedzsment, vagy kombinációja két említett tudományágak. A Master of Business Administration kapható Abu Dhabi, Al Ain, és Dubaiban, és a Master of Professional Számviteli kínálják Abu Dhabiban. A doktori Business Administration is elérhető Abu Dhabiban.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Üdvözöljük a honlapján az MBA programok a UAE Egyetemen. Reméljük, hogy megtalálja azt hasznos és informatív. A MBA program 2001-ben alakult alapján egyértelmű, messzemen ... [+]

Üdvözöljük a honlapján az MBA programok a UAE Egyetemen. Reméljük, hogy megtalálja azt hasznos és informatív. A MBA program 2001-ben alakult alapján egyértelmű, messzemenő elképzelés az egyetem kancellárja idején HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, elhelyezésének UAEU az élen a tudományos és műszaki ülések tanulási hasonlítható más nemzetközileg elismert egyetemek .

Megkezdése a Master of Business Administration Global Leadership and Management volt az egyik fő mérföldkő a UAE Egyetem és a College of Business és Gazdaságtudományi elérése felé az egyetem küldetése.

A program által akkreditált AACSB International - A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business, kínál egy fejlett posztgraduális menedzsment képzés a minősített üzleti férfiak és a nők az Egyesült Arab Emírségek.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi Al Ain
Augusztus 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul