Hivatalos Leírás

Az IBSS-ről

Skandinávi Nemzetközi Üzleti Iskola, amely az Egyesült Királyságban és Dániában található regionális hivatallal rendelkezik. Az IBSS összpontosít a kevert tanulási programokra, amelyek a legfrissebb oktatási módszereket hozzák célcsoportunknak, és a hangsúly elsősorban nemzetközi.

Az IBSS képzés diplomát, BA MBA-t és doktori szintet. Programjainkat gyakran kettős diplomával fejlesztettük és végeztük el a helyi partnerekkel Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten. Az IBSS vágya a magas színvonalú, de tisztességes áron történő biztosítására törekszik, miközben a nemzetközi oktatást rugalmas, magas színvonalú és nemzetközileg akkreditált diplomákkal látja el.

A fő termék a saját fejlesztésű IBSS MBA program. A programot más nemzetközi partnervállalatokkal és képzőintézetekkel szorosan együttműködve fejlesztették ki. Ezen túlmenően az IBSS együttműködik más oktatási szolgáltatókkal a BBA és a DBA programok biztosításában.

Van egy nagy külső képzettségünk a világ minden részéről oktatói facilitátorokkal. Megpróbáljuk biztosítani a lehető legjobb beállításokat a nemzetközi programok számára.

A globális üzleti környezet sokkal többet változott az elmúlt öt évben, mint az elmúlt 50 évben. Ahhoz, hogy előrelépjen és versenyezhessen, szüksége van olyan mértékűre, amely megfelel az Ön által igényelt nemzetközi ismereteknek, amelyek világszerte ismertek, otthon, nem pedig külföldön, és ésszerűen, ez megfizethető.

A Skandinávi Nemzetközi Üzleti Iskola (IBSS) mindezt egy nagyon fejlett modulalapú programban kínálja, és saját lehetőségeivel testreszabhatja és specializálhatja az oktatást, ahogy halad a modulok révén.

Az IBSS elkötelezett a magas színvonalú tudás és a legkorszerűbb készségek átadásával, lehetővé téve a mai diákok számára, hogy az üzleti menedzsment problémáit megfelelőséggel és önbizalommal vegyék igénybe. Az anyag elméleti és gyakorlati; a kar nemzetközi, kiterjedt iparági tapasztalattal; a szövegek és osztálytermi utasítások a helyi nyelven érkeznek.

Az IBSS programjai a következők:

 • A minőségi kevert tanulás a következő évtizedbe
 • Nemzetközi minőségi üzleti oktatás létrehozása a feltörekvő gazdaságokban élő emberek számára világszerte
 • Nemzetközi minőségi üzleti oktatás nyújtása megfizethető áron
 • Alkalmazott menedzsment és üzleti fejlesztési készségek fejlesztése

Vízió és küldetés

Jelmondat:

Mindenkinek joga van a minőségi szakképzéshez igazságos tandíjra.

Küldetés:

Azt szeretnénk, hogy hallgatóink hozzáférjenek a minőségi oktatáshoz.

Látomás:

Legyen globális oktatási szolgáltató az üzleti, IT és menedzsment területén.

Értékkészlet:

Mint professzionális nemzetközi oktatási intézmény, munkatársainknak, ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek együttműködést kívánunk nyújtani a következők alapján:

diákok:

 • Nemzetközi perspektíva
 • Hajlandóság saját vállalkozás és országuk fejlesztésére

alkalmazottak:

 • Bevonás a kevert tanulási módszerekbe
 • Nemzetközi tudással rendelkező oktatás

Egyetemek és főiskolák:

 • Modern és előre mozog
 • Nyissa meg a teljes együttműködést

partnerek:

 • Megbízható
 • Hosszú távú elkötelezettség
 • Pontos
 • Magas akadémiai szint
 • Hozzájárulás a nemzetközi békefolyamathoz a nemzetközi diákok oktatásán keresztül

Célcsoportok:

Az IBSS elsősorban a Felnőttek munkájára összpontosít. A cél az, hogy fejlesszék készségeiket bármely szinten, ahol lehetnek.

IBSS EGYPT

Skandinávi Nemzetközi Üzleti Iskola (IBSS), a Head Quarter Dániában található. Az IBSS összpontosít a kevert tanulási programokra, amelyek a legfrissebb oktatási módszereket hozzák célcsoportunknak, és a hangsúly elsősorban nemzetközi.

Az IBSS 2010 óta székhellyel rendelkezik Egyiptomban.

IBSS Egyiptom támogatja a diákokat, mivel oktatási központként működik. Míg a képzés IBSS platformon keresztül történik online, az IBSS Egyiptom helyi jelenléte lehetővé teszi a diákok számára, hogy csatlakozzanak a helyi oktatási támogatáshoz.

Az IBSS vágya a magas színvonalú, de tisztességes áron való munkavégzésre törekszik, miközben a nemzetközi oktatást rugalmas, magas színvonalú és nemzetközileg akkreditált diplomákkal látja el.

A fő termék a saját fejlesztésű, IBSS MBA szintű szakirányú program. A projektet szoros együttműködésben fejlesztették ki más nemzetközi partnervállalatokkal és képzési intézetekkel.

Az IBSS-nek van egy listája a vállalati szerződésekről a jól ismert vállalatokkal Egyiptomban, és az elmúlt két évben az IBSS körülbelül négyszáz MBA hallgatót és 50 DBA hallgatót végzett.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

The International Business School Of Scandinaivia Egypt

Az általános MBA program a diákok vagy alkalmazottak, akik szeretnék lendületet és kiváló a karrierjét. Úgy van kialakítva, hogy a jelenlegi karriereket továbbadja a megs ... [+]

POST GRADUATE LEVEL

Nem kell abbahagynia a munkát az MBA kereséséhez. Folytatod a munkádat, és részt vesz az osztályainkban, rendszerint egy este hetente és hétvégén, ahol közvetlenül kapcsolatba lépsz a kari és az ipari előadókkal. A kurzusokat az eLearning formátumban is kínálják, és hosszú távon csoportos foglalkozásokkal is elvégezhetők.

A program hangsúlyozza a fejlesztés, mint menedzser fontosságát, és magában foglalja a személyes támogatást és az üzleti coachingot. Vállalati projekteken dolgozik a nagy teljesítményű tanulási csoportokban. Ez a program ideális azoknak a vezetőknek, akik vezető szerepet törekszenek, és karrierjük megtartását kívánják fenntartani, miközben MBA-t tanulnak.... [-]

Egyiptom Nasr City
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Address
2 Saied Zakaria st
Nasr City, Kairói kormányzóság, Egyiptom