Hivatalos Leírás

Az American University in Cairo (AUC) egy premier angol nyelvű felsőoktatási intézménye. Az egyetem elkötelezett a tanítás és a kutatás a legnagyobb kaliberű, és kivételes liberális művészeti és szakmai oktatás a cross-kulturális környezet. AUC épít a kultúra a vezetés, az élethosszig tartó tanulás, továbbképzés és a szolgáltatás között a diplomások, és elkötelezett abban, hogy jelentősen hozzájárult az egyiptomi és a nemzetközi közösség különböző területeken.

Chartered és az akkreditált az Egyesült Államokban és Egyiptomban, ez egy független, non-profit, esélyegyenlőségi intézmény. AUC fenntartja elveinek akadémiai szabadság és elkötelezett a kiválóság.

Alapított közel 100 évvel ezelőtt, továbbra is a régió elsőszámú angol nyelvű egyetem, és lényeges mértékben járul hozzá a társadalmi, politikai és kulturális élet az arab világ.

Az intézmény további kínálata:

MBA

AUC The American University in Cairo

A Master of Business Administration (MBA) egy szakmai képzési célja, hogy felkészítse a tanulókat, hogy folytassa a vezetői karriert. ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

A Master of Business Administration (MBA) egy szakmai képzési célja, hogy felkészítse a tanulókat, hogy folytassa a vezetői karriert. A diákok választhatnak a következő koncentrációk; Marketing, Operations Management, Finance, Nemzetközi Üzleti, Vezetés és emberi erőforrás menedzsment, az építőipar és menedzsment információs rendszerek. A tanterv hangsúlyozza elveinek mögöttes üzleti műveletek és segít fejleszteni a vezetői szempontból.

A School of Business nemzetközivé MBA program lehetővé teszi a résztvevők, hogy kölcsönhatásba lépnek MBA hallgatók más a világ.

Akkreditációs és rangsor Az MBA Program Ranked Top 200 világszerte Szerint a Forbes a Közel-Keleten, az AUC van a felső szintű MBA Program az arab régióban. AUC School of Business kapott Triple Crown akkreditációt, kevesebb, mint 1%-a üzleti iskolák világszerte három koronát. Ez által akkreditált a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business International AACSB, a Közel Államok Bizottság Felsőoktatási (MSCHE) és az Európai Minőségfejlesztési Rendszer EQUIS). ‬ ‬ ‬ Kinek ajánljuk? Az MBA program célja, hogy szolgálja a nagy kaliberű diákok, akik foglalkoztatják a helyi és multinacionális vállalkozások és más állami és kormányzati szervezetek. Célozza a diákok, hogy a magas előadók, valamint tehetséges dolgozó szakemberek, akik igyekeznek a legmagasabb színvonalú posztgraduális üzleti oktatás áll Egyiptomban. Diákok, akik vágynak egyre üzleti szakemberek, akik képesek azonnal kihívások és intelligensen megragadni a lehetőségeket. Diákok, akik igyekeznek tudást és készségeket, amelyekre szükségük mozognak vállalni vezetői pozíciókat. Előnyei tanulás MBA AUC Kiváló minőségű tantervében az MBA program AUC School of Business A gondosan kiválasztott hazai és nemzetközi oktatók a legnagyobb kaliberű szállítjuk MBA program kifejtették... [-]
Egyiptom Kairó Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul

Egypt's Global University