Southville International School affiliated with Foreign Universities

Bevezetés

Hivatalos Leírás

60464_SISFU_Reading_and_Research_Center.jpg

Jövőkép, küldetés és alapértékek


VISION

SISFU lesz a vezető nemzetközi intézmény, amely fejleszti a globális vezetők és a szakemberek. Ez különbözteti meg a kiváló tudományos normák, kiemelkedő oktatási módszerek, az érintett kutatási, magas szintű tanulók teljesítményét, az innovációs kultúra, és az erős partneri rangsorolt ​​oktatási intézményekben. A diplomások keresettek a legjobb hazai és nemzetközi szervezetekkel.

MISSION

A SISFU, a Fülöp-szigeteki premier transznacionális egyetem globálisan releváns minőségi egyetemi és posztgraduális programokat nyújt az Egyesült Királyság, Ausztrália és az Egyesült Államok akkreditált oktatási partnerei által. Az oktatás, az értékelés és a kutatás szigorú nemzetközi normáinak használatával, melyeket kiváló létesítmények, magasan képzett oktatók és ipari együttműködés támogat, a SISFU előkészíti a diákokat, hogy globálisan versenyképesek, kompetens szakemberek, sikeres vállalkozók, vezetők és a társadalom mozgatói legyenek.

5C KULTÚRA

 • Jellem
 • ILLETÉKESSÉGE
 • Megvalósítása iránti elkötelezettségét
 • Kreativitás
 • Együttműködés

MINŐSÉG politikai nyilatkozat

A külföldi egyetemekhez társuló Southville-i nemzetközi iskola elkötelezett amellett, hogy megfeleljen az ügyfelek, a jogszabályi és a szabályozási követelményeknek a tanulók fejlesztésében az akadémikusok kiválóságában az intézményi támogató szolgáltatások, az adminisztratív rendszerek és az egyetemi programok folyamatos továbbfejlesztése révén.

MINŐSÉGI CÉLKITŰZÉSEK

 1. Több, mint elfogadható szintjét Student Achievement
 2. Több, mint elfogadható Értékelés a tudományos és akadémiai támogatási szolgáltatások
 3. Több mint elfogadható minősítés az adminisztratív szolgáltatásokban és létesítményekben
 4. Több, mint elfogadható Kar kompetencia
 5. Több, mint elfogadható személyzeti kompetencia
 6. Megfelelését a törvényi és szabályozási követelmények
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Az üzleti adminisztráció mestere (uk mba)

On-line Campus Nappali Részidős July 2019 Fülöp-szigetek Manila + 1 további

A SISFU UK MBA (Master of Business Administration) program minden résztvevőt - különösen az általános menedzsmentet, pénzügyet, humánerőforrás menedzselést, marketinget, vállalkozói tevékenységet vagy projektmenedzsmentet folytató - mindenki számára nyilvánvaló pályafutást jelent a vezetői és vezetői kiválóság felé. [+]

UK MBA az EASY REACH-en belül

A SISFU UK MBA (Master of Business Administration) program minden résztvevőt - különösen az általános menedzsmentet, pénzügyet, humánerőforrás menedzselést, marketinget, vállalkozói tevékenységet vagy projektmenedzsmentet folytató - mindenki számára nyilvánvaló pályafutást jelent a vezetői és vezetői kiválóság felé.

Minden modul megkönnyíti a szakembert az alapvető üzleti vagy akadémiai világnézetről a fejlett, alkalmazott és gyakorlati megértésre az üzleti élet kulcsfontosságú vonatkozásairól - mindezt egy globális környezetben. A SISFU célja, hogy professzionális munkával kapcsolatos képesítéseket nyújtson számos ágazatban. Is, hogy minden hallgató megtanulja a kulcsfontosságú és a kortárs üzleti elméleteket, valamint a vezető üzleti trendeket.... [-]


Videók

SISFU | Make the choice today for your tomorrow

Kapcsolat

Cím Lima Street, BF Homes International, Las Piñas City
Manila, Metro Manila, Fülöp-szigetek