Tampere University Of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tamperei Egyetem és a Tamperei Műszaki Egyetem 2019. január 1-jén egyesül. Az új alapítványi Tamperei Egyetem és a Tampere University Of Applied Sciences új felsőoktatási közösséget alkotnak Tampereen, versenyképes szélekkel a technológia, az egészség és a társadalom területén.

A TAMK ról

Tampere University Of Applied Sciences felsőoktatási intézmény a munkahelyi és a TKI-együttműködés felé irányul. Erősségeink a multidiszciplináris oktatás, a kreativitás és az erős nemzetközi dimenzió.

A TAMK

TAMK t a sokszínűség és a multidiszciplináris oktatás jellemzi. Minden oktatási és fejlesztési projektünkben a különböző területeken a kompetenciák merészen és kreatívan kombinálódnak

Tampere University Of Applied Sciences egyik legnagyobb alkalmazottja (UAS).

Az egyetemekről szóló jogszabályok szerint az UAS fő feladata olyan felsőoktatás biztosítása, amely a szakmai élet szakmai tapasztalatához vezet. Emellett az alkalmazott tudományi egyetemnek támogatnia kell a régió gazdasági és kulturális fejlődését az alkalmazott kutatás és fejlesztés, valamint a művészi törekvések végrehajtásával és előmozdításával.

TAMK oktatási TAMK elsősorban a jólétre és az egészségre, az üzleti életre és az ipari termelésre összpontosít, különös tekintettel a tanulás és a kreativitás előmozdítására.

Miért Finnország?

Lenyűgöző kontrasztok földje

Finnország, a béke és nyugalom földje, a tavak és az erdők, a hó és a jég, a szisu és a szauna.

A lenyűgöző kontrasztok földje, köztük a híres négy évszak, az éjféli nap és a téli sötétség, a városi és a vidéki, a forró szauna és a jéghideg jég úszása.

Higgyen bennünket, mind a négy évszakunk tanúi lehetünk, hiszen mindannyian egyedülállóak. Van egy gyönyörű, buja nyár, csodálatos éjféli nappal; színes, ropogós ősz; egy tökéletesen fehér téli csodaország, és végül - a fény ígérete és a természet ébredése: a tavasz.

Kiváló minőségű oktatás

Az oktatási rendszerek nemzetközi rangsorában a finn rendszer az osztály csúcspontja! A világon a legjobb volt 2012-ben (Learning Curve, Pearsons).

A finn felsőoktatási intézményeket főként az Oktatási és Kulturális Minisztérium finanszírozza, és a tanítás minőségét gondosan felügyelik. A felsőoktatási intézmények a társadalom, az üzleti élet és az ipar igényei szerint reagálnak a tantervekbe és a tanításba.

Sok erőfeszítést tesznek a tanulmányi tanácsadásra, és a diákokat tanárok, oktatók és hallgatói tanácsadók végzik. Az oktatási létesítmények és a tanulási környezet magas színvonala támogatja a tanulók motivációját és a tanulmányi folyamat hatékonyságát.

A finn felsőoktatási intézmények minőségellenőrzési rendszerét a finn oktatási értékelő központ rendszeresen ellenőrzi .

A legjobb a vilagon?

A pozitív dolgok nemzetközi összehasonlításában Finnország gyakran a többi skandináv ország mellett található.

Finnország függetlenné vált 1917. december 6-án. A finn nép közel száz éve foglalkozik országuk építésével és döntéshozatalával.

Tudta, hogy Finnország a legjobb a világon? Ne bízz a szavunkban - nézd meg magad: Statisztika Finnországban

Európai Bizottság díjak és címkék

TAMK elnyerte az Erasmus Charta felsőoktatási intézményét (ECHE), amely lehetővé teszi a TAMK számára, hogy részt vegyen az Európai Bizottság 2014-2020-as Erasmus programjában. A Charta elfogadásával a TAMK elkötelezett a Program alapelveinek és feltételeinek, valamint az ECHE pályázatban szereplő Erasmus Politikai Nyilatkozat (EPS) betartása mellett.

TAMK az Európai Bizottság Diploma Kiegészítő Label 2013-2016-os TAMK is elnyerte.

Fokozatok és kiterjesztési tanulmányok

Keres gyakorlati, szakmai felsőoktatást?

TAMK széleskörű repertoárját kínálja olyan tanulmányoknak, ahol az oktatás és a tanulás nyelve angol. Kínálunk angol nyelvű alapképzést, mesterképzést és szakmai tanárképzést. Nyújtunk kiterjesztési tanulmányokat az olyan dolgozók számára, akik már dolgoznak, akik szakmai kompetenciájukat szeretnék bővíteni, miközben hálózatukban dolgoznak más szakemberekkel.

Olvass tovább

Cserepartnerek és mobilitási programok

Jelenleg mintegy 350 csereegyezmény van a külföldi egyetemekkel. Nagyon sok projektmunkát végezünk ezekkel a partneregyetemekkel. Partnerintézményeinket a SoleMOVE rendszerben megtalálhatja a " TAMK " kiválasztásával az intézmények listájából, majd a képernyő tetején lévő navigációs sávról az " TAMK külföldre és visszajelzésre" lehetőségre kattintva. Menj SoleMOVE-be.

TAMK több mobilitási programban vesz részt, többek között az Erasmus, a Nordplus, az Észak-Dél-Dél, az első, a Kínai Oktatási Együttműködési Program és a Tudomány határok nélkül. A programokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a CIMO finn nemzeti irodájába és az Európai Bizottsághoz. A TAMK mobilitási programjai a TAMK Projektkeresőben találhatók .

Nemzetközi stratégiai partnerek

TAMK széleskörű együttműködést folytat három nemzetközi felsőoktatási intézménygel, a holland Hanze-i Egyetem , Groningen és a Hágai ​​Egyetem, valamint egy német müncheni egyetemen .

TAMK ötéves stratégiai partnerségi megállapodást kötött mindhárom egyetemi tudományok egyetemével, R

Helyszínek

Tampere

Tampere University Of Applied Sciences TAMK

Telefonszám
+358 3 245 2111