Audencia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tapasztalt és tisztelt

Körülbelül 40 éve az Audencia Executive Education személyre szabott képzési programokat fejleszt, hogy Audencia az Ön szakterületének legfelsõbb megtartásához szükséges képesítéseket.

Programjaink bizonyítványokhoz vagy diplomákhoz vezethetnek, és kielégíthetik a vállalatok, a vezetők és a vezetők igényeit. Választhat képzést olyan témákban, mint a menedzsment, az értékesítési teljesítmény, a kommunikáció és a digitális marketing és az átalakítás.

Miért Audencia ?

Küldetés: Olyan vezetők és vezetők képzése és fejlesztése, akik felelősségteljesek, innovatívak és nyitottak lesznek a világ felé kreatív és hatásos megoldások révén, növelve az emberi teljesítményt és lebonyolítva a szervezeti változásokat.

Szakértelem: A nagy keresletû területekre szakosodtunk, hogy Ön élen járhasson az innovatív üzleti gyakorlatokban. Például a legjobb mérnöki és építésziskolákkal folytatott partnerségünk és együttműködésünk révén ezeken a területeken vezetünk:

 • A vállalati társadalmi felelősségvállalás
 • Vállalati pénzügyek
 • Felelős vezetés
 • Innováció

Oszlopok: Oszlopaink biztosítják a program minőségét, karrier-relevanciáját és kreativitását:

 • Tudományos kiválóság
 • professzionalizálás
 • A készségek hibridizálása

Tapasztalat: Büszkék vagyunk arra, hogy évente több mint 3000 vezetőt, vezetőt és szakértőt képezünk. Biztos lehet benne, hogy nagyjából 40 éves tapasztalatunk a vezetői oktatás terén mind a minőséget, mind az üzleti hatást kölcsönzi.

146416_pexels-photo-2422293.jpeg

Szakértelem a felelõs oktatás területén

148005_Capturedecran2020-12-13a19.27.58.png

Stratégiai partnerségek

Mivel egyetértünk abban, hogy az együttműködés innovatív és fontos projekteket eredményez, az Audencia Business School, az École Centrale de Nantes és az ensa Nantes stratégiai szövetséget kötött. Ez a partnerség fokozza a programot.

Hogyan működünk együtt:

 • Támogassa a mérnöki, építészeti, menedzsment és a kapcsolódó területek felsőoktatásán belüli képzést és kutatást
 • A vállalkozói szellem, az innováció és a vállalati társadalmi felelősségvállalás támogatása helyi, nemzeti és nemzetközi szinten
 • Projektek kidolgozása és irányítása

Akkreditáció

Audencia a világ azon kevés iskoláinak egyike (1%), amely rendelkezik a három legfontosabb nemzetközi akkreditációval az üzleti menedzsment területén.

EQUIS

Az Európai Vezetésfejlesztési Alapítvány (EFMD) az EQUIS révén értékeli a menedzsmentiskolák minőségét, hogy világszerte emelje a menedzsment oktatás színvonalát.AACSB

Az 1916-ban alapított AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) a leghosszabb ideig működő globális szövetség, amely a vezetői oktatás világszerte történő előmozdításával foglalkozik, akkreditálva a világ legjobb üzleti iskoláit.


AMBA

Az AMBA (Association of MBAs) egy nemzetközi akkreditációs testület az MBA-k, DBA-k és a menedzsment programok mesterei számára. Az AMBA akkreditáció a posztgraduális üzleti oktatásban a legmagasabb szintű teljesítményt képviseli, és csak a legjobb programok szerzik meg.

Franciaország

Audencia nemzetközileg és nemzetközileg egyaránt elismerték. A rangos Conférence des Grandes Écoles által akkreditáltak vagyunk, és bejegyeztük magunkat a Nemzeti Szakképesítési Bizottságba (Commission Nationale de la Certification Professionnelle - CNCP).

Legyen a következő vezérigazgató

Az MBA vezérigazgatója diplomát szerzett az Audencia , amely egy háromszorosan akkreditált iskola (EQUIS, AACSB és AMBA), és a világ első olyan MBA- je , amely a mérési, ellenőrzési és könyvvizsgálati szakmák átalakításával foglalkozik, hogy átjuthassanak a „ több tőke ”világ.

Az integrált gondolkodás, az értékteremtés, a felelős stratégiai vezetés és a nemzetközi dimenzió megkülönböztető eleme az MBA-értékvezetőnknek. Nagyon magas színvonalú oktatást kínálunk Önnek, kivételes vendégelőadókkal és tapasztalt oktatókkal, valamint stratégiai partnerségekkel.

Érték-vezérigazgatónk Executive MBA-t kevert formátumban nyújtják:

 • Párizs szemtől szemben + tanulási utak
 • Online (65%)

A tanfolyam végén minden résztvevő megszerzi az Executive MBA Audencia diplomáját az Audencia Business School-tól.

148007_MBACVOadvantage.png

148009_MBACVOadvantage_2.png

Helyszínek

Párizs

Address
95 Rue Falguière
75015 Párizs, Île-de-France, Franciaország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció