Hivatalos Leírás

MIÉRT EDHEC

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott,

Az EDHEC a lillei, a nizzai, a párizsi, a londoni és a szingapúri egyetemeken működik, az egyik legjobb 15 európai üzleti iskola, az első a világ pénzügyminiszterének világelső. Teljes mértékben nemzetközi és közvetlenül az üzleti világhoz kapcsolódik, az EDHEC üzleti iskola, nem üzleti iskola, ahol a tanítás és kutatás kiválósága az innovációra összpontosít, hogy ösztönözze a vállalkozói szellemet és a kreativitást. Az EDHEC a születéstől kezdve a vállalkozásokért szentelt üzleti életben a vállalkozók számára életet teremt, képes átalakítani vagy létrehozni sikeres vállalkozásokat, bárhol is dolgoznak.

Az EDHEC az ötletek valódi laboratóriumaként működik, és innovatív megoldásokat kínál a vállalkozások számára. Az iskola tanítási filozófiája, amelyet díjnyertes kutatási tevékenysége inspirál, a "tanulás útján történő tanulás" -ra összpontosít.

A MINDSET, AMELYET BEÁLLÍTÁSA AZ APART

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott EDHEC több mint egy évszázada megtestesíti az üzleti élet alapvető értékeit.

Célunk, hogy átadjuk az üzleti siker kulcsait a vezetők és a vállalkozók új generációi számára, elterelve azt a meggyőződést, hogy a vállalatok pozitív hatással lehetnek a gazdaságra és a társadalom egészére.

FÜGGETLENSÉG

Az EDHEC az elmúlt 110 év során meg kívánja védeni önállóságát, és saját erőforrásait támaszkodva fejleszti és irányítja a fejlődését. Teljes tudományos autonómiát is vállal tudományos és tudományos stratégiájában.

PRAGMATIZMUS

Az 1906-os megalakulása óta az EDHEC hírnevét a pragmatizmusra és az üzleti életre koncentráló tanítási megközelítésre építi. Az üzlet kulcsfontosságú eszközei, tudása és viselkedése átkerül a vezetők generációihoz.

Nonkonformizmus

Szokatlan modellje, programjainak tartalma és kutatási értéke révén az EDHEC táplálja különbségeit, ösztönzi a diákokat és a tanárokat, hogy gondolkodjanak a dobozon kívül, és elősegítsék vezető szerepüket.

VÁLLALKOZÓI SPIRIT

Egy üzleti iskola az üzleti életben, az EDHEC olyan gyors gondolkodású, feltalálói és leleményes vállalkozók és vezetők generációit képzi, akik megváltoztathatják a játékszabályokat, hogy továbbadják a rájuk ruházott csapatokat és projekteket.

Elfogulatlanság

Mivel az üzleti élet hatékonysága nem egyedülálló, az EDHEC nagy jelentőséget tulajdonít a sokszínűségnek és a kultúrák, profilok, gyakorlatok és tudományok kombinációjának a tanításában és működésében.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

EDHEC Business School

Az EDHEC Global MBA életmódváltó: a releváns üzleti oktatást felbecsülhetetlen értékű emberi tapasztalattal összekeverve lehetővé teszi, hogy mélyreható hatással legyen a ... [+]

Az EDHEC Global MBA életmódváltó: a releváns üzleti oktatást felbecsülhetetlen értékű emberi tapasztalattal összekeverve lehetővé teszi, hogy mélyreható hatással legyen a karrierjére, az életedre és a környezetedre.

A legfontosabb okok az EDHEC kiválasztására

KÉNYELMES GLOBÁLIS TAPASZTALAT

Az osztály jellemzően több mint 30 különböző nemzetet foglal magában. A program két külföldi tanulmányi expedíciót tartalmaz.

SZEMÉLYZETES KARRIER-TANÁCSADÁS

Az EDHEC Global MBA KarrierSMART program egy innovatív karrierprogram, amely magában foglalja a személyre szabott karrierlehetőséget minden résztvevő számára. Karrier szolgáltatásaink az első helyen szerepelnek Franciaországban a karrier szolgáltatások értékeléséhez (The Economist 2017).... [-]

Franciaország Nice
September 2019
Nappali
10 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország