Hivatalos Leírás

Miért az EDHEC

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott,

Az EDHEC a lillei, a nizzai, a párizsi, a londoni és a szingapúri egyetemeken működik, az egyik legjobb 15 európai üzleti iskola, az első a világ pénzügyminiszterének világelső. Teljes mértékben nemzetközi és közvetlenül az üzleti világhoz kapcsolódik, az EDHEC üzleti iskola, nem üzleti iskola, ahol a tanítás és kutatás kiválósága az innovációra összpontosít, hogy ösztönözze a vállalkozói szellemet és a kreativitást. Az EDHEC a születéstől kezdve a vállalkozásokért szentelt üzleti életben a vállalkozók számára életet teremt, képes átalakítani vagy létrehozni sikeres vállalkozásokat, bárhol is dolgoznak.

Az EDHEC az ötletek valódi laboratóriumaként működik, és innovatív megoldásokat kínál a vállalkozások számára. Az iskola tanítási filozófiája, amelyet díjnyertes kutatási tevékenysége inspirál, a "tanulás útján történő tanulás" -ra összpontosít.

A gondolkodásmód, amely beállít minket

A vállalkozók és a vállalkozók által létrehozott EDHEC több mint egy évszázada megtestesíti az üzleti élet alapvető értékeit.

Célunk, hogy átadjuk az üzleti siker kulcsait a vezetők és a vállalkozók új generációi számára, elterelve azt a meggyőződést, hogy a vállalatok pozitív hatással lehetnek a gazdaságra és a társadalom egészére.

Függetlenség

Az EDHEC az elmúlt 110 év során meg kívánja védeni önállóságát, és saját erőforrásait támaszkodva fejleszti és irányítja a fejlődését. Teljes tudományos autonómiát is vállal tudományos és tudományos stratégiájában.

Pragmatizmus

Az 1906-os megalakulása óta az EDHEC hírnevét a pragmatizmusra és az üzleti életre koncentráló tanítási megközelítésre építi. Az üzlet kulcsfontosságú eszközei, tudása és viselkedése átkerül a vezetők generációihoz.

Non-konformizmus

Szokatlan modellje, programjainak tartalma és kutatási értéke révén az EDHEC táplálja különbségeit, ösztönzi a diákokat és a tanárokat, hogy gondolkodjanak a dobozon kívül, és elősegítsék vezető szerepüket.

Vállalkozói szellem

Egy üzleti iskola az üzleti életben, az EDHEC olyan gyors gondolkodású, feltalálói és leleményes vállalkozók és vezetők generációit képzi, akik megváltoztathatják a játékszabályokat, hogy továbbadják a rájuk ruházott csapatokat és projekteket.

Elfogulatlanság

Mivel az üzleti élet hatékonysága nem egyedülálló, az EDHEC nagy jelentőséget tulajdonít a sokszínűségnek és a kultúrák, profilok, gyakorlatok és tudományok kombinációjának a tanításában és működésében.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

EDHEC Business School

Az Edhec Executive MBA egy hármas akkreditált program Európa egyik legjobb üzleti iskolájából. Olyan tapasztalt vezetőknek, vállalkozóknak és felsővezetőknek tervezték, a ... [+]

Az Edhec Executive MBA egy hármas akkreditált program Európa egyik legjobb üzleti iskolájából. Olyan tapasztalt vezetőknek, vállalkozóknak és felsővezetőknek tervezték, akik szakmai átalakulást szeretnének megtapasztalni. A 16 hónapos részmunkaidős program, amely a Párizsi Operaházban vagy a Lille-ben található, lehetővé teszi, hogy megszilárdítsa a vezetői szintű készségeket, növelje önismeretét és vezetői képességeit, és élesítse globális kilátásait, hogy a szervezet kihívásaiban és folyamatosan változó üzleti környezet.

Az emberek építése üzleti célokra

Az EDHEC Executive MBA az üzleti vállalkozás által tervezett kiegyensúlyozott program, amely a tapasztalt üzleti szakértők komoly tudományos hozzájárulását ötvözi az üzleti élet valódi kihívásaira vonatkozó gyakorlati megközelítéssel. és személyre szabott tanulás, amely lehetővé teszi az értékek és tapasztalatok maximalizálását az Ön céljainak megfelelően.... [-]

Franciaország Paris Roubaix
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Global MBA

EDHEC Business School

Az EDHEC Global MBA életmódváltó: a releváns üzleti oktatást felbecsülhetetlen értékű emberi tapasztalattal összekeverve lehetővé teszi, hogy mélyreható hatással legyen a ... [+]

Az EDHEC Global MBA életmódváltó: a releváns üzleti oktatást felbecsülhetetlen értékű emberi tapasztalattal összekeverve lehetővé teszi, hogy mélyreható hatással legyen a karrierjére, az életedre és a környezetedre.

A legfontosabb okok az EDHEC kiválasztására

KÉNYELMES GLOBÁLIS TAPASZTALAT

Az osztály jellemzően több mint 30 különböző nemzetet foglal magában. A program két külföldi tanulmányi expedíciót tartalmaz.

SZEMÉLYZETES KARRIER-TANÁCSADÁS

Az EDHEC Global MBA KarrierSMART program egy innovatív karrierprogram, amely magában foglalja a személyre szabott karrierlehetőséget minden résztvevő számára. Karrier szolgáltatásaink az első helyen szerepelnek Franciaországban a karrier szolgáltatások értékeléséhez (The Economist 2017).... [-]

Franciaország Nice Paris Roubaix
Szeptember 2019
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Île-de-France, Franciaország
Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Franciaország